PS4 i XBOX One. Dođe čovjeku da buy PS4
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
[youtube][/youtube]
- Rekordmeister
- Kontakt:
Imam belaj na koji mi niko na mnogo foruma nije znao dati tacan odgovor,svasta su predalagali ja pokusavao i opet isti belaj.Dakle ovako skinuo sam Sniper Ghost Wariorr 2 i imam belaj sve radi bez problema dok me ne ubiju e onda me izbaci iz igrice i pise sljedece (Problem je uzokovao prestanak ispravnog rada programa,ako postoji raspolozivo rijesenje , sustav Windows ce vas obajvestiti o tome).
Dakle prijedlozi na drugim forumima su bili :
-Daa instaliram blac box verijzu -URADIO I OPET ISTO IDENTICAN PROBLEM
-Da skinem drugi crack i Patch -Sve uradio skino na desetine crackova i patchova opei isti belaj.
-Da instaliram nove drajvere grafulje-i to uradio opet isto
Komp je skoro nov uzo ga ljetos sistem mu radjen prije mjesec dana WIN7 64-Bitna
nikakvi problema neam igrica moze na highu raditi bez problema imam i3 procesor 3,30 x2 , Rama 4gb , Grafulja GeForce GT 620 2GB...Znaci sve stima al vazada taj belaj , ako ko zna molim vas da mi odgovori...Unaprijed hvala
Dakle prijedlozi na drugim forumima su bili :
-Daa instaliram blac box verijzu -URADIO I OPET ISTO IDENTICAN PROBLEM
-Da skinem drugi crack i Patch -Sve uradio skino na desetine crackova i patchova opei isti belaj.
-Da instaliram nove drajvere grafulje-i to uradio opet isto
Komp je skoro nov uzo ga ljetos sistem mu radjen prije mjesec dana WIN7 64-Bitna
nikakvi problema neam igrica moze na highu raditi bez problema imam i3 procesor 3,30 x2 , Rama 4gb , Grafulja GeForce GT 620 2GB...Znaci sve stima al vazada taj belaj , ako ko zna molim vas da mi odgovori...Unaprijed hvala
Imal ko da igra LoL?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa zar se uopste covjek moze dvoumiti izmedju xbomea i ps4Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
zdrav razum ce uvjek odluciti prije za ps4 nego xbone
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Izgleda fenomenalno ali nije to više stari dobri FF.Meni osobno 7,8 i 10 omiljeni uz Dissidia 1 i 2Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ko je jamio, jamio
ko je jamio, jamio
Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala 
Europa Universalis 3 ili 4Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
imam na računaru 4 , proširio sam Bosnu izvan granica yugoslaviexinxee je napisao/la:Europa Universalis 3 ili 4Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
Gusar1995 je napisao/la:imam na računaru 4 , proširio sam Bosnu izvan granica yugoslaviexinxee je napisao/la:Europa Universalis 3 ili 4Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
Crusader Kings 2. Kompleksnija od EU4. Politike na pretek, dok vodiš svoju dinastiju do neba.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
evo sad' ću skinut' sebi 
Onomad (prije 10tak godina, malo manje) smo igrali "Tropico", prava igra za tebe. Mislim da postoji i neki nastavak malo noviji, ako patiš za grafikom.Gusar1995 je napisao/la:Može li mi neko predložiti neku igru/ice u kojoj vladaš državom/carstvom ,ali ne samo na način da ratuješ i gradiš osnovne građevine...nego neku kompleksniju igricu u kojoj možda ima više politike i tako tih stvari, da nije nešto tipa AoE, Rise of Nations, Stronhold itd ....hvala
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Tropico 4 je zadnji dio 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Au kako sam mator, ja sam igrao prvi dio.
Organizovao atentate 'ladno.
Ovi naši vlastodršci su ništa, kako sam ja u toj igri bio omiljen među svojim pukom.

Inače ovih dana gužvam mozak sa GTA V na xboxu. Nije neka krađa.
(xbox360 da ne bude zabune)
Inače ovih dana gužvam mozak sa GTA V na xboxu. Nije neka krađa.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
tanzla je napisao/la:Au kako sam mator, ja sam igrao prvi dio.Organizovao atentate 'ladno.
Ovi naši vlastodršci su ništa, kako sam ja u toj igri bio omiljen među svojim pukom.
![]()
ma igr'o sam tu , jaka je što jest jest
Igraj Anno, imaš ih par verzija, prvi kojeg sam ja igrao je Anni 1602. Odlična igra, trebaće ti vremena da shvatiš neke stvari ali je odlična.
Imaš i Sim City, skini emulator od super nintenda i igraj taj old school Sim City za kojeg NintendoNerd (youtube, king za sve old school games, ima mislim preko 1.000.000 subcribers-a) kaže da je najbolji koji je ikad izašao. Imaš naravno par verzija i za pc, tako da možeš birati šta ti više odgovara.
Tu je naravno i Civilization. Meni je trica najbolja. I spominjao sam mnogo puta, ali da opet napišem, Heroes 3 of might and magic, meni najdraža igra
Imaš i Sim City, skini emulator od super nintenda i igraj taj old school Sim City za kojeg NintendoNerd (youtube, king za sve old school games, ima mislim preko 1.000.000 subcribers-a) kaže da je najbolji koji je ikad izašao. Imaš naravno par verzija i za pc, tako da možeš birati šta ti više odgovara.
Tu je naravno i Civilization. Meni je trica najbolja. I spominjao sam mnogo puta, ali da opet napišem, Heroes 3 of might and magic, meni najdraža igra
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan doks
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Juventino1995
- Kontakt:
Pomozite BiH u jednoj od boljih online strategy igri Erepublik.Svi zainteresovani prijavite se preko ovog linka http://www.erepublik.com/en/referrer/HerojBosanski" onclick="window.open(this.href);return false; hvala 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Moze li mi neko predloziti igru slicnu Far Cry 2 ..
Samo ljubav prema tebi nemam škole ničega.. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.