NK Zvijezda Gradačac

BiberBiber
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la BiberBiber » 27 nov 2013, 09:33

Zasitili se pojedini igrači su već duže tu i treba svježe krvi, al one štrajkaše bi ja otjero Maksumić Šmigalović Trejić nek idu brate sa svojim trenerom Dorom bar Zvijezda nikom nije ostala dužna

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 27 nov 2013, 09:52

sto si takav astra treba pomoci,junaci se poznaju po muci.kakvo zasicenje i svjeza krv ljudi tu tek polusezonu izgleda mi smo navikli da mijenjamo stalno :) kakve veze husejnbasic ima sad s njima on je trener u skoli fudbala koliko sam upucen.r

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 27 nov 2013, 11:45

boskobuha1 je napisao/la:sto si takav astra treba pomoci,junaci se poznaju po muci.kakvo zasicenje i svjeza krv ljudi tu tek polusezonu izgleda mi smo navikli da mijenjamo stalno :) kakve veze husejnbasic ima sad s njima on je trener u skoli fudbala koliko sam upucen.r
Dečko... Pandža je tu već dvije godine i po njegovom ponašanju i igranju u zadnje vrijeme vidi se da mu je promjena kluba dobro došla i to je najbolje rješenje i za klub i za njega hvala mu sve što je dao al je i bio i povrijeđen dugo vremena al danas niko neće plaćat igrača koji 50% utakmica i treninga ne odradi do kraja, Doro je bio jak igrač ima svoji igrača u ekipi to se zna....jer kako ih je dovodio i utaljivo se sa njima al to na sreću kratko trajalo zato je završo u školi fudbala ;) nije Mustafu slušo

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 27 nov 2013, 12:07

Pandža je novi igrač Olimpica
★u♥

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 27 nov 2013, 13:28

Biber neznam jesil musko il zensko al znam da stoji to da ako igrac neigra da se stvara nezadovoljstvo,mislis li da je pandza bio zadovoljan? A husejnbasica znam onako,imam ga u fb prijateljima bas cu da ga pitam za te talove i kopiracu razgovor,to su teske rijeci sto iznosis,al ko zna mozda i otkrijemo nesto,al dobro je to sto je kratko trajalo izvuko nas je iz mrtvih .musto je grobar kluba to igraci vec javno pricaju,tolike smjene igraca i trenera,niko ne valja musto dobar,liku skontaj se

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 nov 2013, 13:50

boskobuha1 je napisao/la:Biber neznam jesil musko il zensko al znam da stoji to da ako igrac neigra da se stvara nezadovoljstvo,mislis li da je pandza bio zadovoljan? A husejnbasica znam onako,imam ga u fb prijateljima bas cu da ga pitam za te talove i kopiracu razgovor,to su teske rijeci sto iznosis,al ko zna mozda i otkrijemo nesto,al dobro je to sto je kratko trajalo izvuko nas je iz mrtvih .musto je grobar kluba to igraci vec javno pricaju,tolike smjene igraca i trenera,niko ne valja musto dobar,liku skontaj se
Zvijezda jos ni jednog trenera nije otupustila od kako igra premier ligu........

A de mi reci da ti dovodis i stelis neke igrace bil ti to javno reko da te neko pita preko FB

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 nov 2013, 14:41

Znali neko dali će biti odigrano kolo u subotu ili se odgađa, imali kakvih informavija iz saveza po pitanju toga.
A što se tiče igrača i trenera tu se bezveze prepirete. Pa svaki trener u svakom klubu ima svojih igrača i kada ide vodi ih sa sobom, to svugdje u svijetu ima a kamoli u ovoj našoj karanfil ligi. Nije Doro jedini koji je imao svoje igrače od trenera koji su bili u Zvijezdi. A mi se možemo trgati koliko hoćemo ali Musto grobar će nama i dalje krojiti sudbinu. Naše je da gledami i bodrimo klub ako nam paše a ako ne neideš dole i to je to.

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 27 nov 2013, 16:45

combe je napisao/la:Znali neko dali će biti odigrano kolo u subotu ili se odgađa, imali kakvih informavija iz saveza po pitanju toga.
A što se tiče igrača i trenera tu se bezveze prepirete. Pa svaki trener u svakom klubu ima svojih igrača i kada ide vodi ih sa sobom, to svugdje u svijetu ima a kamoli u ovoj našoj karanfil ligi. Nije Doro jedini koji je imao svoje igrače od trenera koji su bili u Zvijezdi. A mi se možemo trgati koliko hoćemo ali Musto grobar će nama i dalje krojiti sudbinu. Naše je da gledami i bodrimo klub ako nam paše a ako ne neideš dole i to je to.
mislim da bi se trebalo odgoditi ako ostane ovako ovo su vremenske neprilike,bas tako svaki trener ima svoje igrace evo nek mi neko kaze sta se desi sa nasih kuzmanovica ili isanovica a u prvi plan upade music cuo sam da mu je stari jak ko nato,nevjerujem da bi denis sebi to dozvolio al ocito neko tu urgira i neko ima interes,jel to ok?
ma hajd ba gledati jos malo dzabe izlaziti s posla bar ce petak ostat u dzepu :D :D :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2013, 18:09

nevidim razlog zasto bi se odgodilo kolo ima jos 3 dana do utakmice a javljaju prestanak padavina..musto je inace danas sa lopatom ocistio dva sesnaesterca ako nastavi ovim tempom mogao bi to sam zavrsiti do subote
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 28 nov 2013, 00:19

cistimo snjegove Musto majstoreeee

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 nov 2013, 08:30

astra1922 je napisao/la:nevidim razlog zasto bi se odgodilo kolo ima jos 3 dana do utakmice a javljaju prestanak padavina..musto je inace danas sa lopatom ocistio dva sesnaesterca ako nastavi ovim tempom mogao bi to sam zavrsiti do subote
I moja procjena je ako se vrijeme nastavi kao što je danas da će biti odigrano. A što se tiče Muste ako je očistio dva šesnesterca(treba samo još danas skupit onih svojih par ublehaša što je doveo i mogu završit čitav teren) pa to mu je najbolji potez od kad je došao u Zvijezdu. Ja sam vam govorio džaba galamite na čovjeka počeće se on isplaćivat, znači trebo mu samo snijeg da padne a mi drvlje i kamenje na njega.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 nov 2013, 11:06

combe je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nevidim razlog zasto bi se odgodilo kolo ima jos 3 dana do utakmice a javljaju prestanak padavina..musto je inace danas sa lopatom ocistio dva sesnaesterca ako nastavi ovim tempom mogao bi to sam zavrsiti do subote
I moja procjena je ako se vrijeme nastavi kao što je danas da će biti odigrano. A što se tiče Muste ako je očistio dva šesnesterca(treba samo još danas skupit onih svojih par ublehaša što je doveo i mogu završit čitav teren) pa to mu je najbolji potez od kad je došao u Zvijezdu. Ja sam vam govorio džaba galamite na čovjeka počeće se on isplaćivat, znači trebo mu samo snijeg da padne a mi drvlje i kamenje na njega.
a da pozovemo KUNTICA da nam ocisti teren od snijega.Jednom prilikom kad je bio gost na BHT1 , vise je pricao o tome kako je cistio snijeg sa igracima nego o igrama istih :lol: :lol: :lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 nov 2013, 18:27

poz komšije, kakav je Jasmin Moranjkić? je l' još kod vas, itd .. šta igra, lijevog beka ili stopera, vidim da pokriva obje pozicije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 nov 2013, 20:23

JTS je napisao/la:poz komšije, kakav je Jasmin Moranjkić? je l' još kod vas, itd .. šta igra, lijevog beka ili stopera, vidim da pokriva obje pozicije
dobar moranjka bolji je na stoperu.posto je malo sporiji u zadnje vrijeme godine su u pitanju.ako vam dode ekstra je pojacanje.igrac za premijer lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 28 nov 2013, 20:28

Sto se bolan vi strucnjaci ne prijavite za trenera Zvijezde,pa vi vise znate od bilo koga.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 nov 2013, 22:13

jolebl je napisao/la:Sto se bolan vi strucnjaci ne prijavite za trenera Zvijezde,pa vi vise znate od bilo koga.
Pa otkud znas,mozda koji i jeste trener :D .Uostalom,čovjek je se obratio forumašima.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 nov 2013, 08:12

astra1922 je napisao/la:
JTS je napisao/la:poz komšije, kakav je Jasmin Moranjkić? je l' još kod vas, itd .. šta igra, lijevog beka ili stopera, vidim da pokriva obje pozicije
dobar moranjka bolji je na stoperu.posto je malo sporiji u zadnje vrijeme godine su u pitanju.ako vam dode ekstra je pojacanje.igrac za premijer lige
Godine cine svoje u zadnji par kola dok je igro za nas pravio je greske iz kojih smo primali golove i gubili utakmice, sad dali je to bila slucajnost ili ne ja neznam, al mislim da uz jednog kvalitetnog stopera i on moze bit dobar a sad njega dovest da bude on glavni mislim da nije bas najbolja ideja...........

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 nov 2013, 08:49

Sad ne moze navijace zvati da pomognu u ciscenju snijega..

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 29 nov 2013, 12:40

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Godine cine svoje u zadnji par kola dok je igro za nas pravio je greske iz kojih smo primali golove i gubili utakmice, sad dali je to bila slucajnost ili ne ja neznam, al mislim da uz jednog kvalitetnog stopera i on moze bit dobar a sad njega dovest da bude on glavni mislim da nije bas najbolja ideja...........
dobar je moranjka moze jos koju godinu

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 29 nov 2013, 12:54

boskobuha1 je napisao/la:cistimo snjegove Musto majstoreeee
Kakav teren će biti sutra?
Očišćen, blatnjav....?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.