Uvijek kad se mi nalozimo da gledamo Mirza podbaci. Isto da frajer cita forum pa bude pod pritiskom kad ga puno raje gledaLenBias je napisao/la:veceras 20+ poena, lagano

Neka ponovi tekmu protiv Lakersa i ja prezadovoljan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Uvijek kad se mi nalozimo da gledamo Mirza podbaci. Isto da frajer cita forum pa bude pod pritiskom kad ga puno raje gledaLenBias je napisao/la:veceras 20+ poena, lagano
neka ponovi 60% utakmice kao protiv la. ja zadovoljan, a ako je u potpunosti ponovi ja prezadovoljanel-fighter je napisao/la:Uvijek kad se mi nalozimo da gledamo Mirza podbaci. Isto da frajer cita forum pa bude pod pritiskom kad ga puno raje gledaLenBias je napisao/la:veceras 20+ poena, lagano![]()
Skoro svaku utakmicu sam tu na forumu, nekad pisem nekad ne, ali nema potrebe za tim komentarima uopste.....robery20 je napisao/la:Veceras otvaranje mevluda oko ponoci...bice 100000 ljudi...
apsolutno se slazemMrWhite je napisao/la:Skoro svaku utakmicu sam tu na forumu, nekad pisem nekad ne, ali nema potrebe za tim komentarima uopste.....robery20 je napisao/la:Veceras otvaranje mevluda oko ponoci...bice 100000 ljudi...
đesi kirilenko i terry spremni, šta ima kod teberogeRF je napisao/la:Lopez mozda i zaigra, Kirilenko i Terry spremni. Nadam se da to nece uticati na Mirzinu minutazu, jos manje na samopouzdanje.
Sent from my ST18i using Tapatalk
neka ponovi 150% te utakmice, idemo, brze, vise, jace, boljenerminh74 je napisao/la:neka ponovi 60% utakmice kao protiv la. ja zadovoljan, a ako je u potpunosti ponovi ja prezadovoljanel-fighter je napisao/la:Uvijek kad se mi nalozimo da gledamo Mirza podbaci. Isto da frajer cita forum pa bude pod pritiskom kad ga puno raje gledaLenBias je napisao/la:veceras 20+ poena, lagano![]()
ja bi volio da da 200% te utakmice, ali realno za to su minorne sanse, sa 10-tak poena i 3-4 skoka za 10-15 minuta poceo bi dobivati sve vise minuta u rotaciji i onda bi dosao kostantno na cifru kako u minutama tako i u ucinku kao protiv laikersaLenBias je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:neka ponovi 150% te utakmice, idemo, brze, vise, jace, boljeel-fighter je napisao/la:neka ponovi 60% utakmice kao protiv la. ja zadovoljan, a ako je u potpunosti ponovi ja prezadovoljan
Kirilenko ne igra sigurno, a Lopez je pod velikim upitnikom i pred utakmicu će se odlučiti, također neće igrati ni Williams ni Terry.samson je napisao/la:Samo se nadam da ne bude hladan tus prije svega za njega, a onda i nas .. Jeste da nece forsirati Lopeza i Kirilenka nakon povrede, al u ove dvije godine sam skontao, da nikada ne reci nikada ..
nisam nista lose mislio,nit sam ikad nekog pljuvao,a ni provocirao,ne znam,sigurno ste me pogresno shvatili,ja bi zaista volio da nas bude puno,i nadam se da me razumijete sta hocu da kazem,pogledajte moje postove i mozda cete se uvjerit,a izvinjavam se ako sam nekog na neki nacin uvrijedio.nerminh74 je napisao/la:apsolutno se slazemMrWhite je napisao/la:Skoro svaku utakmicu sam tu na forumu, nekad pisem nekad ne, ali nema potrebe za tim komentarima uopste.....robery20 je napisao/la:Veceras otvaranje mevluda oko ponoci...bice 100000 ljudi...
Svi se obradujemo kad Mirza dobro igra, i jedva cekamo slijedecu utakmicu, ali jbg treba sve u granicama normale.....(Y)robery20 je napisao/la: nisam nista lose mislio,nit sam ikad nekog pljuvao,a ni provocirao,ne znam,sigurno ste me pogresno shvatili,ja bi zaista volio da nas bude puno,i nadam se da me razumijete sta hocu da kazem,pogledajte moje postove i mozda cete se uvjerit,a izvinjavam se ako sam nekog na neki nacin uvrijedio.
Ma s mobitela sam gledao, pomijesao sam, vidio sam sadkokuz je napisao/la:đesi kirilenko i terry spremni, šta ima kod teberogeRF je napisao/la:Lopez mozda i zaigra, Kirilenko i Terry spremni. Nadam se da to nece uticati na Mirzinu minutazu, jos manje na samopouzdanje.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TripleThreat i 3 gosta.