Danas po meni fina ponuda za NBA
tiket broj 1
Detroit-Lakersi broj poena domace ekipe (104,5) under
Jednostavno, gledao sam nekoliko puta ove sezone Pistonse i po meni ovo je prevelika margina za njih bez obzira protiv koga igraju. Lakersi se pomalo dizu i upravo iz tog razloga sam izbjegao under na cijelu tekmu.
OKC-Golden State over 203,5
Mislim da je ovdje sve jasno , sastaju se dvije ekipe koje mogu bilo kome dati 100+ poena a ova margina je poprilicno niska zbog slabijih ucinaka oba tima u zadnjih nekoliko tekmi. Tamam se sastali da procepe

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tiket 2
Parker over 18,5 kvota 1
Nakon poraza od Thundersa pobjeda protiv slabasnog Orlanda im je , hajmo reci, imperativ. Tu ce Parker povuci u stilu pravog vodje.Orlando slabo brani tu poziciju dok je pod kosem u odbrani ipak nesta kvalitetniji, pogotovo sada sa povratkom Glenna Davisa.
Horford over 16,5
Ima iza sebe nesta slabiji niz ucinaka ali veceras je idealna prilika da se vrati na stari kolosijek. Veceras nema Korvera u redovima Hawksa kojii uzima nekih 10ak suteva po utakmici tako da ce imati vise prostora a i pri tome je Dallasu najslabija tacka branjenje centarske pozicije i mislim da mu Dalembert nije dorastao.
J.Wall under 21,5
S njim je uvijek kocka jer ima strasnih oscilacija ali kada igras protiv Pacersa jos u gostima ipak je malo manja kocka igrati under na bilo koga
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tiket broj 3
Duncan under 13,5
Prosjek mu je 11 i kusur poena , uglavnom igra "velike" tekme kada je potrebno napraviti prevagu. Vjerujem u veoma malu minutazu i da nece ni biti potrebe da veceras pravi tu prevagu za pobjedu Spursa.
D.Lee over 17,5
Ocekujem otvorenu utakmicu i over poena pa po toj logici i da kljucni igraci budu na svom nivou. Na Lee-a je margina najprihvatljivija a i Thundersi su veoma tanki ili prije reci lijeni u odbrani pod kosem i vjerujem da ce Lee imati dosta prostora, samo je potrebno da ga malo krene sut
T.Lawson over 20,5
Izrastao u pravog vodju Denvera koji igra sve bolje i bolje. Prednost domaceg terena, nedostatak konkurencije u svom timu na toj poziciji ali i na svim ostalim kada je u pitanju uzimanje odgovornosti pa da se "povuce", kao i tim s druge strane koji je jedan od najlosijih u ligi kada je u pitanju branjenje ulazaka pod kos od strane malih igraca, mi se cine dovoljni argumenti za ovaj pick.
Kladionica BH Play
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black