GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 28 nov 2013, 23:15

Dobra predstava Dinama u kojoj je Dinamo zasluzio bod, a mozda cak i pobjedu. Domaci su bili potpuno bezopasni, pogotovo prvo poluvrijeme koje je Dinamo totalno dominirao. Dobar prodor Pinta i lopta u peterac, Beqiraj se sjano snasao i 0-1. Ponadao sam se da se agonija konacno prekida, ali ipak korneri po tko zna koji put presudjuju Dinamo. Da UEFA ukine kornere Dinamo bi osvojio Ligu prvaka. Postalo je tuzno kako Dinamo gubi. Primili su devet golova, od toga je sest bila lopta sa strane, odnosno ubacaj, njih pet je bilo glavom. Sta stoperi i golman rade? Pitam se.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2013, 23:26

Ovaj Dinamo ne samo što se bruka u CL nego to radi i u EL, jedva uzeli bod nakon 5 kola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 nov 2013, 23:31

Mozda rezultatski, ali igrom i ne bas. U obje utakmice nadigrali su ovaj Chernomorets i u najmanju ruku zasluzili barem 4 boda, ali su eto dobili 4 komada u svojoj mrezi. Zanimljivo sva 4 glavom. Bruka od igre je bila u Eindhovenu dok je protiv Ludogoretsa u gostima vise rezultatski bila bruka nego igrom, cak su i pokusavali nesto. Ja ne znam sta bi naveo kao razlog ovih poraza. Pa ove ukrajince su dva puta nadigrali i u obe utakmice vodili :? Protiv PSV-a kuci su mogli dobit u barem 3-4 gola razlike. Sve vise vjerujem u ono prokletstvo. Mogli bi pocet pricu o Dinamu na temi o najvecim svjetskim misterijama, ne znam sta drugo osim toga rec.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2013, 00:56

Signore je napisao/la:Mozda rezultatski, ali igrom i ne bas. U obje utakmice nadigrali su ovaj Chernomorets i u najmanju ruku zasluzili barem 4 boda, ali su eto dobili 4 komada u svojoj mrezi. Zanimljivo sva 4 glavom. Bruka od igre je bila u Eindhovenu dok je protiv Ludogoretsa u gostima vise rezultatski bila bruka nego igrom, cak su i pokusavali nesto. Ja ne znam sta bi naveo kao razlog ovih poraza. Pa ove ukrajince su dva puta nadigrali i u obe utakmice vodili :? Protiv PSV-a kuci su mogli dobit u barem 3-4 gola razlike. Sve vise vjerujem u ono prokletstvo. Mogli bi pocet pricu o Dinamu na temi o najvecim svjetskim misterijama, ne znam sta drugo osim toga rec.
razlog je taktička neobučenost igrača, te slab intelekt
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 nov 2013, 04:02

Jos jedan u nizu poraza za nasmrkanog a u nedjelju vec stize novi(ne mislim na rezultat vec na navijacko zajednistvo) 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2013, 10:18

Rijeka 3 boda,a GNK toliko nije skupio u 3,4 godine ili koliko već :lol:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 29 nov 2013, 11:36

Signore je napisao/la: Mogli bi pocet pricu o Dinamu na temi o najvecim svjetskim misterijama, ne znam sta drugo osim toga rec.
Ma nikakva misterija nije to. Pogledaj period kada je Vaha bio trener, Dinamo je igrao cvrsto, agresivno, branili su se kao momcad i rezultat svega je da nisu primali glupe golove. Treba nam netko tko zna, a ne Ivkovic i ostali trabanti koji igraju mozda lijepo za oko ali to prolazi samo u HNL-u. Pa taj Ivkovic je sa Lokomotivom ispao od Minska dok je Kek sa Rijekom dobio Stuttgart. Razlog je obrana tako da Dinamu treba neki talijan ili od domacih Pamic koji stavljaju naglasak na taktiku i opcenito obranu. Meni je muka vise od "lijepog" nogometa i puno golova volio bi gledat Dinamo koji igra 0 - 0, 1- 0, 0- 1.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 29 nov 2013, 13:56

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 nov 2013, 14:25

SiamoNoi je napisao/la:Rijeka 3 boda,a GNK toliko nije skupio u 3,4 godine ili koliko već :lol:
Upravo to.Zdravko strucnjak :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 29 nov 2013, 14:57

Zdravko nema sta napravit pa sada prica budalastine kako je on ukinuo vaucere. Vauceri su zakonom odredjeni i nijedan idiot ih ne moze ukinuti. A to radi samo zato da se ne bi vidjelo Torcidu i BBB na istoj tribini. Pojedi se nasmrkani!

ZZD I Udruga Nas Hajduk:
"Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo i Udruga Naš Hajduk pozivaju sve navijače Dinama i Hajduka koji će u nedjelju pohoditi Maksimir na korektno navijanje i zajedništvo.

Jači smo od onih koji žele pažnju skrenuti s ključnih tema i boljki korumpiranog nogometa u Hrvata, a koji služi kao poligon za obiteljski posao jednog čovjeka. Nogometni moćnici i njihovi poltroni, koji na žalost uključuje i represivni aparat, prevršili su svaku mjeru i vrijeme je da im pokažemo da ih više ne želimo u našem nogometu.

Svima je poznato da će brojni navijači Hajduka u Zagreb doputovati bez famoznih vaučera te će svoje mjesto potražiti na tribinama koje nisu predviđene za gostujuće navijače. Ne dajmo povoda za jačanje represije nad navijačima i nepotrebne javne psihoze. Pokažimo im svojim dolaskom i navijanjem kako ne mogu uništiti jedinu glasnu oporbu kriminalu iz svečanih loža hrvatskih stadiona. Ne nasjedajmo na provokacije, budimo dostojanstveni i ne dozvolimo da nas koriste za dizanje moralne panike.

'Vaučerizacijom' tribina klubovima i policiji, a posebno uzurpatorima nogometa, omogućilo se slaganje listi nepodobnih. Primjer su popisi u rukama redara zagrebačkog Dinama, koji u najvećem dijelu sadrže osobe koje nemaju nikakve pravomoćne kazne. Takvo stvaranje pravnog i drugog kaosa u interesu je onih koji su od nogometa napravili unosan privatni posao, a one zbog kojih se nogomet i igra - navijače - tretiraju kao građane drugog reda. Upravo oni onemogućavaju da obitelji s djecom ili bilo koji navijači koji nisu po njihovom ukusu dolaze na utakmice i vesele se igri koja odavno, na žalost, više nema veze sa sportom.

Ljudska prava ne prestaju na vratima stadiona! Nek nas zajedništvo kojim je stvarana naša Domovina vodi i u borbi protiv uzurpatora hrvatskog sporta"
slika
RIP CITY!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 29 nov 2013, 15:08

Lillard0 je napisao/la:A to radi samo zato da se ne bi vidjelo Torcidu i BBB na istoj tribini.
Taj penal kojeg je skrivio se jednostavno MORA iskoristit. Vjerujem u hladne glave.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2013, 17:17

OPĆA MOBILIZACIJA Mamić: 'Na svim vratima mora pisati - proljeće u Europi po cijenu života!'
Guštamo ko prasci.

slika
"Navijači Hajduka će u nedjelju moći koristiti južnu tribinu u punom kapacitetu. Bez vaučera."
...
"Hvala zaposlenicima Dinama koji se jedini u Republici Hrvatskoj pridržavaju zakona i propisa. Svjedoci smo da se većina ljudi uopće toga ne pridržava. Jer, u protivnom ne bismo morali donositi ovu odluku, a onda je ukidati. Dali smo obol da se sve okrene akterima na terenu. Nakon toga će država odlučiti što i kako dalje. Nisu to moji vaučeri nego zakoni naše države, Uefe i HNS-a i družni smo ih provoditi."
Zdravko Mamić jači od propisa HNS-a? (vol.4594860958609)
Čekamo insecta da se javi da čujemo njegovo nadasve mudro objašnjenje ove situacije.

Stislo na najjače,nadam se Torcidi na istoku.slika

Moja žena, medicinska sestra, rano je ostala bez oca i majke. Imala je privilegiju i sreću da je upoznala čuvenog ginekologa Asima Kurjaka, koji je bio u dobrim odnosima s Gadafijem, predsjednikom Libije. Ona je zahvaljujući profesoru Kurjaku kupila u Libiji sebi stan. Tog Gadafija su ubili kao psa. Znate u kakvom je danas stanju Libija? Sve u ime demokracija, ali lažne demokracije!
Eto o čemu se govori na presicama NOGOMETNOG KLUBA.
I eno kupio naivne pričom o referendumu.Svi veliki Rvati su sad uz Zdravka.Ako slučajno nisi uz njega onda si Srbin i rušitelj Dinama i katoličke crkve.
I da,pogađajte koliko pitanja su mu novinari postavili.

Inače,ovo je nezapaženo prošlo:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 79898.html

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2013, 17:54

Torcida: Nema kompromisa, u nedjelju svi dolazimo na Istok!
Priopćenje je poslala i Torcida, koja unatoč otvaranju Juga za sve Hajdukove navijače, kako je najavio Zdravko Mamić, ipak stiže na Istok gdje će utakmicu gledati u društvu Dinamovih navijača. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti.

Nakon što nas već danima i tjednima uvjeravaju kako su odredbe o "vaucherima" i dolasku gostujućih navijača na tribine odluka Vlade RH i zakon koji moramo svi poštovati, danas su maske pale, a i slijepi su valjda progledali.

Mamić je odluku donio, Mamić je odluku privremeno poništio. Sve ostalo je laž koju Vam uredno serviraju cijelo ovo vrijeme.

Obavještavamo sve navijače Hajduka da će pripadnici Torcide nastaviti kupovati karte za istok Maksimira. Ne pristajemo na nikakve kompromise, sve dok se u potpunosti ne izbace neustavne i nezakonite odredbe o "vaucherima" za sve utakmice Hrvatske nogometne lige.

Štoviše, KN Torcida već neko vrijeme priprema pokretanje postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske radi ocjene ustavnosti i zakonitosti nekoliko odluka HNS-a. Sljedeći tjedan ćemo poslati materijale Ustavnom sudu i pozvati sve navijače da naprave isto, te zatrpamo Ustavni sud materijalima koje neće moći ignorirati.

Močvaru hrvatskog nogometa isušit će snaga navijačkog pokreta!
[youtube][/youtube]
Hoće li Zdravko i u nedjelju imati razloga za pjesmu? slika

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 29 nov 2013, 18:25

Cesto puta dajemo si za pravo reci da su neke utakmice povijesne tj. da ce ostati zapamcene.

Ova u nedjelju to stvarno je. Ova godina je posebno bitna, BBB i Torcida zajedno na tribini - pa to bi znacio pocetak kraja. Barem ja tako mislim.
Nek samo oboji budu pametni i iskoriste ovu situaciju jer ako ovo upropaste, gamad ce gustat. Jedino mi zao sto nisam gore :mrgreen: .
RIP CITY!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 29 nov 2013, 18:48

SiamoNoi je napisao/la: Čekamo insecta da se javi da čujemo njegovo nadasve mudro objašnjenje ove situacije.
Daj reci u par crta o cemu se radi, nemam volje sve proucavat i citat jer nikada me nisu zanimali navijaci i opcenito clanci o njima.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 nov 2013, 09:37

HNS uveo vaučere i Mamić ih samovoljno ukinuo na jedan dan da bi Torcida išla na jug,a ne sa Boysima na istok.

Evo i priopćenja HNS-a:
Hrvatski nogometni savez reagirao je na na potez Zdravka Mamića, koji je ukinuo vaučere pa Torcida u nedjelju na derbi može na južnu tribinu. HNS je poslao priopćenje, a navode kako su iznenađeni ishitrenom odlukom Dinama kao organizatora utakmice.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- HNS ističe kako je svaki klub kao organizator utakmice odgovoran za svoje postupke u odnosu na pravila postavljena od strane nadležnih državnih institucija i Hrvatskog nogometnog saveza te da snosi odgovornost za posljedice svojih odluka kada je u pitanju (ne)provođenje zadanih mjera.

HNS je i dalje uvjeren kako se samo strogom i dosljednom primjenom propisa i odgovarajućih preventivnih mjera nadležnih tijela mogu rješavati problemi kao što su huliganizam i nasilje u sportu. Navedene mjere postoje s razlogom i HNS očekuje od klubova da budu saveznici u provođenju istih kako bi se iskorijenio problem nereda na sportskim borilištima.

Ovim putem pozivamo i sve navijačke skupine da svojim korektnim i pozitivnim ponašanjem, navijanjem i komunikacijom osiguraju odgovarajuću pozornicu nogometašima kako bi nogomet bio u prvom planu. Pune tribine bez incidenata, bez neprimjerenog ponašanja i nereda, bez rasizma i diskriminacije, krunski su cilj svih čimbenika u hrvatskom nogometu, od Hrvatskog nogometnog saveza i klubova preko navijačkih skupina, javnosti i medija do Vlade RH i društva u cjelini.
Izgleda da ipak ima nesto u onomo sto je Eiblica govorila da se Šuker pokušava "odcijepit" od Mamića.Prvi je krenuo sa izbornikom,Mamić uzvraca ukidanjem vaucerima.Pratimo dalje slika

http://www.autograf.hr/moje-je-pravo-da ... a-govorim/

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 30 nov 2013, 11:12

Ne znam sto da mislim, da li je normalno da navijaci razlicitih klubova koji su pokazivali medjusobnu netrpeljivost u vise navrata budu na istoj tribini?
Ovo je na neki nacin nova situacija treba viditi kako ce to sve proci, a HNS normalno pere ruke od eventualnog incidenta. Mamic isto pere ruke ukoliko dodje do incidenta, a do incidenta lagano moze doci samo kazes jednoj budali evo ti baklja i baci je na drugu skupinu :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 dec 2013, 16:37

Leko prebi ovu djecu na terenu :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 01 dec 2013, 20:27

bazero je napisao/la:Taj penal kojeg je skrivio se jednostavno MORA iskoristit. Vjerujem u hladne glave.
Penal pretvoren u pogodak za još jedan veliki poraz obitelji Mamić.

Pa, ''najbolji klub JI Europe'' ne može pobijedit i nikad lošiji Hajduk...

Mamaraaaaaaaaa

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 01 dec 2013, 20:51

Utakmica je bila odlicna, jedan od boljih derbija koje sam gledao. Inace vidio sam da je na istoku bilo vise navijaca Hajduka nego Dinama tako da je to jedan veliki poraz prije svega BBB (makar ih ja vise ne dozivljavam tako) osim ako su u bojkotu, a koliko znam nisu.

Moram isto tako reci da je Antolic odigrao odlicnu utakmicu (makar smatram da nije niti do koljena Sammiru :mrgreen: ) ali svejedno treba ga pohvaliti i nadat se da ce biti jos bolji.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.