uzmi mene evo,samo njih ne diraaajMonolog je napisao/la:Madridist i Portillo će zbog vrijeđanja forumaša pauzirati po 7 dana.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Sretno zmajevi!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
radi glupe rasprave koju je poveo naš vrli ljubimac namiks, likovi dobiše banove.MARCELO je napisao/la:uzmi mene evo,samo njih ne diraaajMonolog je napisao/la:Madridist i Portillo će zbog vrijeđanja forumaša pauzirati po 7 dana.
Kao što rekoh, šta radiš koji qrac još uvijek na ovoj temi, idi tamo na čelzijevu pa pizzdi koliko hoćeš.
naprijed rejal
Kao što rekoh, moli i dalje. I ban su dobili jer su vrijeđali i govorili čovjeku da je glup i prije nego što ću se ja uključiti u raspravu. Mali, meni je stvarno žao što ti nemaš kapacitet da to shvatiš.Sveti je napisao/la: radi glupe rasprave koju je poveo naš vrli ljubimac namiks, likovi dobiše banove.
Kao što rekoh, šta radiš koji qrac još uvijek na ovoj temi, idi tamo na čelzijevu pa pizzdi koliko hoćeš.
Ja ovdje ne pizdim, već ti.
Niđe veze, baš bi Real pustio svog igrača u Barcelonu, odnosno baš bi jedan Ramos pristao preći u Barcelonu i još gore, baš bi jedna Barcelona htjela jednog Ramosa koji je toliko toga uradio u ovim Clasicima da bi ga na Nou Campu vjerovatno linčovali.Gorki je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 13353.html
Neki fudbaleri ne trebaju da imaju relaciju Real/Barcelona i obrnuto. Mislim zivuce legende klubova ne bi trebali praviti te transfere. Ovi manji pa hajd a i to je bezze. Usput ovo je patka. Ramosu i Iekru je mjesto u Realu do kraja...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
vjerovatno najjadniji pokušaj degradacije koji sam vidio. Da, zamolio sam te da me ne prozivaš jer ne želim da budem dio tvojih nonsens postova u gluposti koje su količinski ekvivalent glupostima koje trolleri iznesu na obje teme, da ne govorim samo da si ti ozbiljan, a oni svi nisu.Arbeloa17 je napisao/la:
Kao što rekoh, moli i dalje. I ban su dobili jer su vrijeđali i govorili čovjeku da je glup i prije nego što ću se ja uključiti u raspravu. Mali, meni je stvarno žao što ti nemaš kapacitet da to shvatiš.
Ja ovdje ne pizdim, već ti.
De ti nama prevedi koju špansku vijest o murinju i arbeloi, to je ono što nas najviše interesuje.
naprijed rejal
- Omerbavarac
- Kontakt:
Španska državna agencija za tržiše i konkurenciju kaznila je tamošnja dva najveća kluba Barcelonu i Real Madrid sa čak 7,5 miliona eura.
Glavni razlog kažnjavanja je potpisivanje ugovora o audiovizuelnima pravima dužeg od tri godine kada to nisu imali pravo učiniti. Katalonski klub će morati isplatiti 3,6, a Los Blancosi 3,9 miliona eura.
Pored Barcelona i Real Madrida kažnjena su još dva kluba, Sevilla sa 900 hiljada te Racing Santander, dok će agencija MediaPro s kojom su i potpisani ugovori u aprilu 2010. godine morati platiti čak 6.5 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Kakva smijurija je ovaj alfredo di stefano trofej, Messi imao 12 golova vise, dvije asistencije vise, 5 utakmica manje i osvojio ligu, a Ronaldo dobio...
Sve nagrade danas su beznačajne.Jedini kriterij je"meni je draži Ronaldo/Messi pa ću glasat za njega".PatrickBateman je napisao/la:Kakva smijurija je ovaj alfredo di stefano trofej, Messi imao 12 golova vise, dvije asistencije vise, 5 utakmica manje i osvojio ligu, a Ronaldo dobio...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
platini umjesao prste ,to je toPatrickBateman je napisao/la:Kakva smijurija je ovaj alfredo di stefano trofej, Messi imao 12 golova vise, dvije asistencije vise, 5 utakmica manje i osvojio ligu, a Ronaldo dobio...
ma marca dodjeljuje normalno da ce dat svom ronaldu
veceras je prava svecanost, dodjela priznanja za najbolje igrace od strane LFP-a

na sportklubu ima prijenos
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
@barca_87 u koliko sati ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
ne znam kako neko može da gotivi ovog nakljukanog šuppka
ne znam kako neko može da gotivi ovog nakljukanog šuppka
naprijed rejal
Tras 700.000 votos para el Equipo del Año, el portugués es el delantero más votado (74%), seguido de Ibrahimovic (51%) y Messi (35%).
ali neymar se isplatio dresovima 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
i golovima i asistencijamaLenBias je napisao/la:ali neymar se isplatio dresovima
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ehhh bas i jest se nadavo. Jedino onaj Realu je bitan ovo ostalo i ne sjecam se.maminho je napisao/la:i golovima i asistencijamaLenBias je napisao/la:ali neymar se isplatio dresovima
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
LenBias je napisao/la:ali neymar se isplatio dresovima
Eto Balonja se isplatio realu
Pobjeda je bolja od orgazma!
Rano je jos, al opravdao ocekovanja za sada s obzirom kada je poce pipreme i na povredu i vise nego dobro.Gorki je napisao/la:Eto Balonja se isplatio realuLenBias je napisao/la:ali neymar se isplatio dresovima
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.