Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

MARCELO
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MARCELO » 29 nov 2013, 22:12

mandraX je napisao/la:Što se mene tiče, Messijeva svaka je regularna da regularnija biti ne može, kao i ova Ronaldova (ukoliko je uzme).

Samo čitam vaše postove i čudim se kako se tako šaltate sa jednog na drugo, po vama je Messijeva zlatna lopta (sezona u kojoj nije osvojio neki "važan" trofej) neregularna, međutim ovogodišnja Ronaldova (koji također nije ništa osvojio)je totalno regularna, zaslužena, kakva li već...mislim ono, gledajući vašu "logiku", kako?
Ronaldo je prvu polovicu kalendarske godine igrao na nivou ovih(messi,ribery),mozda je bio i bolji,ali po meni,najveca prevaga u njegovu korist bi trebala biti ova druga polovica godine u kojoj ova dvojica ne mogu stati ni u istu recenicu sa ronaldom(napuhano,ali ne daleko od istine).Dakle,bez obzira na broj trofeja.
Sretno zmajevi!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 nov 2013, 22:55

Od 4 zlatne lopte Messija, dvije su nezaslužene po jedna je trebala pripasti Iniesti i Sneijderu.

Ovu bi trebao dobiti Ribery jer je vodio ekipu do trostruke krune dok je Ronaldo imao strašnu sezonu potigao je dosta golova ali to u konačnici Realu nije donjelo ništa.Postizanje golova nije jedini parametar koji se gleda u dodjeli ove nagrade jbg moraš nešto i osvojiti.

S obzirom da se vrši jaki medijski pritisak da Ronaldo dobije nagradu a i nedavna lakrdija o produženju glasanja upućuje na to da će je Portugalac možda i dobiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 nov 2013, 23:09

Cuj dvije lopte Messija nezasluzene. :lol:
Pa hajde posmatraj Zlatnu loptu kao nagradu koja se dodjeljuje igracu koji je individualno bio ispred svih , ostavi timski uspjeh po strani. Messi je individualno bio puno bolji i od Inieste i Sneijdera i zasluzeno je , po meni , uzeo te nagrade. Jedina nepravda je bila to sto Sneijder nije upao u top3.
Ove godine slicna stvar , s tim sto je Ribery igrao bolje nego Sneijder 2010-te, al' opet individualno nije bio na nivou Ronalda. Ronaldo je bio ispred svih ove godine . I mani se te suplje oko medijskog pritiska da Ronaldo dobije nagradu . Jedini koji je prdio po medijima je bio sam Ribery , kao ono oko vitrine u kuci gdje ce staviti Zlatnu loptu itd.
Ako je ko uz Messija u ove 4 godine trebao uzeti nagradu onda je to opet Ronaldo. Kakav crni Sneijder i Iniesta. Dva igraca koja nemaju nikakvu konstantu. Nijedan od njih dvojice nije odradio citavu kalendarsku godinu na vrhunskom nivou, Sneijder pogotovo.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 nov 2013, 00:32

Naredne godine ce se pricati kako Messi uopste nije zasluzio ni jednu Zlatnu Loptu vec ih je trebao osovjiti ovim redom : Van Buyten,Schweinsteiger,Muller i Alaba.

Smijesni navijaci Bayerna !

Messi je osovjio sve nagrade apsolutno suvereno i zasluzeno.Kao sto rece kolega geoxx jedina nepravda je sto Sneijder nije bio u top 3 umjesto Xavija ;)

Koji se to parametri japrak Sarma gledaju ? Mozda broj pokusaja asistencija umjesto suta ?

Bayern igra bolje bez Frankenstaina ! :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 nov 2013, 00:43

Johny je napisao/la: Bayern igra bolje bez Frankenstaina ! :mrgreen:
Ono sa uskličnikom, kao znak dodatne potvrde. :lol:

Gubiš se u svojim lutanjima, ali ništa novo.

Što se mene tiče i ove nagrade meni je svejedno kao i većini populacije (koliko se da primjetiti), odnosno simpatizerima ovog njemačkog kluba.
Ono, bilo bi im drago, ali da zbog svega ovoga grickaju nokte (kao pojedini ovdje :mrgreen: ) vala baš i ne.
Vom Jäger zum Gejagten

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 nov 2013, 00:49

Čuj Messi sve zasluženo osvojio... :lol: :lol:
Da je pravde, Messi bi imao dve koliko je i zaslužio. ;)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 nov 2013, 01:43

geronimo je napisao/la:
Johny je napisao/la: Bayern igra bolje bez Frankenstaina ! :mrgreen:
Ono sa uskličnikom, kao znak dodatne potvrde. :lol:

Gubiš se u svojim lutanjima, ali ništa novo.

Što se mene tiče i ove nagrade meni je svejedno kao i većini populacije (koliko se da primjetiti), odnosno simpatizerima ovog njemačkog kluba.
Ono, bilo bi im drago, ali da zbog svega ovoga grickaju nokte (kao pojedini ovdje :mrgreen: ) vala baš i ne.
Valjda ovaj smajli na kraju nesta znaci.

Da se ikako mozes oglasio bi se kao Frankenstain svaki dan u medije i dao kakvu izjavu tipa : Kupio sam novu kadu da mogu prat' trofej .... :mrgreen:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 nov 2013, 03:05

Balon de Oro glasovi:

1. Ronaldo 44.4% glasova
2. Midžet 20.3% glasova
3. Ribery 15.4 glasova

slika

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 nov 2013, 07:50

anonymousHD je napisao/la:Čuj Messi sve zasluženo osvojio... :lol: :lol:
Da je pravde, Messi bi imao dve koliko je i zaslužio. ;)
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 30 nov 2013, 10:21

Ballon d'Or je individualna nagrada i zna se da je Ronaldo u 2013. bio najbolji igrač svijeta. Kakav Ribery i Sneijder i sl. pizdarije, daj uozbiljite se, Ribery je bio dobar onoliko koliko je bio dobar njegov tim. Daleko od toga da je on zaslužan za te Bayernove trofeje.

I glupo je uopće igrače poput Riberya i Sneijdera porediti sa Messijem i Ronaldom. Da je ijedna od te Messijeve četiri lopte otišla u ruke bilo kojeg drugog igrača sem Ronalda, to bi bilo nezasluženo.

Ova nagrada je previše relevantna, a opet previše smiješna, jer kad se vratimo unazad u historiju i vidimo ko je sve u rukama držao Ballon d'Or samo zbog nekih trofeja, dođe ti da se zapitaš čemu uopće tako smiješan izbor (Shevchenko, Cannavaro, Owen, bla, bla, bla).

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 30 nov 2013, 10:26

Poslije el-classica u 6 tekmi smo dali 26 golova,5 pobjeda i 1 remi(juve).Samo protiv almerie nismo primili gol.
Ekipa raste i to velikim koracima.Xabi se vratio,Bale proradio i sve je bolje.
Jos odbrana da se malo(gigantski) stabilizuje i bice to ekstra :)
Sretno zmajevi!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 nov 2013, 10:35

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 30 nov 2013, 10:46

slika

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 nov 2013, 12:12

Ova veza Xabi-Modric-Isco ce da bude strasna i to treba preferirati na SB.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 30 nov 2013, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2013, 13:31

Johny je napisao/la:Naredne godine ce se pricati kako Messi uopste nije zasluzio ni jednu Zlatnu Loptu vec ih je trebao osovjiti ovim redom : Van Buyten,Schweinsteiger,Muller i Alaba.

Smijesni navijaci Bayerna !

Messi je osovjio sve nagrade apsolutno suvereno i zasluzeno.Kao sto rece kolega geoxx jedina nepravda je sto Sneijder nije bio u top 3 umjesto Xavija ;)

Koji se to parametri japrak Sarma gledaju ? Mozda broj pokusaja asistencija umjesto suta ?

Bayern igra bolje bez Frankenstaina ! :mrgreen:

Čuj ovog jazavca koji parametri.

Golovi,asistencije i na kraju najvažnije su trofeji.

Hobit je prošle sezone zabio 50+ golova ali protiv Bayerna nije 3x dotakao loptu.Da bi oprali njegov sramotan nastup u ovom dvomeču su izmislili povredu, iako je između ove dvije utakmice igrao protiv Bilbaoa gdje je pravio dar mar.

Sneijder je sa Interom osvojio sve i još sa Holandijom došao do finala ali to nije dovoljno dajmo loptu Hobitu.

Iniesta sa Barcom osvojio sve takođe i sa Španijom ostvario velike rezultate ali ni to nije dovoljno dajmo loptu Hobitu.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 nov 2013, 13:37

Prepali se pa izvlacili na povredu Messija, i ja mislim. I nesto mi nije jasno, Messi je hobit sa svojih 169 a Ribery nije sa svojih 170 cm ? :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 nov 2013, 13:43

Ma nemoj tako Sarma je klasicni paraglajder koji ima mozak kao punoglavac.

Koga zaboli neka stvar sta je bilo sa Messijem.On ima 4 uzastopne nagrade i to je cinjenica.Bolji i veci nego i jedan prije njega.Sto se tice Frankenstaina i pedofila , za njega se nema sta reci.Igrac kvaliteta Pedra , mozda malo slabiji. :mrgreen:

Naravno da je Messi Hobbit, a Ribery je gromada od covjeka , nesto slicno kao Lahm.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 30 nov 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 nov 2013, 13:43

Ma stipu ga, izgubio se sJeroma k'o abdest što dokazuje kojekakvim nebulozama i glupostima. Udario mu rekordu u glavu, nervozan k'o da mu kasni mens.

Messi nije igro drugu tekmu, jer je imo dijareju koja je bila uzrokovana prvom utakmicom.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2013, 14:17

Korinov je napisao/la:Prepali se pa izvlacili na povredu Messija, i ja mislim. I nesto mi nije jasno, Messi je hobit sa svojih 169 a Ribery nije sa svojih 170 cm ? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2013, 15:19

Centre forward je napisao/la: Messi nije igro drugu tekmu, jer je imo dijareju koja je bila uzrokovana prvom utakmicom.
:lol:

Kod jazavca postovi naprosto odišu inteligencijom još spominje neke činjenice a činjenicu da im je Ovrebo donio titulu zaobilaze.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []