Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Kako ljudi lijepo igraju....ovaj Nets ko burek u svemiru
Rocketsi 11-18 trice
Solidan Mirza u odbrani, u napadu koji bi trebao biti njegovo najjače oružje je užasan.

Solidan Mirza u odbrani, u napadu koji bi trebao biti njegovo najjače oružje je užasan.
Tracy3McGrady je napisao/la:samo moliti Boga da Kidd sto duze ostane na klupi, dok se Mirza ne navikne, ali kako je krenuo nece jos dugo
Hoce, smiri se malo

Mirza u drugom poluvremenu 3 trice i 2 skoka i eto prvog double-doubla u karijeri. 

Ubiše mi i volju za gledanjem
.

tracy mcgrady, yao ming ,howard pa jao jao_dreamer_ je napisao/la:Trice ROcketsa prave razliku. Ubise ljudi. Neka, to je moj klub iz djetinjstva

Da samo pogodi 2 3 suta u drugom poluvremenu i doda jos 2 skoka npr ponovo bi bila solidna partija jer ne moze niko bit odlican u ovom ocajnu. Meni samo da nabija statistiku i nista vise , mora malo pokusat ledjima igrat ne samo 3. Zna i sam kad ga krene trica da je lud al kad nece nece...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma mislio sam na Kidda i klupuVolvic je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:samo moliti Boga da Kidd sto duze ostane na klupi, dok se Mirza ne navikne, ali kako je krenuo nece jos dugo
Hoce, smiri se malo

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa sta mislite kad se vrati Garnett da ce igrat
Imaju Lopeza , Bleca , GArneta koji su sigurno ispred njega i nema nikake sanse da ih izbaci iz rotacije trenutno je i ispred njega Plumlle tako da ta cetvorica igraju i sad mu je ovo sansa da se namakne da dobro odigra ovu tekmu do kraja ,valjda ce i dalje dobivat sansu barem da izbaci pllumble( ili kako vec )to je njegov jedini maksimum u ovom timu biti zamjena Garnetu .

Rafer Alston kao rezerva na playu,onda Butller,jbga bilo je jos jakih likova,najgotivniji su mi bili za nadogradnju igrača i vođenje ekipeTHC je napisao/la:tracy mcgrady, yao ming ,howard pa jao jao_dreamer_ je napisao/la:Trice ROcketsa prave razliku. Ubise ljudi. Neka, to je moj klub iz djetinjstva

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 30 nov 2013, 03:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- legenda reala
- Kontakt:
sretno u drugome Mirza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa sta je ovo Netsi ne mogu bazen pogodit. Sa druge strane Rocketsi kao na treningu, lagano preko 10 trica za poluvrijeme.
Mirza dobar u odbrani, a u napadu los. Sad u drugom poluvremenu samo da to zamjeni i bit ce super.
Mirza dobar u odbrani, a u napadu los. Sad u drugom poluvremenu samo da to zamjeni i bit ce super.

Pierce 1/6Neutral je napisao/la:Rocketsi 11-18 trice![]()
Blatche 0/6
Johnson 2/10
sta bi rekao za ovo

Mirza je pokusao i preko citavog terena na isteku 1 cetvrtine pa mu se sad i to racuna pa ima 0/4 kad to oduzmes 0/3 sto i nije sad toliko lose

Brooklyn opet los, cini se da ce me samo Johnson oboriti na kladari, ja dbl stavim da ce dati preko 19,5 poena
Evo Mirza u startnoj u drugom pol
Evo Mirza u startnoj u drugom pol
E jbg Mirza.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
neće pa neće,heboje hljeb više

Jos jednom se ispostavlja da kad dosta raje prati Mirzu on podbaci ( bar sto se napada tice nocas)
šengelija struhli ide na ulaz i pogađa,pa šta neću doživit od ove vašerske ekipe majko mila 

Mislim da je to to za veceras , 11 impresivnih skokova da je pogodio 2 suta bila bi super...
Izgleda Mirza sto je igro,igro je
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.