RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
zao mi je rodjeni, moj najbolji drug je velezovac
sretno u nastavku
sretno u nastavku
-
- Kontakt:
Mozel neko da napise okvirno nesto u utakmici.licimo li na ozbiljnu ekipu koja uz dva, tri pojacanja moze do kuoa
Sta bi rodjeni?
Europa ovo ,ono ?
Jadan ovaj nas mostarski nogomet ,pogotovo zadnjih godina od kada barem Zrinjski ne osvaja titule,od vas se to ionako ne ocekuje ali eto barem da se kuci ne sramotite!
Sretno u nastavku prvenstva i cestitke na izborenom opstanku nakon 19 . kola premijer lige!
Jos jednom sve cestitke!
Europa ovo ,ono ?
Jadan ovaj nas mostarski nogomet ,pogotovo zadnjih godina od kada barem Zrinjski ne osvaja titule,od vas se to ionako ne ocekuje ali eto barem da se kuci ne sramotite!
Sretno u nastavku prvenstva i cestitke na izborenom opstanku nakon 19 . kola premijer lige!
Jos jednom sve cestitke!

HSK Zrinjski Mostar.
-
- Kontakt:
kupa,sory.zajebavaju me ove male tipke na teldusseldorf je napisao/la:Mozel neko da napise okvirno nesto u utakmici.licimo li na ozbiljnu ekipu koja uz dva, tri pojacanja moze do kuoa
-
- Kontakt:
pastrmka ne bih da ti prisjedam na muku ali brate djaba si se mrznuo.hajd brzo kuci napisi komentar utakmice ,moram ici gledat salke 04

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo da iskoristim priliku da se nayebem mrtve majke u mrtve oci sudcu Pilavu. Stoko jedna ofucana metar ispred tebe pogadja lopta celikovog igraca u ruku a ti le lafo majmun pravis. Fuj fuj zvonic,ani,zlaja,mirza idite vise iz Veleza usta vam se poserem kao i ovom bjelocarapanu iz posusja saskogradu koji je dosao s namjerom da provocira. Poserem ti se i na taj izmisljeni klub iz medjugorja seljacino neotesana. Cestitke Celiku na borbi i dva gola iz dvi sanse. Ne zasluzeno zbog nedosudjenog penala za nas u 10oj min ali ljudi su odigrali korektno
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dizeldorf iskreno nije Celik nesto odigrao. Prvi go se opali ovaj s 25 metara pogodi stativu a mesan natrca na nju. Drugi iz auta ovaj baci nasi mazlumi pustise i ovaj poluvolejom pod precku. Mi igrali solidno preko 15 kornera,vezali ali nas sudija skara za cist penal. Cestitke Celiku jos jednom. Robijasa 9
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da se nayebem mrtve majke u mrtve oci sudcu Pilavu. Stoko jedna ofucana metar ispred tebe pogadja lopta celikovog igraca u ruku a ti le lafo majmun pravis. Fuj fuj zvonic,ani,zlaja,mirza idite vise iz Veleza usta vam se poserem kao i ovom bjelocarapanu iz posusja saskogradu koji je dosao s namjerom da provocira. Poserem ti se i na taj izmisljeni klub iz medjugorja seljacino neotesana. Cestitke Celiku na borbi i dva gola iz dvi sanse. Ne zasluzeno zbog nedosudjenog penala za nas u 10oj min ali ljudi su odigrali korektno
Orginalan kao i uvijek!
Ne daj se isporvocirati kolega,samo sam iskeno cestitao jer ovo je mozda i najveci uspjeh Veleza u poslijeratnij historiji ,napokon na proljece nema sekirancije oko ispadanja iz lige tako da je to za cestitati!
Biti ce boljih dana i za Velez,pozdrav tebi i tvojima!
Zdravi i veseli bili!
HSK Zrinjski Mostar.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma brisi seljacino idi sadi duvan i obrezuj vinovu lozu usta ti se poserem cobanska
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
ok druga.jbg tu smo po kvalitetu.nekad vi nas,nekadm mi vas i tako ukrug.kod vas isto problem sa domacom djecom.ko nezna i nevrijedi mars da si mi iz oka ispao.sretno i cujemo se.pozdravNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dizeldorf iskreno nije Celik nesto odigrao. Prvi go se opali ovaj s 25 metara pogodi stativu a mesan natrca na nju. Drugi iz auta ovaj baci nasi mazlumi pustise i ovaj poluvolejom pod precku. Mi igrali solidno preko 15 kornera,vezali ali nas sudija skara za cist penal. Cestitke Celiku jos jednom. Robijasa 9
Trener out....to je prvo što se treba uraditi...Dvije kući...Lištica i Čelik i po **** obadvije.Sam je priznao da je kriv za Lišticu,a ko je za Čelik...? Idi Jusufbegoviću **** se.....
-
- Kontakt:
nije Nedim kriv sto smo izgubili nego igraci, oni su ti krivci, ne bore se, boli ih qita. Jedini danas koji su se borili bili su Okić i Hebibović i svaka ima čast.redarmy64 je napisao/la:Trener out....to je prvo što se treba uraditi...Dvije kući...Lištica i Čelik i po **** obadvije.Sam je priznao da je kriv za Lišticu,a ko je za Čelik...? Idi Jusufbegoviću **** se.....
Zovnića,Kazazića,Ćemalovića,Kodro izbacit ih iz ekipe i zahvalit im se (radi reda) i dovest 4 pojačanja i to bi tek valjalo i onda bi se tek mogli nadat Evropi a ovako ništa sa ovim pojedinicima mozemo sami sebe ukopat...
Nedim je najavio da će bit pojačanja i nadam se da će ta pojačanja biti na ovim pozicijima gdje igraju ovi gore navedeni igrači...
Sada slijedi pauza od 3 mjeseca i onda prva tekma na proljeće kontra Olimpica na Otoci...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Zar ima internet signala u tvom selu? Koja je vremenska zona tamo?saskograd je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da iskoristim priliku da se nayebem mrtve majke u mrtve oci sudcu Pilavu. Stoko jedna ofucana metar ispred tebe pogadja lopta celikovog igraca u ruku a ti le lafo majmun pravis. Fuj fuj zvonic,ani,zlaja,mirza idite vise iz Veleza usta vam se poserem kao i ovom bjelocarapanu iz posusja saskogradu koji je dosao s namjerom da provocira. Poserem ti se i na taj izmisljeni klub iz medjugorja seljacino neotesana. Cestitke Celiku na borbi i dva gola iz dvi sanse. Ne zasluzeno zbog nedosudjenog penala za nas u 10oj min ali ljudi su odigrali korektno
Orginalan kao i uvijek!
Ne daj se isporvocirati kolega,samo sam iskeno cestitao jer ovo je mozda i najveci uspjeh Veleza u poslijeratnij historiji ,napokon na proljece nema sekirancije oko ispadanja iz lige tako da je to za cestitati!
Biti ce boljih dana i za Velez,pozdrav tebi i tvojima!
Zdravi i veseli bili!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato zaboravio si Anija Hebibovica. Prvi go Celika izgubi loptu pa ispravi,opet je izgubi i oni nam go zavalise. Cetri musketira idite iz Veleza sami yebo vas otac sakati. Ako ostanu treba Feju otjerat
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma treba ovo sve otjerat. Zadržat 3-4 igrača a Ćemaloviće, Hebiboviće i ostale manekene otjeratNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato zaboravio si Anija Hebibovica. Prvi go Celika izgubi loptu pa ispravi,opet je izgubi i oni nam go zavalise. Cetri musketira idite iz Veleza sami yebo vas otac sakati. Ako ostanu treba Feju otjerat
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Odma ih otjerat,odma veceras. Yebem im familiju vise fuj fuj fujvm22 je napisao/la:Ma treba ovo sve otjerat. Zadržat 3-4 igrača a Ćemaloviće, Hebiboviće i ostale manekene otjeratNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato zaboravio si Anija Hebibovica. Prvi go Celika izgubi loptu pa ispravi,opet je izgubi i oni nam go zavalise. Cetri musketira idite iz Veleza sami yebo vas otac sakati. Ako ostanu treba Feju otjerat
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Vi svi na Hebibovića, što niko od vas ne spomene da je njegova prirodna pozicija sredina, a igra covjek beka, u nas ti je ono vidi ga mal, brz haj ti na beka... Pa danas se vidilo nekolika puta kad je uso u sredinu terena da je tu bolji 10 puta nego na beku...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Odma ih otjerat,odma veceras. Yebem im familiju vise fuj fuj fujvm22 je napisao/la:Ma treba ovo sve otjerat. Zadržat 3-4 igrača a Ćemaloviće, Hebiboviće i ostale manekene otjeratNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato zaboravio si Anija Hebibovica. Prvi go Celika izgubi loptu pa ispravi,opet je izgubi i oni nam go zavalise. Cetri musketira idite iz Veleza sami yebo vas otac sakati. Ako ostanu treba Feju otjerat
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ne pročitah što ste napisali, poslije ću,bolje dati komentar bez upliva sa strane
.
**** ga,limitirana ekipa. Nema odgovor za igru na domaćem terenu. Fali centarfor, fali playmaker.....fali svašta nešto.
Zapravo, sve do prvog gola Velež čak i nije loše odigrao, ali jednostavno nema probojnsoti, ne stvaraju se šanse,bilo je tih par prilika(Dino ) al nema onog pritiska koji suparničkoj odbrani ne da da diše.
Raja malo ževkala na Hebibovića, jeste kod prvog gola pogriješio, ali ruku na srce bio naš najopasniji igrač u napadu. Što je porazno za napad. Šefko nekako izgubljen u ulozi koja mu je data,meni se čini da je Jusufbegović imao ideju da Šefko igra neku vrtsu ofanzivnog veznog.....al ne možeš to igrati bez playmakera.Maletić nikako nije opravdao pare koje se daju za njega, nije on loš, ali ne donosi prevagu na terenu. I tako to.....moglo bi se još nabrajati....o svakjom igraču ponešto, ali nema smisla
Nije mi jasno, je li se Nedim smrzao na klupi pa nije pravio izmjene ili je nešto drugo u pitanju. Neshvatljivo je da ne ubacuje Majkića,on je taj tip igrača koji može dati gol.....
Čelik solidan, ništa više od toga.Dosta trke, malo sreće i tri boda zasluženo idu u Zenicu.
Svako ko napada sudiju nije u pravu. Možda je ono bio penal,možda i nije, ali sudija nam svakako nije kriv.
@pasrtmka, bogami puno je i ta ona dva litra vina i kilo i po ribe za robijaše. Koliko ih je bilo
.
Šala mala, ja uvijek gajim posebni respekt za ljude kojj ovako idu na utakmicu bez obzira je li organizovano ili nije. Za onu devetoricu palac gore

**** ga,limitirana ekipa. Nema odgovor za igru na domaćem terenu. Fali centarfor, fali playmaker.....fali svašta nešto.
Zapravo, sve do prvog gola Velež čak i nije loše odigrao, ali jednostavno nema probojnsoti, ne stvaraju se šanse,bilo je tih par prilika(Dino ) al nema onog pritiska koji suparničkoj odbrani ne da da diše.
Raja malo ževkala na Hebibovića, jeste kod prvog gola pogriješio, ali ruku na srce bio naš najopasniji igrač u napadu. Što je porazno za napad. Šefko nekako izgubljen u ulozi koja mu je data,meni se čini da je Jusufbegović imao ideju da Šefko igra neku vrtsu ofanzivnog veznog.....al ne možeš to igrati bez playmakera.Maletić nikako nije opravdao pare koje se daju za njega, nije on loš, ali ne donosi prevagu na terenu. I tako to.....moglo bi se još nabrajati....o svakjom igraču ponešto, ali nema smisla
Nije mi jasno, je li se Nedim smrzao na klupi pa nije pravio izmjene ili je nešto drugo u pitanju. Neshvatljivo je da ne ubacuje Majkića,on je taj tip igrača koji može dati gol.....
Čelik solidan, ništa više od toga.Dosta trke, malo sreće i tri boda zasluženo idu u Zenicu.
Svako ko napada sudiju nije u pravu. Možda je ono bio penal,možda i nije, ali sudija nam svakako nije kriv.
@pasrtmka, bogami puno je i ta ona dva litra vina i kilo i po ribe za robijaše. Koliko ih je bilo

Šala mala, ja uvijek gajim posebni respekt za ljude kojj ovako idu na utakmicu bez obzira je li organizovano ili nije. Za onu devetoricu palac gore
Neznam sta reci na danasnju igru. Mjesta kukanju nema. Samo cu da kazem da pojedinci pokazuju iz kola u kolo osim kvalitativne i fizicke, psihicku ogranicenost, te se istima treba zahvaliti.
Problemi u igri definitivno postoje i ne treba biti posebno vidovit da se to primjeti. Igracima koji su dostojni dresa ovog velezovog vremena treba strucnija ruka.
Problemi u igri definitivno postoje i ne treba biti posebno vidovit da se to primjeti. Igracima koji su dostojni dresa ovog velezovog vremena treba strucnija ruka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.