Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Moram sam sebe citirati , bravo macaParanojaa je napisao/la:ide dabl- dabl veceras laganini

-
- Kontakt:
Vidi se kako Mirza, vise nema treme, i dobio samopouzdanje. lagano zasutira
Da hoce jos malo popraviti sut do kraja radi statistike i minuta u sl mecu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jos 7 TO mislim i triple - double 
Sent from my ST18i using Tapatalk

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koja jeminutta ...na mobu sqm ,probuudio se tek 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Daj nemoj ko ovi amerikanci, ko da nije imao karijeru dok nije dosao u NBA. Prvi double double u NBA, nije prvi u karijeri.armin je napisao/la:armin je napisao/la:Mirza u drugom poluvremenu 3 trice i 2 skoka i eto prvog double-doubla u karijeri.

neutral nije dobar ali brate i ostali su blago receno UZAS sta reci onda za njih...
@ Neutral, koga to mozes izdvojit u Netsima da je bio bolji od Mirze?? Niko nista pogodit ne moze, ko da su im ruke svezane. Sta ocekivat od Mirze, da ubaci mozda 30 poena u takvom okruzenju, vraga. I bolje je neka uzme sto vise suteva, drugacije ne moze ni procepit.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Double-double. I to lagano. Imas igraca koji imaju double-double na utakmici,ali se satrali da su dosli do toga. Mirza veliki igrac
Nisam naglasio za NBAcalcio je napisao/la:Daj nemoj ko ovi amerikanci, ko da nije imao karijeru dok nije dosao u NBA. Prvi double double u NBA, nije prvi u karijeri.armin je napisao/la:armin je napisao/la:Mirza u drugom poluvremenu 3 trice i 2 skoka i eto prvog double-doubla u karijeri.

upravo to da je Mirza jedini los pa hajde nego svi UZASbega_afc je napisao/la:@ Neutral, koga to mozes izdvojit u Netsima da je bio bolji od Mirze?? Niko nista pogodit ne moze, ko da su im ruke svezane. Sta ocekivat od Mirze, da ubaci mozda 30 poena u takvom okruzenju, vraga. I bolje je neka uzme sto vise suteva, drugacije ne moze ni procepit.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma covjek ima double-double ucinak .... ako je to lose onda ne znam sta je dobro.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nema vise lopti za Mirzu Taylor je odlucio sve sam zavrsit 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ja sam samo rekao ono što i jest, užasno je igrao, baš kao i cijeli tim Nets-a. Uzeo je najviše šuteva (dok sam pisao Taylor ga je nadmašio) a opet nema najviše poene i što se tiče napadačkog dijela odigrao je loše. Houston je prestao sa odbranom nakon vodstva od milion razlike. Što se tiče odbrane, gube opet velikom razlikom i skokovi tu ništa ne mijenjaju. Rekao sam da se uklopio u sivilo ekipe i jednostavno je tako. To što gledate drugačija na igrača jer je naš je vaš problem. Mirza mi je najdraži sportaš, to svako zna ko je pratio temu od nastanka. Gledao sam ga od Slobode, u Belgiji ga nisam direktno pratio ali jesam u Caji i tema je bila sasvim mirna i realna.
jos 9-10 asistaL-Train je napisao/la:koliko mu treba za tripl dabla

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Lopez, Anderson, Plumlee i Taylor su po meni bili bolji veceras ako cemo realno. Sut je los. Doduse, ne sad toliko, od ovih 11 pokusaja je jedan blok, a jos dva su bila na off skoku, no opet nije to to.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Blatche 0/6, Pierce 1/6, Johnson 2/10
ali bitno je vidjeti da Mirza ima 3/11, a zaboraviti na 12 skokova. 

-
- Kontakt:
Korak po korak. Nista se nemoze preko noci postici. PRIMJER GORAN DRAGIC
Ja se nadam da ce protiv Memphisa dobit 20-ak minuta...