bevanda4 je napisao/la:Snooker (UK Championship):
Nigel Bond - Craig Steadman 2 @2,00
Ne kontam kvotu! Ali stvarno.. Bond po nikakvoj logici ovdje ne bi trebao biti favorit![]()
Bar po onome kako ga se sjećam.. Tko zna, možda ima nešto u tom prezimenu![]()
Uzimam i točne rezultate: 0-6 (@51,00), 1-6 (@17,00)
Doherty - Astley 2 @2,25
Kad sam već krenuo sa jakim kvotama.. I ovo mi se čini malo nerealno. Hvatao sam Astleya prošlu sezonu protiv puno jačih igrača. Ken Doherty nekad među najjačim imenima u svijetu, sada samo slučajni prolaznik. Tečaj na Johna me bezobrazno privlači i ne mogu ostati ravnodušan!
Greene - Davison 2 @2,34
Gerard favoriziran od strane kladiona.. Ja kažem - nezasluženo! Neće mu biti lako sutra, to sigurno!
Poomjaeng - Un Nooh 1 @2,00
Bit će ovo yeben meč. Tko ima, nije loše ni pokušati over 9,5 frejmova. Očekujem dosta promjena rezultata, ali nekako vidim Dechawata kao konačnog pobjednika. Dosta sam zaradio na njemu prošle sezone, bila bi greška ne pokušati opet. Po kvaliteti su li-la, ali mislim da je Poomjaeng dosta konkretniji i staloženiji igrač. Dosad su se sukobili samo jednom, prošle godine - pobjeda Poomjaenga, laganih 4-1.
Analize su šture, ni parovi nisu bolji.. Ali na 1 eurić dobitak je solidnih 20.. Pa tko voli nek izvoli!
Eh.. kakva šteta! Samo me "najsigurnije" iznenađenje baci na kvoti 20. Nadam se da je netko od vas probrao dobitne