Moderator/ica: vlakanje
Ne,Boka Raspudic ima cak i klauzulu u ugovoru,da u slucaju inostrane ponude moze otici bez obestecenja..jedan je od najsrcanijih igraca Borca ikad .... ja od vremena Damira Spice,takvo srce nisam vidio,i najmanje sto klub moze uciniti za njega je da ga u 31. godini pusti bez obestecenja...Naravno,ako ne zadovolji uvijek je dobrodosao...A i ako zadovolji,ja bih takvom covjeku dao da bira poziciju u klubu kad zavrsi tamo.Arma' kakva je situacija sa Stokicem i Raspudicem, ako neuspiju potpisati u Aziji, jesu li im vrata kluba zatvorena?
Ocekivanja (bar moja) su da se kolo odgodiI inace, kakva su ocekivanja od tekme?
Ma ja, neregularno prvenstvo.Armageddon2012 je napisao/la:Ocekivanja (bar moja) su da se kolo odgodiI inace, kakva su ocekivanja od tekme?![]()
![]()
I bilo bi vec davno odgodjeno da Zeljo nije u ovakvom momentumu,a u Borcu raspad..A do marta,ko zna sta bi se moglo promjenit....Ovako ce cekati do zadnjeg sekunda i odgoditi kad vide da se bas ne moze igrati,ili cak narediti da se igra na silu,kako bi Zeljo otisao sa +4 u odnosu na Borac na pauzu....Prvo kolo proljeca je ipak lutrija,mozda se Borac pojaca,bolje uzeti sad,sto je sigurno-sigurno.
Okani se više Želje,znaš vrlo dobro kome se šiljila ova polusezona,ko je upregao na sve načine,da nas se strovali.Armageddon2012 je napisao/la:Ocekivanja (bar moja) su da se kolo odgodiI inace, kakva su ocekivanja od tekme?![]()
![]()
I bilo bi vec davno odgodjeno da Zeljo nije u ovakvom momentumu,a u Borcu raspad..A do marta,ko zna sta bi se moglo promjenit....Ovako ce cekati do zadnjeg sekunda i odgoditi kad vide da se bas ne moze igrati,ili cak narediti da se igra na silu,kako bi Zeljo otisao sa +4 u odnosu na Borac na pauzu....Prvo kolo proljeca je ipak lutrija,mozda se Borac pojaca,bolje uzeti sad,sto je sigurno-sigurno.
Tad je cak i simpatisao Zeljudomorocki je napisao/la:Okani se više Želje,znaš vrlo dobro kome se šiljila ova polusezona,ko je upregao na sve načine,da nas se strovali.Armageddon2012 je napisao/la:Ocekivanja (bar moja) su da se kolo odgodiI inace, kakva su ocekivanja od tekme?![]()
![]()
Znaš to vrlo dobro,i nemoj da ulazimo dublje u analizu ove polusezone.
Kad ste pobjegli na deset bodova tad se Željo nije ni spominjao na forumu a sad kad smo se umiješali u borbu za vrh,odmah se proziva.
TATOMITET dominira
Sta reci? Zeljo zasjeo na prvo mjesto i romantike nestaloArmageddon2012 je napisao/la:fino ste odigrali..ovo sad vec pocinje podsjecati na starog,romanticarskog zelju,leprsava igra uvijek na gol vise na svakom terenu...yebo titule,bolje biti treci sa ovakvom igrom nego pobjedjivati na silu.
juce bi 3-3 bilo najrealnije.
Jel vam to Željo kriv što ste u padu forme?Armageddon2012 je napisao/la:tako je,borac je uvijek borac..jednog dana ću se više ponositi sa ona dva ispadanja iz iljine i čolakovićeve lige,nego da smo šampioni bili tada.
što se ostalog tiče,ovo što ovi štrumpfovi pišu,samo ću reć da je obrnuta situacija,da bi kolo bilo odgođeno već u ponedjeljak nakon dvije pahulje![]()
![]()
nema veze,uzećemo vas i ovako desetkovani...
jedino vas ne možemo pobacat sa tribine,zato što sjever ima krov...tako da ćemo se orjentisat samo na gledanje utakmice
Legenda si velika bez ironije i za tebe glasam,kad se bude birao forumas godine jer ovom forumu dajes drugu dimenziju i uvijek se ismijem tvojim postovima.Armageddon2012 je napisao/la:tako je,borac je uvijek borac..jednog dana ću se više ponositi sa ona dva ispadanja iz iljine i čolakovićeve lige,nego da smo šampioni bili tada.
što se ostalog tiče,ovo što ovi štrumpfovi pišu,samo ću reć da je obrnuta situacija,da bi kolo bilo odgođeno već u ponedjeljak nakon dvije pahulje![]()
![]()
nema veze,uzećemo vas i ovako desetkovani...
jedino vas ne možemo pobacat sa tribine,zato što sjever ima krov...tako da ćemo se orjentisat samo na gledanje utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.