Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 29 nov 2013, 00:15

bevanda4 je napisao/la:Snooker (UK Championship):

Nigel Bond - Craig Steadman 2 @2,00
Ne kontam kvotu! Ali stvarno.. Bond po nikakvoj logici ovdje ne bi trebao biti favorit :?
Bar po onome kako ga se sjećam.. Tko zna, možda ima nešto u tom prezimenu :lol:
Uzimam i točne rezultate: 0-6 (@51,00), 1-6 (@17,00)

Doherty - Astley 2 @2,25
Kad sam već krenuo sa jakim kvotama.. I ovo mi se čini malo nerealno. Hvatao sam Astleya prošlu sezonu protiv puno jačih igrača. Ken Doherty nekad među najjačim imenima u svijetu, sada samo slučajni prolaznik. Tečaj na Johna me bezobrazno privlači i ne mogu ostati ravnodušan!

Greene - Davison 2 @2,34
Gerard favoriziran od strane kladiona.. Ja kažem - nezasluženo! Neće mu biti lako sutra, to sigurno!

Poomjaeng - Un Nooh 1 @2,00
Bit će ovo yeben meč. Tko ima, nije loše ni pokušati over 9,5 frejmova. Očekujem dosta promjena rezultata, ali nekako vidim Dechawata kao konačnog pobjednika. Dosta sam zaradio na njemu prošle sezone, bila bi greška ne pokušati opet. Po kvaliteti su li-la, ali mislim da je Poomjaeng dosta konkretniji i staloženiji igrač. Dosad su se sukobili samo jednom, prošle godine - pobjeda Poomjaenga, laganih 4-1.

Analize su šture, ni parovi nisu bolji.. Ali na 1 eurić dobitak je solidnih 20.. Pa tko voli nek izvoli!

Eh.. kakva šteta! Samo me "najsigurnije" iznenađenje baci na kvoti 20. Nadam se da je netko od vas probrao dobitne ;)
U desetom selu živi Antuntun!

bruzma91
Kontakt:

Post Postao/la bruzma91 » 29 nov 2013, 01:07

bevanda imas li jos 1-2 para za veceras, uzimam santu fe i atl. nacional, nemam razradu u supersport kladionicu pa cu igrat cisti x.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 29 nov 2013, 01:30

bruzma91 je napisao/la:bevanda imas li jos 1-2 para za veceras, uzimam santu fe i atl. nacional, nemam razradu u supersport kladionicu pa cu igrat cisti x.
a ja sam ih spojio sa universitario dvojkom na 2,50.. Evo vode 0-1.. I još je uživo dobra kvota na njih, čak 1,60. Pa se možeš okušat tu ;)
U desetom selu živi Antuntun!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 nov 2013, 03:27

bevanda4 je napisao/la:
bruzma91 je napisao/la:bevanda imas li jos 1-2 para za veceras, uzimam santu fe i atl. nacional, nemam razradu u supersport kladionicu pa cu igrat cisti x.
a ja sam ih spojio sa universitario dvojkom na 2,50.. Evo vode 0-1.. I još je uživo dobra kvota na njih, čak 1,60. Pa se možeš okušat tu ;)
gledam nesto ovu ligu podsjeca me na bh ligu iz perioda 2006 2007 2008 ko pobijedi u gostima 2 sampion je tako da se isplati trpati na domacine vecinom mislim na ovaj 2 par :mrgreen:

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 29 nov 2013, 07:12

bevanda4 je napisao/la:
Nexus je napisao/la: Bevanda, ja ne kradem analize, sve sto napisem je moje intelektualno kladioničarsko vlasništvo. :mrgreen:
Nigdje nisam ni napisao da kradeš. Dok ti postavljaš ovakve parove, iskreno, ni ne zanima me :) Samo nastavi brate!

ma znam da nisi, samo da razgraničim neke stvari.
dugo se bavim ovim, mozda i predugo, tako da dobro znam kako je kada neko ukrade analizu i postavi je. Znam jer su od mene krali i prodavali. Prodajem i ja, ali ne ovom forumu. Imam svoje trziste i redovne kupce koji ne dolaze na ovaj forum, tako da mogu da postavljam ovdje, a da mi neko od njih ne kaze, "zasto da placamo kada mozemo džaba da dobijemo".

Naravno, i prepisuje se dosta, ali ako to radim, obavezno stavim c/p ili citiram sve ili kazem da pratim tog i tog.
Ovdje postavljam cisto radi nekih "humanih" razloga. Mada, pola toga sto ja igram i postavljam u lokalima nema da se igra, ali to je prokletstvo lokalnih kladionica. Ili nema u ponudi ili ti traze min 3 ili 5 parova, a to je neprofesionalno. Ja lokale fatam samo kada pogrijese neku granicu ili ne blokiraju neki par.
Ovaj forum nije namijenjen klađenju, to svi znamo, ali ima jako dobrih informacija i dobrih tipera zbog koji vrijedi dolaziti, a tamo odakle ja "dolazim" ima ih jos vise, a posto ne smijem reklamirati, slobodno me kontaktirajte preko pm.
Bevanda, pogotovo za tebe važi jer vidim da pratis snooker, a takav mi treba jer mi je taj sport nepokriven na forumu, a postoji mogucnost i da te ubacim u par zatvorenih foruma...o tom po tom.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 29 nov 2013, 07:55

@Bevanda4 pratim te sa ovim snookerom i sljedece prijedloge cu sve do jednog da opalim singlove. Uvijek skines neke dobre kvote al je nerijetko jedna kiks.

Samo rokaj burazeru
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

sphenoideum
Kontakt:

Post Postao/la sphenoideum » 29 nov 2013, 08:08

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:Snooker (UK Championship):

Nigel Bond - Craig Steadman 2 @2,00
Ne kontam kvotu! Ali stvarno.. Bond po nikakvoj logici ovdje ne bi trebao biti favorit :?
Bar po onome kako ga se sjećam.. Tko zna, možda ima nešto u tom prezimenu :lol:
Uzimam i točne rezultate: 0-6 (@51,00), 1-6 (@17,00)

Doherty - Astley 2 @2,25
Kad sam već krenuo sa jakim kvotama.. I ovo mi se čini malo nerealno. Hvatao sam Astleya prošlu sezonu protiv puno jačih igrača. Ken Doherty nekad među najjačim imenima u svijetu, sada samo slučajni prolaznik. Tečaj na Johna me bezobrazno privlači i ne mogu ostati ravnodušan!

Greene - Davison 2 @2,34
Gerard favoriziran od strane kladiona.. Ja kažem - nezasluženo! Neće mu biti lako sutra, to sigurno!

Poomjaeng - Un Nooh 1 @2,00
Bit će ovo yeben meč. Tko ima, nije loše ni pokušati over 9,5 frejmova. Očekujem dosta promjena rezultata, ali nekako vidim Dechawata kao konačnog pobjednika. Dosta sam zaradio na njemu prošle sezone, bila bi greška ne pokušati opet. Po kvaliteti su li-la, ali mislim da je Poomjaeng dosta konkretniji i staloženiji igrač. Dosad su se sukobili samo jednom, prošle godine - pobjeda Poomjaenga, laganih 4-1.

Analize su šture, ni parovi nisu bolji.. Ali na 1 eurić dobitak je solidnih 20.. Pa tko voli nek izvoli!

Eh.. kakva šteta! Samo me "najsigurnije" iznenađenje baci na kvoti 20. Nadam se da je netko od vas probrao dobitne ;)
Mudro sam ovo odradio.. tj. prepolovio sam ovo tvoje na 2 listića + na jednom sve... na kraju sam izvukao uloženo i ubrao još neku siću... uglavnom za zanimaciju je bilo dobro ;)

Samo ti nastavi tako... yebiga sve su to okrugli predmeti, nikad ne znaš di će ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2013, 08:37

bevanda4 je napisao/la: Poomjaeng - Un Nooh 1 @2,00

Uzeo sam ovog tvog pulena sa Tajlanda, solidan single, mada sam vagao između njega i Bonda, eto dobro sam izabrao. Odličan posao @bevanda4, samo nastavi ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 29 nov 2013, 10:14

Fudbal, Iranska liga, 12:30
Par: Malavan - Saba Qom
Tip: Malavan
Kv. 2,1
Kladionica Bet365
Stake 3/10

Radi se o jednoj klasičnoj 3za3 tekmi. http://www.betexplorer.com/soccer/iran/ ... /Uws92y1k/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelijepa saradnja koja ide od sezone 2009/10.
Prosle godine sam live skinuo Na Sabi kv. oko 11. Uplati u 80toj minuti, a go pao u 86toj.
Mislim da nastavljaju podjelu bodova i da ce danas Malavan da slavi.
Kao i prosli put, ganjat cu ih i live, pogotovo, ako ne padne go u prvom poluvremenu, ili ako budu prelaz pravili.
Do nekih informacija konkretnijih je tesko doci, ali i h2h, na osnovu dosadasnjeg iskustva mi govori da ce da nastave sa saradnjom.
Osim toga, ako zanemarimo taj 3za3 efekat i posmatramo realno, Malavan je u boljoj formi od Sabe.

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 29 nov 2013, 10:28

mate4 je napisao/la:Ottawa Senators - Vancouver Canucks - 2
Vanca ocajno zeli pobjedu, prije mjesec dana su bili prvi u konferenciji, ali zatim slijedi takav pad da su u posljednjih 8 tekmi dobili samo jednu (1-4-3), Ottawa igra dobro, i iznenadila je sinoc protiv Washingtona (6-4), ali mislim da je to kraj njihovog uspona. Tradicija sve govori, Vanca je dobila 9 od 10 medjusobnih i to 5 od 6 u Ottawi, iako se ova dva tima nisu sastala skoro 2 godine, mislim da ce Henrik Sedin dat gol i 2 asistencije za laganu pobjedu.

Da dodam i ovu kad se vec samo dvije igraju.

Nashville Predators . Edmenton Oilers - Manje golova
U prosjeku obje ekipe i daju i primaju 2 gola. Pa eto sto se mene tice 2-2 nek zavrsi. Nashvile ima laganu formu, i blagi je favorit. Prosle sezone su ih oba puta dobili kod kuce (3:2 i 6:0) Nashvile u zadnjih 6 utakmica nije primio gol sa igracem manje 16/16 Power Kill-sa. Samo sto jos ne znam dal ce startati sa prvim golmanom Hutton-om il ce nastaviti odlicnu seriju Mazanec koji polagano preuzima prvo mjesto na golu Nashvila. Dosta povreda i kod jednih i drugih, ipak mislim da ce manje golova biti. Ako neko ne igra golove, ne znam zasto ne pokusati keca.
Svaka cast legendo i hvala ti, izvukao si mi jucerasnji dan maksimalno ;)
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 nov 2013, 10:28

Brazil Serie B, igra se zadnje kolo, overi su od 1.60 do 1.90 :mrgreen:

proslo kolo je bilo 7 overa, dva prelaza (2/1) i (1/2)...

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

matija994
Kontakt:

Post Postao/la matija994 » 29 nov 2013, 10:28

Nexus je napisao/la:Fudbal, Iranska liga, 12:30
Par: Malavan - Saba Qom
Tip: Malavan
Kv. 2,1
Kladionica Bet365
Stake 3/10

Radi se o jednoj klasičnoj 3za3 tekmi. http://www.betexplorer.com/soccer/iran/ ... /Uws92y1k/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelijepa saradnja koja ide od sezone 2009/10.
Prosle godine sam live skinuo Na Sabi kv. oko 11. Uplati u 80toj minuti, a go pao u 86toj.
Mislim da nastavljaju podjelu bodova i da ce danas Malavan da slavi.
Kao i prosli put, ganjat cu ih i live, pogotovo, ako ne padne go u prvom poluvremenu, ili ako budu prelaz pravili.
Do nekih informacija konkretnijih je tesko doci, ali i h2h, na osnovu dosadasnjeg iskustva mi govori da ce da nastave sa saradnjom.
Osim toga, ako zanemarimo taj 3za3 efekat i posmatramo realno, Malavan je u boljoj formi od Sabe.
Pratim sa laganim ulogom od 10 eura, sretno nam. :D

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 29 nov 2013, 10:33

I ja i ja :D
Glory Glory Man United!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 nov 2013, 11:51

nakon jucerasnje katastrofe, da pokusamo danas sta.

RODA-TWENTE (d/n) 29.11. pet. 20:00 1 1.5
GETAFE-LEVANTE (d/n) 29.11. pet. 20:00 1 1.75
WOLFSBURG-HSV (d/n) 29.11. pet. 20:30 1 1.5
EMPOLI-BRESCIA (F.T.) 29.11. pet. 20:30 1 2.0
VILLARREAL-MALAGA (d/n) 29.11. pet. 22:00 1 1.7

ulog :3 KM dobitak : 41.16 KM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 29 nov 2013, 11:51

Jel moguce da u bhplay kladionici nema ove Iranske lige?
Glory Glory Man United!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 nov 2013, 11:52

Anderson8 je napisao/la:Jel moguce da u bhplay kladionici nema ove Iranske lige?
ima u premieru al treba jos 2 para
Željeznicar za život cijeli !

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 29 nov 2013, 11:56

Ma naguro bi neka dva para, al u glupoj bhplay nema uopste.
Gledam imal sta rano, da ubijem vrijeme na poslu, al jedino sto sam nasao sam ovi ski skokovi, razumijel se ko u to? mozel ovaj glavni favorit Schlierenzauer G pobijedit, 4.25 kvota? :mrgreen:
Glory Glory Man United!

Mashovd
Kontakt:

Post Postao/la Mashovd » 29 nov 2013, 12:11

vidim da ovim irancima pada kvota na X!čast Nexusu ali odigrati ču X,nekako me više vuče...gledam tabelu,neka podjela bodova bi bila bolja opcija za oba kluba ako vec imaju suradnju!uplatiti cu 3e na x pa kud puklo,pa da skupim za neki vikend listic :D
Hajduk Živi Vječno

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 29 nov 2013, 12:13

U kojoj domaćoj kladionici se može odigrati prelaz na Urugvajsku ligu ?
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

gooner14
Kontakt:

Post Postao/la gooner14 » 29 nov 2013, 12:17

deno_TM87 je napisao/la:U kojoj domaćoj kladionici se može odigrati prelaz na Urugvajsku ligu ?

Moze u BH Play ja mislim. A koji par?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.