Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bhsport
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2013, 13:23

adriano_leite je napisao/la: Kidd je vazda bio produzena ruka trenera na parketu. Bio je jedan od najpametnijih kosarkasa, a to je vrlo dobar background za uspjesnu trenersku karijeru. Sezona je tek pocela i Kidd ce rasti sa ovim timom kako sezona bude odmicala. Velika je promjena kada si u jednoj sezoni jedan od najstarijih veterana, a odmah u drugoj postajes jedan od najmladjih rookieja. Treba mu dati sansu i sreca da je FO Netsa strpljiv i da govore da nije ugrozen posao Kidda.
Izgleda da mu je prelaskom na klupu pamet isparila, ili je izgubljen i nesposoban da sam vodi ekipu, kako je krenulo mogao bi od njega biti dobar pomocni trener. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 nov 2013, 13:56

Volio sam da su sinoc pobjedili , al jbg... realno podigli su malo igru u ove 3 tekme sinoc je kg bio odlican u odbrani al paul je sve unistio zaists. Nadam se da ce dobijat ovakve prilike njega kad krene svi znamo da je sako nebo granica

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 nov 2013, 13:58

dobra fora :D :lol:

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 28 nov 2013, 14:06

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:
Špijuuuuuni suuuuu, meeeđu namaaaaa...! :D

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 28 nov 2013, 14:15

to je ono što sam rekao neki dan, prvo mora iskoristit ono vrijeme koje dobije, bez obzira koliko, prošle dvije tekme je stvarno odradio odličan posao (nije uzimao nepotrebne šuteve) i to mu je omogućilo sinoćnu minutažu partiju za nezaborav !

bravo mirza legendo, hvala ti što si me demantovao i izbrisao mi iz glave uopšte ideju o tvom povratku u europu, gdje ti nije mjesto ! 8-)

sad će i druga smjena mogu se gledat tekme jaoo ako nastavi ovako igrat, nema sretnijeg od mene :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 nov 2013, 15:53

Jedva cekam sljedecu

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 nov 2013, 16:15

mirza kad bi igrao protiv lakersa svaku utakmicu, bio bi sigurno 6th man of the year ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 nov 2013, 16:26

mirza oni neka danas i veceras slave a ti pravac u dvoranu i treniraj, brze, vise, jace, bolje :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 28 nov 2013, 16:35

Pregledao sam ovaj highlights jedno 10 puta...i opet cu...Mirza's back 8-)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 nov 2013, 17:18

teferič je napisao/la:

Na stranu spijun, ali jel ovo Kidd :lol: Nevjerovatno da mu drugi crta akcije a on samo glumi trenera u odijelu :lol:
15.10 - 15.06 ...

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 28 nov 2013, 17:20

skyisthelimit je napisao/la:
teferič je napisao/la:

Na stranu spijun, ali jel ovo Kidd :lol: Nevjerovatno da mu drugi crta akcije a on samo glumi trenera u odijelu :lol:
Ma jok..

Ovo je slika nakon onog "hit me" incidenta, bilo bi previse ofirno da je kolu prosuo i onda poceo crtat akcije. Ovako se on sudiji izvinjavao a asistent crtao :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 nov 2013, 17:21

Dosad sam gleeo svaku heenu utakmicu ove smijurije od ekipe, a nocas propustim bem ti. Zavidim vam, procito sam zadnjih deset stranica bilo je veselo. No najvaznije je da je Mirzoni ororadio..

Bravo Mirza ljubim te u celo, sad moze samo bolje cak I od ovoga I mislim da ce igrati vise.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 28 nov 2013, 17:36

http://replay.nbaliveonline.tv/los-ange ... r-27-2013/

Ima ovde snimak na stranici sto je @rio postavio na NBA pdf, pa ko nije gledao moze sada, i kome se gleda ponovo. :D

Odlican Mirza u svakom segmentu, poeni, skokovi, asistencije, ona blokada :shock:
Dobar u def. rotacijama, nekoliko puta na preuzimanjima odlicno odbranio Farmara.
Samo da nastavi. :)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 nov 2013, 18:03

Previše Kidd-a napadamo, prvi ja, pa ostali. Mislim da nismo u mnogim situacijama bili objektivno što se tiče samog Jason-a. Da ste na njegovom mjestu, šta bi vi radili? Ali zamislite da Mirza nije naš igrač.

Čovjek je tek počeo trenersku karijeru i nakon 50-60 mečeva možemo ulaziti u dublju raspravu o tome kako on slaže taktiku i sve.

Šteta što je promašio onu drugo slobodno bacanje, moguće da bi to dotuklo psihološki Lakers-e.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 nov 2013, 18:37

ma Lakersi su već bili dotučeni, al' Netse su sjebali KG, JJ i Pierce sa promašenim šutevima .. još ne vjerujem kako kreten JJ profula polaganje :o
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 nov 2013, 18:47

teferič je napisao/la:

:lol: :lol: ne mogu da vjerujem

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 nov 2013, 19:40

http://espn.go.com/blog/new-york/brookl ... api_public" onclick="window.open(this.href);return false;
NEW YORK -- Brooklyn Nets forward Mirza Teletovic was asked if his performance in Wednesday night’s 99-94 loss to the Los Angeles Lakers was the best basketball he’s played in his brief NBA career.

“I guess so. I don’t know. I really don’t know. I guess it is,” Teletovic said.

[+] EnlargeMaddie Meyer/Getty Images
Mirza Teletovic scored 14 fourth-quarter points in the Nets' loss on Wednesday.No need to be modest, Mirza. The answer is unequivocally, YES.

The seldom-used Teletovic erupted in the fourth quarter, scoring 14 of his career-high 17 points. He knocked down a career-high four 3-pointers and went 5-for-6 from the free throw stripe.

In 21 minutes, he also grabbed five rebounds and came from the weak side to block Lakers forward Wesley Johnson’s layup attempt with 4:52 left.

Oh yeah. It was "#Fearza" time at Barclays Center.

“I don’t know if people really know about how physical I am, but I can really do much more than just shoot,” Teletovic said. “This is what we need and this is what I try to bring every night as much as I can.”

Teletovic’s time in the league has been quite the struggle. His playing time has been sporadic. He’s questioned his role. Rumors have swirled that he wants to go back and play in Europe.

But none of that mattered Wednesday night. Not when Teletovic was having the impact the Nets always hoped he would when they signed him to a three-year, $10 million contract two summers ago.

“Sometimes it’s tough to to be positive, but I really am,” Teletovic said. “I try every game when I get in the game just to bring a lot of energy. Just kind of play, I can’t really explain it. Touching everybody, just to give everybody energy and just playing hard, and I think that’s what we need, energy from the bench.”

If Teletovic keeps playing like this, he’s going to find his way into the rotation. His floor-spacing ability is huge. And if he plays this type of defense? Look out.

“I think for me, of course it was very important to have KG [Kevin Garnett] next to me and then Paul [Pierce] and then D-Will [Deron Williams] and Reggie [Evans and all the guys talking to me, and my friend Toko (Tornike Shengelia] here, all the time giving me positive thoughts,” Teletovic said. “Just to be positive about everything, just to come out. Of course it’s a big thing. Come out in a big game like this and feel good, but it’s tough to lose.”

Eh. Consider this a victory for Mirza. A significant one, at that.

In case you missed it: Well, there was Cupgate.

There was also a bad pass from Paul Pierce and some poor execution down the stretch. Ohm Youngmisuk has that covered here.

Also, my notebook, too.

Thanks: Just want to give thanks to all of you that read the blog and make this job fun. It is greatly appreciated. Your thoughts and insights are always welcome.

Question: What are you most thankful for as a Nets fan? (Umm ... playing in the Eastern Conference?)

Up next: Thanksgiving, then a game against the Rockets in Memphis on Friday night.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 nov 2013, 19:55

Sinoc poslije utakmice legnem i ne mogu da zaspim od srece. Koliko je samo ljudima malo potrebno da budu sretni. :)

Mirza sinoc prekucao u svakom smislu. Definitivno najbolja partija otkako je u NBA. Ne vjerujem da je Kidd tolika budala da ga nakon ovakve partije zakuje za klupu. Mirza samo treba da nastavi raditi ono sto je i sinoc radio i nece biti problema za njega. Sa ovakvim pristupom moze naci neki drugi klub u NBA bez problema.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 nov 2013, 19:59

Neki će reći da je Mirza zakasnio u NBA, da mu je već sada 28 godina i da još uvijek nije dostigao svoj peak period, no znamo da starost u najjačoj ligi svijeta ima i pozitivne stvari. Naime, svi znate da se sada dosta cijene veterani i da igrači mogu igrati dugo na visokom nivou. Tako da, ukoliko naš MT33 uhvati zalet, ništa ga neće moći zaustaviti. 8-)
Neutral je napisao/la:Previše Kidd-a napadamo, prvi ja, pa ostali. Mislim da nismo u mnogim situacijama bili objektivno što se tiče samog Jason-a. Da ste na njegovom mjestu, šta bi vi radili? Ali zamislite da Mirza nije naš igrač.

Čovjek je tek počeo trenersku karijeru i nakon 50-60 mečeva možemo ulaziti u dublju raspravu o tome kako on slaže taktiku i sve.

Šteta što je promašio onu drugo slobodno bacanje, moguće da bi to dotuklo psihološki Lakers-e.
To također stoji. Previše je bilo oštrine i otvornih strelica upućenih JK-u, a on ih definitivno nije zaslužio. Praktično s parketa dolazi na trenersku poziciju, a i kao takav je prije zbrojio dva i dva od nekih starijih stručnjaka i daje Mirzi sve veću minutažu, naravno shodno njegovoj formi i zalaganju na terenu.

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 28 nov 2013, 20:35

el-fighter je napisao/la:Sinoc poslije utakmice legnem i ne mogu da zaspim od srece. Koliko je samo ljudima malo potrebno da budu sretni. :)

Mirza sinoc prekucao u svakom smislu. Definitivno najbolja partija otkako je u NBA. Ne vjerujem da je Kidd tolika budala da ga nakon ovakve partije zakuje za klupu. Mirza samo treba da nastavi raditi ono sto je i sinoc radio i nece biti problema za njega. Sa ovakvim pristupom moze naci neki drugi klub u NBA bez problema.
u pravu si tebra,ne moze covjek da zaspe,neki leptirici,isto kao da se covjek zaljubio,pa mi fino ide,a daBogda i sutra navece ne mogao zaspat iz istog razloga :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.