DANTES je napisao/la:Piksi je pobjegao u Japan nakon par godina... hm gdje li će Deki?
To je barem lako:
ili

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
DANTES je napisao/la:Piksi je pobjegao u Japan nakon par godina... hm gdje li će Deki?

Nije to smijesnoalan_kardec je napisao/la:a kako ćeš tek biti zbunjen kad za selektora dovedu tumbu ili radovana trećeg.![]()
Ja nisam sportski radnik, tek fenomenoloski pratim nesto sporta u slobodno vreme.DANTES je napisao/la:pa @magični zvao bih ja tebe štaviše poslao te pa izabereš najbolje mlade trenere... bio bi moj bata đora
Slazem se, ali opet mislim da su ovi nasi prehebali sve!MaGiCa je napisao/la:
@marconato
Cekaj, zar se nisu Belgijanci onomad driuzili samo po etnickom principu: Flamanci sa Flamancima, a Valonci sa Valoncima![]()
U Spaniji realovci i barselonisti cesto ni ne komuniciraju van repke, a Baskijci vazda rovare tu repku.
Kao i Grci sa PAOom i Olympiakosom...
Ima tih gluposti vazda, ali da smo sami sebi najveci neprijatelji - to stoji samo tako. I to je nesto oko cega treba debatovati.
ne... zbog njega je i bio onaj moj stari potpis DANTES je uvijek u pravu... prati on fudbal, ali nije baš objektivan, a i toliko puta je nešto pobrkao... možda zovem i @alena kardeca čovjek je koliko toliko realan i objektivan... @marconatu pak ne bih mogao vjerovati... previše taj voli zvezdu...MaGiCa je napisao/la:Ja nisam sportski radnik, tek fenomenoloski pratim nesto sporta u slobodno vreme.DANTES je napisao/la:pa @magični zvao bih ja tebe štaviše poslao te pa izabereš najbolje mlade trenere... bio bi moj bata đora
Ali, kolega Devil, umirovljeni forumas i cenjeni scout, bi de facto bio taj covek koji bi ti legao za tu funkciju, k'o budali shamar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.