[youtube][/youtube]
Kao da je neki demon bio usao u Kobru cim je presao u Inter.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

PhotoshopInterista02 je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem da je to isti onaj igrač od prošle sezone ....
No Johnny no fun!
Koji bogaljadc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.

Izgleda da je "internet time" u Vrapcu, dođi nam sutra u isto vrijeme, svi zelimo procitat novu umotvorinu veleuma.adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
Inter have scored 30 goals this season which makes them having the best attack in the league and a lot of confidence in their quality. Inter are doing well and also have an extra weapon: the corner kicks. The Nerazzurri have scored six goals from corner kicks so far this season. A true extra weapon for the boys of Mazzarri.
adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
Esi mi dobar ? Imaš jarane ustanove, liječi se.adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
Za sve je kriva Sjeverna Korejaadc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
Objasni mu da u životu nije fazon raditi ono što svi rade i utapati se u sivilo seljakluka. Kad prođeš gradom i pitaš za koga ljudi navijaju, svaki drugi će ti reći Real ili Barca.h1a2s3o je napisao/la:Ljudi situacija je alarmantna. Strašne stvari se događaju. Imam dosta mlađeg brata od sebe i od malih nogu ga ucim kako da postuje svetinju, gledao je tekme Intera sa mnom, kupovao sam mu dresove Intera i volio je mali fakat. Kako je kod nas pao prvi snijeg i vrijeme zahladnjelo morao se normalno toplije oblačiti, i nosio je šal Intera u školu. Danas se vraća kući i govori mi kako su mu svi govorili (balavci naravno) da mu je šal bezveze i omalovažavali Inter pred njim. Naravno malac je podlegao pritiscima i dolazi kuci vraca mi šal govoreci kako vise ne voli Inter i da navija za Real. Sad se ja pitam, šta da mu radim, da li da ga istjeram iz kuce ili da ga pustim da živi u zabludi ??
jedna kila 4 jabukeadc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
h1a2s3o je napisao/la:Ljudi situacija je alarmantna. Strašne stvari se događaju. Imam dosta mlađeg brata od sebe i od malih nogu ga ucim kako da postuje svetinju, gledao je tekme Intera sa mnom, kupovao sam mu dresove Intera i volio je mali fakat. Kako je kod nas pao prvi snijeg i vrijeme zahladnjelo morao se normalno toplije oblačiti, i nosio je šal Intera u školu. Danas se vraća kući i govori mi kako su mu svi govorili (balavci naravno) da mu je šal bezveze i omalovažavali Inter pred njim. Naravno malac je podlegao pritiscima i dolazi kuci vraca mi šal govoreci kako vise ne voli Inter i da navija za Real. Sad se ja pitam, šta da mu radim, da li da ga istjeram iz kuce ili da ga pustim da živi u zabludi ??
Ja ba, nije za Milan hvala Bogu. A gotivio je mali pravo, cak i on meni za poklon dresove kupovao. Nije ni tolko mali, ima 13 god.Beppe je napisao/la:
Sta ima veze nije za Milan ili Juve poceo navijati, nedo Bog. To bi vec bili ozbiljni problemi.![]()
Ne bih se slozio s kolegom.Pusti dijete neka uziva u zivotu i navija za koga hoce, sumnjam da je i tebi neko govorio, sam si vjerovatno skontao neke stvari. Pretpostavljam da je klinjo u pitanju, promijenit ce on josh puno klubova dok se trazi.
Sa druge strane, kada udje u pubertet pusti mu klip o Interu koji traje sto duze i omlacuj ga od sto dok traje klip.Da mu neke stvari udju u glavu.![]()
Ne, salim se, definitivno prvi dio posta ti je moja preporuka.
Ma slomi se objasnjavajuci mu, i meni smeta ova balavurdija sto od juce prati nogomet pa su zakleti navijači Reala ili Barse.. jbt pravo opasni, krenes u raspravu oce udarat.Interista02 je napisao/la:
Objasni mu da u životu nije fazon raditi ono što svi rade i utapati se u sivilo seljakluka. Kad prođeš gradom i pitaš za koga ljudi navijaju, svaki drugi će ti reći Real ili Barca.
Treba biti unikatan i biti ponosan na svoj Inter i u dobru i u zlu.
A ako je skroz mali, slaži mu da će Inter kupiti i Ronalda i Messija i riješio si problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.