Hilmo,jarane,uvalili mi njima 5 ili 1,ili ni jedan (ne daj boze) desice se ono sto se planira i mnogo prije ove tekme,dakle bez obzira na ishod...Mi moramo u zvarsnicu prvenstva na proljece uci sa izvjesnim promjenama,kako bi imali realne sanse za naslov,i uprava je toga hvala Bogu svjesna....hilmo je napisao/la:Pustite kojekakve mahalske priče, rano smo počeli i o novom treneru, a još uvijek imamo trenera, i o prelaznom roku. Vi se Bogami ponašate kao da smo trebinjce poslali u Hercegovinu sa pet komada u mreži.
Halo sutra igramo tekmu za ostanak u vrhu, igramo tekmu bez vjerovatno tri standardna igrača, po bari a ne na fudbalskom stadionu, a oni se uhvatili mehalanja i novog trenera ..cccccc
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 29 nov 2013, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- LavMantula
- Kontakt:
http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no" onclick="window.open(this.href);return false; ... pro-506017
Evo braco,da ne bude da nisam najavio !
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
Sta si bolan najavio ti,procito na fksinfu i ovdje prenio.LavMantula je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... pro-506017
A supljak teski.
1946
- Trequartista
- Kontakt:
Isto kao što će Juergen Kohler sjesti na klupu Olimpica. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- LavMantula
- Kontakt:
Buraz,ne znas neke stvari i nemoj da budaleses,ugl... Inace su zaabari petljaneri jel de i puno ih zanima ova nasa je*ena drzava pa im je hit sto su ono objavila.Head je napisao/la:Sta si bolan najavio ti,procito na fksinfu i ovdje prenio.LavMantula je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... pro-506017
A supljak teski.
Vjerovatno nisi vidio moj post koji je izbrisan od Admina iz ne znam ni sam kojih razloga prije 3-4 dana kada sam rekao da ce Husref do ponedjeljka objaviti da odlazi sa mjesta SSS i dobit ce novu ulogu u klubu a da su u uzem krugu tri trenera od kojih je jedan stranac i veliko iznenadjena. Braca nemoj gluposti da pricas,jer neam nista od toga sto cu lagati ili supljirati na forumu. Kada ocu to to radim uzivo !
Neke promjene su nam potrebne, ali ne bih volio da sad budu velike....Svjesni smo svi šta su nama te velike promjene donosile u nedavnoj prošlosti...socrates je napisao/la:Mi moramo u zvarsnicu prvenstva na proljece uci sa izvjesnim promjenama,kako bi imali realne sanse za naslov,i uprava je toga hvala Bogu svjesna....
Znači što se igračkog kadra tiče, jedan desni bek, i jedan dobar veznjak.....Ništa više. Što se tiče odlazaka, danas nešto pročitah da bi Čulov mogao do Tuzle, sad dali je u pitanju posudba ili odlazak...
Žao mi je što sutra neće biti Komazeca, ali mi je drago da Plakalo počne od prve.
LavMantula je napisao/la:Buraz,ne znas neke stvari i nemoj da budaleses,ugl... Inace su zaabari petljaneri jel de i puno ih zanima ova nasa je*ena drzava pa im je hit sto su ono objavila.Head je napisao/la:Sta si bolan najavio ti,procito na fksinfu i ovdje prenio.LavMantula je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... pro-506017
A supljak teski.
Vjerovatno nisi vidio moj post koji je izbrisan od Admina iz ne znam ni sam kojih razloga prije 3-4 dana kada sam rekao da ce Husref do ponedjeljka objaviti da odlazi sa mjesta SSS i dobit ce novu ulogu u klubu a da su u uzem krugu tri trenera od kojih je jedan stranac i veliko iznenadjena. Braca nemoj gluposti da pricas,jer neam nista od toga sto cu lagati ili supljirati na forumu. Kada ocu to to radim uzivo !
LavMantula je napisao/la:
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
Glupost je ovo za italijana nevidjenih razmjera.
1946
- LavMantula
- Kontakt:
Sta si sa tim za Amara htio reci !?LavMantula je napisao/la:Head je napisao/la:LavMantula je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... pro-506017
Evo braco,da ne bude da nisam najavio
Buraz,ne znas neke stvari i nemoj da budaleses,ugl... Inace su zaabari petljaneri jel de i puno ih zanima ova nasa je*ena drzava pa im je hit sto su ono objavila.
Vjerovatno nisi vidio moj post koji je izbrisan od Admina iz ne znam ni sam kojih razloga prije 3-4 dana kada sam rekao da ce Husref do ponedjeljka objaviti da odlazi sa mjesta SSS i dobit ce novu ulogu u klubu a da su u uzem krugu tri trenera od kojih je jedan stranac i veliko iznenadjena. Braca nemoj gluposti da pricas,jer neam nista od toga sto cu lagati ili supljirati na forumu. Kada ocu to to radim uzivo !LavMantula je napisao/la: Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
![]()
Glupost je ovo za italijana nevidjenih razmjera.
Uglavnom,ti sve znas,da li mi mozes reci ijedan razlog zasto je po tebi to supljak za Zabara,jer vidim da si toliko siguran u sebe !
A da ti ness pomognem,koji je account na fksinfu koji je objavio tu info !?
daj boze da je to istinaLavMantula je napisao/la:Nije Sergj,jedan je talijan u opticaju ! Evo da vam pomognem,usko vezan za Livorno !
Sarajevo ljubavi moja.
Bilo ko da dodje na klupi, treba mu postaviti uslov da cuveni Oruc bude u strucnom stabu !
-
farukzidane
- Kontakt:
Evo da se i ja malo ukljucimmm,talijan koji se spominje,,gdjin,,ventura,,,od toga nema nista,,jeste bilo nekih privatnih kontakata,,,,ali nista,,,,100%,,,covjek koji dolazi,,,vec je odluceno...samo cu reci mlad strucnjak,,,iz regiona je,,nikad nije radio u bosni,,dovoljno od mene,,znam ime,,ali nebi govorio do zvanicnog potpisa,,informacija od danas u 14h.
Pa što onda pišeš tako nešto, ako neces da zavrsis.farukzidane je napisao/la:Evo da se i ja malo ukljucimmm,talijan koji se spominje,,gdjin,,ventura,,,od toga nema nista,,jeste bilo nekih privatnih kontakata,,,,ali nista,,,,100%,,,covjek koji dolazi,,,vec je odluceno...samo cu reci mlad strucnjak,,,iz regiona je,,nikad nije radio u bosni,,dovoljno od mene,,znam ime,,ali nebi govorio do zvanicnog potpisa,,informacija od danas u 14h.
Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno.. 
reci nam makar ti hehehsocrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..
Samo Sarajevo
a ciji si ti????kanarinac je napisao/la:reci nam makar ti hehehsocrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..
nas sam ba ne zajebajem hehe ozbiljan sam hehe de rec sta ti mislis **** strumfice..koga to ti mislis da jesocrates je napisao/la:a ciji si ti????kanarinac je napisao/la:reci nam makar ti hehehsocrates je napisao/la:Ako lik ima veze sa HNL-om onda mi je sve jasno..
Samo Sarajevo
-
farukzidane
- Kontakt:
Brate,,,ime nemogu dati,,,potpis mladog trenera ce biti u ponedjeljak,,jos neke sitnice su ostale,,,danas je sve dogovoreno,,,nisam neozbiljan,,,ime ne smijem reci,,,ali u poendjeljak cu biti tu,,,i vidjecete da sam upravu,skile je napisao/la:Pa što onda pišeš tako nešto, ako neces da zavrsis.farukzidane je napisao/la:Evo da se i ja malo ukljucimmm,talijan koji se spominje,,gdjin,,ventura,,,od toga nema nista,,jeste bilo nekih privatnih kontakata,,,,ali nista,,,,100%,,,covjek koji dolazi,,,vec je odluceno...samo cu reci mlad strucnjak,,,iz regiona je,,nikad nije radio u bosni,,dovoljno od mene,,znam ime,,ali nebi govorio do zvanicnog potpisa,,informacija od danas u 14h.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Dobro, vidjet cemo ga onda danas na tribini, tj u lozi.
Hajde inicijale nam barem daj.
Moze i na PM.
Hajde inicijale nam barem daj.
-
farukzidane
- Kontakt:
Brate,,,rado bi,,,ali ne smijem,,,moze se provaliti,,onda je meni kraj,,,razumi me,,,jer mi svi iz kluba znaju nik na forumu,,,i znam da redovno ovo citaju,,AdiRajvosa je napisao/la:Dobro, vidjet cemo ga onda danas na tribini, tj u lozi.
Hajde inicijale nam barem daj.Moze i na PM.
Ti kazes da je 100% zavrsena stvar, ajd ako to ne uspije ili ako samo to izmisljas banuj se sam bgt eto...farukzidane je napisao/la: Brate,,,rado bi,,,ali ne smijem,,,moze se provaliti,,onda je meni kraj,,,razumi me,,,jer mi svi iz kluba znaju nik na forumu,,,i znam da redovno ovo citaju,,
Sreca pa je Ojler mlad umro...