Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Stone Island
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Stone Island » 09 jan 2010, 18:06

drop je napisao/la:eto zašto Arsenal nece ni ove godine biti prvak.
Nalupaju po ušima ovaj isti Everton na startu sezone u sred Liverpooula sa 6-1 i onda dozvole da im ovi isti uzmu bodove na Emiratesu.
Tako je to kada imate ciciju za menagera koji šteka pare ko **** i nece do odriješi kesu da dovede pristojnog napadaca,vec igra utakmice sa najacima poput Eduarda ili Vele...cirkus igraci.
Prva utakmica na Goodisonu i 6 komada se samo jednom u 100 godina događa.Ono je prava slučajnost,jest Arsenal jak ali onaj dan ih je sve išlo a Everton kao i cijele sezone pravi peh,svakakve golove primaju.Taj isti Everton je i na S.Bridgu jedini ove sezone uzeo bodove Chelseu a još pola tima fali. ;)

I umjesto da završe utakmicu s trećim golom,primiše drugi i komotno mogu reći izgubiše dva boda.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 09 jan 2010, 18:11

Ma Arsenal smijesna ekipa koja nikad nece osvojiti ligu. Everton ih je nadigrao, malo je reci...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 jan 2010, 18:13

damirko je napisao/la:danas zakazao vezni red arsenala zato nije ni bilo puno prilika. vidi se nedostatak fabregasa a ni nasri nije bio nesto posebno. mislio sam da je onaj merida otisao iz arsenala. svasta pisu ove novine
Pa yebeš onda ekipu koja to te mjere ovisi o Fabregasu...pa nece Fabregas zivjeti vjecno i igrati vjecno u Arsenalu.
Pola ekipe oni moraju rastjerati ako misle slijedece godine jurišati na titulu...previše je tu mediokriteta,nedokazanih,neprofilisanih i prosjecnih igraca za tim kalibra Arsenala.
Jbg onaj rus iz Čelzija nije cicija,shvatio lik u staru da mu za pravljenje tima treba 5-6 godina dok stasaju,lik se iskeširao doveo citav tim isprofilisanih -gotovih igraca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 09 jan 2010, 18:15

ekstra prisli smo celziju na 3 boda a man utd smo stigli i to sve sa rezervnom ekipom. tako to radi arsenal 8-)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 09 jan 2010, 18:20

niccolo je napisao/la:ekstra prisli smo celziju na 3 boda a man utd smo stigli i to sve sa rezervnom ekipom. tako to radi arsenal 8-)

arsenal ima bod manje od man. uniteda,nije ga stigao

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 09 jan 2010, 18:23

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
niccolo je napisao/la:ekstra prisli smo celziju na 3 boda a man utd smo stigli i to sve sa rezervnom ekipom. tako to radi arsenal 8-)

arsenal ima bod manje od man. uniteda,nije ga stigao
imas pravo, svaka cast.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 jan 2010, 18:24

Ma bravo nafakasi :lol: :lol: pa jbt dva odbijanca i dva gola,a Everton ubio puru ccc,al de stas...
p.s. gdje nam je ciki,nema ga nesto
p.s. 2 jel vidio ovu "moc" danas?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 jan 2010, 18:26

arsenal ne može osvojiti premiership i ligu prvaka sa mladim igračim, nek wengeru to bude jednom za sva vremena jasno....hoće na silu da osvaja trofeje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 18:31

Madafaka je napisao/la:Ma Arsenal smijesna ekipa koja nikad nece osvojiti ligu. Everton ih je nadigrao, malo je reci...
Sreća pa se takvi kao ti i ne pitaju za to... Da ih je Everton nadigrao nebi Arsenal primio onaj drugi gol onako kako je primio, ni jedan igrač Arsenala nije bio na svojoj polovici, što znači da je Everton možda napdao ?! Daj ba, odrastite, sve se vidi i sve se zna, da Arsenal ove godine sigurno ide na titulu, samo polahko, puno, previše igrača fali Arsenalu sada... A dokaz da je prpa vas chelskiovce i debile je to da dolazite na temu i svaki kiks arsenala nagrađivate svojim postovima ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 09 jan 2010, 18:31

Mirza_Hordas je napisao/la:arsenal ne može osvojiti premiership i ligu prvaka sa mladim igračim, nek wengeru to bude jednom za sva vremena jasno....hoće na silu da osvaja trofeje
nabavi vengerov broj telefona, nazovi ga i reci mu to, vidi sta on o tome misli, kako ce reagovati na te tvoje rijeci, bas me zanima?! ;)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 jan 2010, 18:34

GunnerS je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Ma Arsenal smijesna ekipa koja nikad nece osvojiti ligu. Everton ih je nadigrao, malo je reci...
Sreća pa se takvi kao ti i ne pitaju za to... Da ih je Everton nadigrao nebi Arsenal primio onaj drugi gol onako kako je primio, ni jedan igrač Arsenala nije bio na svojoj polovici, što znači da je Everton možda napdao ?! Daj ba, odrastite, sve se vidi i sve se zna, da Arsenal ove godine sigurno ide na titulu, samo polahko, puno, previše igrača fali Arsenalu sada... A dokaz da je prpa vas chelskiovce i debile je to da dolazite na temu i svaki kiks arsenala nagrađivate svojim postovima ;)
I ti prema kontri iz koje je postignut gol zaključiš da je Arsenal bolji ? Da je napadao ?

Everton je imao 2-3 vala napada i za vrijeme tih napada vi po 10-tak minuta ne biste uspjeli preći centra.A na vaše napade odgovaralo se kontrama nakon koje je i Piennar dao gol.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 18:37

Da, kao što sam govorio, trebao je Rosicky, pa čak i Vela igrat od prve minute, nije se moglo sa pa tako reč, dva defanzivna vezna igrat, Denilson i Diaby nisu neki kreativci a Ramsey je još mlad ( a ko nije u Arsenalu ) da bude organizator... Nasri je sve pokušavao i sve je išlo preko njega al, teško da jedan igrač probije 7-8 igrača Evertona. Arshavin, hmmm, slabo se on snalazi u vrhu napada, ne može on tu definitivno igrat, njegovo je po strani, lijeva-desna... A Dudu, hmm, ne znam, sve više me uvjerava da nije za Arsenala, ne znam... Odbrana, pa Sagna nije na svom zadatku bio, kao ni Gallas jedino Vermaelen je odigrao kako i treba dok i Toure je igrao prilično, slabo...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 18:39

Stone Island je napisao/la: I ti prema kontri iz koje je postignut gol zaključiš da je Arsenal bolji ? Da je napadao ?

Everton je imao 2-3 vala napada i za vrijeme tih napada vi po 10-tak minuta ne biste uspjeli preći centra.A na vaše napade odgovaralo se kontrama nakon koje je i Piennar dao gol.
Gledao si tekmu ?! Everton je u prvih 15 min igrao i postigao gol, od tad pa do kraja prvog poluvremena nisu imali poštenski akciju... Na početku drugog poluvremena Arsenal pritiskao al ništa, onda Everton kontra i gol, i od tada Arsenal opet napada i naravno sasvim zasluženo Rosicky daje gol. Budite zahvalni što niste još jedan primili al et... Vragu malo bilo, tako kažite... ;)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 jan 2010, 18:40

GunnerS je napisao/la:
Eh,da Arsenal je napadao.Molim te pogledaj jos jednom utakmicu,pa onda reci nesto 8-) .Razumijem ja kako svak malo navijacki gleda kada igra njegov tim,ali makar budi objektivan ovdje.Prvi gol je odbrana ispala smijesna jer im lik od 170 cm skace i zakucava glavom loptu u mrezu.Primate drugi gol iz odlicne kontre,gdje odbrana i vezni red ispadaju opet :D smijesni.Prije toga Everton imao odlicnu sansu (Cahill)i odmah potom 100% prilika Vaughn sam pred golom.Poslije primljenog gola opsada Almunie,3-4 kornera zaredom.Koja je to Arsenalova prilika?
Dva sretna gola,al opet kazem to je zar nogometa,da se onakvim golovima osvaja bod i da se bas takvi golovi daju u zadnjim minutama protiv ekipe koja je ,budimo realni :lol: ,danas pokazala vise.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 jan 2010, 18:40

Trebali Bluesi i treći zavaliti a ispade da su na kraju i sreće imali. :lol:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 jan 2010, 18:48

Cescinho4 je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la: Eh,da Arsenal je napadao.Molim te pogledaj jos jednom utakmicu,pa onda reci nesto 8-) .Razumijem ja kako svak malo navijacki gleda kada igra njegov tim,ali makar budi objektivan ovdje.Prvi gol je odbrana ispala smijesna jer im lik od 170 cm skace i zakucava glavom loptu u mrezu.Primate drugi gol iz odlicne kontre,gdje odbrana i vezni red ispadaju opet :D smijesni.Prije toga Everton imao odlicnu sansu (Cahill)i odmah potom 100% prilika Vaughn sam pred golom.Poslije primljenog gola opsada Almunie,3-4 kornera zaredom.Koja je to Arsenalova prilika?
Dva sretna gola,al opet kazem to je zar nogometa,da se onakvim golovima osvaja bod i da se bas takvi golovi daju u zadnjim minutama protiv ekipe koja je ,budimo realni :lol: ,danas pokazala vise.
Sve je to tebi poznato kao navijacu Chelsea :roll: :lol:
Da ,s jednom iznimkom.Mi pobjedjujemo zasluzeno :D za razliku od onog sto sam danas gledao.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 09 jan 2010, 18:50

Johnyx95 je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la: Eh,da Arsenal je napadao.Molim te pogledaj jos jednom utakmicu,pa onda reci nesto 8-) .Razumijem ja kako svak malo navijacki gleda kada igra njegov tim,ali makar budi objektivan ovdje.Prvi gol je odbrana ispala smijesna jer im lik od 170 cm skace i zakucava glavom loptu u mrezu.Primate drugi gol iz odlicne kontre,gdje odbrana i vezni red ispadaju opet :D smijesni.Prije toga Everton imao odlicnu sansu (Cahill)i odmah potom 100% prilika Vaughn sam pred golom.Poslije primljenog gola opsada Almunie,3-4 kornera zaredom.Koja je to Arsenalova prilika?
Sve je to tebi poznato kao navijacu Chelsea :roll: :lol:
Da ,s jednom iznimkom.Mi pobjedjujemo zasluzeno :D za razliku od onog sto sam danas gledao.
pa dobro si gledao, danas nije niko ni pobijedio. bravo majstore 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 18:51

mislim da Diaby nože i mora bolje igrat ako misli bit prvotimac... Neču se raspravljat sa vama, vi mislite tako ja mislim tako, rezultat svoje govori, statistika također...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 09 jan 2010, 18:55

GunnerS je napisao/la:mislim da Diaby nože i mora bolje igrat ako misli bit prvotimac... Neču se raspravljat sa vama, vi mislite tako ja mislim tako, rezultat svoje govori, statistika također...
danas je traore bio los, 2 - 3 puta ga je donovan sa lahkocom prosao. a svakako da danas citava ekipa nije bila na svom nivou, desava se. s obzirom da nam fali mnogo igraca i da smo sa ovim jednim bodom se problizili celziju i mancesteru, nisam razocaran.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 19:06

Nije, on je trebao bit više agresivniji, trčat nazad za loptom, kao Song ;) A on je više vremena ostajao u napadu i čekao da mu dodaju loptu, to se meni kod njega ne sviđa i sve dok to ne promjeni ja ću da ga kritikujem...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.