Sve si u pravu, ja trubim mjesecima da je on krilo da nikad nije i nikad nece biti bek. A na krilu nema mjesta, Lulic, Visca, Hajrovic, Stevo konkurencija zestoka.bagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jebote kakvo je on krilo kad ne zna centrirati, 90% mu lopti završi na trebinamabhsport je napisao/la:Sve si u pravu, ja trubim mjesecima da je on krilo da nikad nije i nikad nece biti bek. A na krilu nema mjesta, Lulic, Visca, Hajrovic, Stevo konkurencija zestoka.bagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Sad si dao razlog zasto ne treba igrati za repku.xxh2o je napisao/la:Jebote kakvo je on krilo kad ne zna centrirati, 90% mu lopti završi na trebinamabhsport je napisao/la:Sve si u pravu, ja trubim mjesecima da je on krilo da nikad nije i nikad nece biti bek. A na krilu nema mjesta, Lulic, Visca, Hajrovic, Stevo konkurencija zestoka.bagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
BigBigBang
- Kontakt:
U nasoj ligi se sigurno moze naci neki mladi igrac na toj poziciji koji nije losiji od Avdije jer losije od ovog ne moze.
- Goalgetter
- Kontakt:
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Jaoooooooooooo vidi naslova, kuku
Miralem Pjanić: Roma svoj meč protiv Cagliarija igra tek večeras.
Izet Hajrović: Grasshoppers na gostujućem terenu poazio Aarau, a Izet Hajrović na terenu proveo 89 minuta. Njegov mlađi brat Sead meč je odgledao sa klupe za pričuve. Vero Salatić nije konkurirao za meč.
Avdija Vršajević: Jedini strijelac među Zmajevima u minulom kolu bio je nogometaš Hajduka koji je pogodio mrežu Osijeka. Njegov zgoditak ipak nije bio dovoljan za trijumf Bilih koji su prosuli dva boda u poljudskoj ljepotici.
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9521 ... klupu.html
Ne moža se nači mladji. Jedan je AvdijaBigBigBang je napisao/la:Ma koja god da je pozicija on je katastrofalan, ako je krilo balvan je koji ne zna uputiti centarsut, dok podigne glavu lopta mu u gol aut izadje a ako je bek rupa je ciju stranu i amateri probijaju.
U nasoj ligi se sigurno moze naci neki mladi igrac na toj poziciji koji nije losiji od Avdije jer losije od ovog ne moze.
http://www.vecernji.hr/nogomet/vrsajevi ... icu-626990
http://www.****/sport/nogome ... -pojacanje
Ako postoji pouka iz meča sa ARG i tobom ta je DA, nedo bog da zaigraš na svjetskom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
Steta sto nema ABS elektronički sustav kocenja koji sprjecava blokiranje nogu kod centarsuta, omogucujuci tako kraci zaustavni put i bolju kontrolu nad nogama i usporavanje na skliskom travnjaku.
Skoro uvijek proslajdra ili ako ne proslajdra ima problema vratiti se u teren jer vec podaleko odmakne prema tribini iza gola.
Inace dobar je insan.
Avdija če biti prvi fudbaler kojega če " patentirati ". I umjesto ABS-a če mu ugradit ESP sustav. A šta čemo uradit, da kada konačno centrira taj centaršut ne ode iza AUT linije ??Probisvjet je napisao/la:Avdija nije los igrac, brz je, borben...
Steta sto nema ABS elektronički sustav kocenja koji sprjecava blokiranje nogu kod centarsuta, omogucujuci tako kraci zaustavni put i bolju kontrolu nad nogama i usporavanje na skliskom travnjaku.
Skoro uvijek proslajdra ili ako ne proslajdra ima problema vratiti se u teren jer vec podaleko odmakne prema tribini iza gola.
Inace dobar je insan.
A insan jeste dobar. Što jest jest.
A baš jesmo imali izbalansirane bekove kod Papeta. Na jednoj strani Rušilac a na drugoj Avdija
Jedan sve zaustavio a kod drugog propuh. Dobro bar je imao centaršuteve što jes jes
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Avdija Vrsajevic
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Daj linkGoalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... evica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;bagra je napisao/la:Daj linkGoalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Komentari su zanimljivi
Ova cinjenica boli.Vršajević je siguran putnik za Brazil,
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I gledat će ga protiv Dinama,al kako veli SD hajduku je malo 500000 eura.?Goalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Ljudi utripovali da će za Avdiju uzeti milione. Da je malo mlađi, možda bi i moglo, ali ovako - teško.gost je napisao/la:Komentari su zanimljivi
Naravno da je malo kada je u pitanju jedan od najboljih igrača. Nije to naša Premijer liga pa da najbolji igrači idu za vreću kukuruza.emil02in je napisao/la:I gledat će ga protiv Dinama,al kako veli SD hajduku je malo 500000 eura.?Goalgetter je napisao/la:Citao sam negdje danas na FB da su ga gledali skauti Sassoula i Sivasspora protiv Osjeka za vikend.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, atomac123, bhfanatic14, BordoArmy88, Cautinho, CHR, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, delko, denza, dzemil, eaglebvb09, Edincapitano, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, fukare987, galia95, General505, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jegres, lakilone, Ledara, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mexy_whites, MikiPirs, MokraKifla, Mostarska, Napapijri, nebeskasila, nerkolfc, Proximic, Rauber33, RaZuti, SG1921, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, TrueBlue, tuzlanskinacin, ultrazonfa, Venom, VensanKasel, voltron30, Zaboljesutra, zemuntrg, zikerrz21 i 490 gostiju.