BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 29 nov 2013, 17:49

Reus-ova klauzula se aktivira od 2015.-e godine i cisto sumnjam da je Manchester vec poceo planirati transfere za taj period.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 nov 2013, 17:50

Saurman je napisao/la:Zanima me ko je inicirao ovu klauzlu klub ili Reus.?
Na klauzuli je insistirao Reus...
Nakon sto je potpisao za BVB tih 35 miliona € je tada se cinilo kao realna suma, jer niko nije mogao predpostaviti kako ce se isti snaci na vruhunskom nivou i hoce li moci opravdati ocekivanja koja su od njega imali i uprava i navijaci, kao cijelokupna javnost. Sada je jasno da je ocekivanja vise nego opravdao i sada je na BVB-u da reaguje. Podici platu, a ukoliko Reus i dalje bude insistirao na klauzuli ne dopustiti da ona iznosi ispod 60 miliona €.

Isto kada je produzivao ugovor sa Gladbachom Reus je ako se ne varam trazio da se ubaci klauzula u ugovor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 nov 2013, 17:56

adnan24 je napisao/la:Reus-ova klauzula se aktivira od 2015.-e godine i cisto sumnjam da je Manchester vec poceo planirati transfere za taj period.
Svakog mjeseca se raspravlja o Reusovoj klauzuli i navodnom interesovanju nekog kluba koji bi želio tu klauzulu iskoristit' za jeftino doveđenje Reusa, al' nikako da ljudi skontaju da se ta klauzula još uvijek ne može aktivirat', nego tek na ljeto 2015. ;) Al' nejse... :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 nov 2013, 18:01

Semir bvb je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Reus-ova klauzula se aktivira od 2015.-e godine i cisto sumnjam da je Manchester vec poceo planirati transfere za taj period.
Svakog mjeseca se raspravlja o Reusovoj klauzuli i navodnom interesovanju nekog kluba koji bi želio tu klauzulu iskoristit' za jeftino doveđenje Reusa, al' nikako da ljudi skontaju da se ta klauzula još uvijek ne može aktivirat', nego tek na ljeto 2015. ;) Al' nejse... :)
Skontali smo sada da se klauzula tek moze aktivirati 2015-te :D :D , ali isto tako vec sada treba poceti razgovarati o tome (mislim na upravu sa Reus-om) da se za godinu dana ne bi ponovo hvatali za glavu i hebali doticnom sve po spisku.

Mozda nece biti Man. UTD, vec Real ili Barca...Ova nagadajanja medija o Reus-u BVB-u samo trebaju biti opomena da vise nemaju sta cekati, vec da trebaju poceti pregovarati o novom ugovoru, te brisanju ili povecavanju cijene te klauzule.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 nov 2013, 18:04

@Semir
Samo ja sam napisao jedno 50 puta da vazi od 2015.-e ,a gdje su ostali. :D

I u ovom tekstu sa Espn-a pise da ta klauzula jos ne vazi ali naravno svi domaci portali to nisu ni spomenuli iako se pozivaju na taj isti ESPN.

@amerosm
Ima jedno mjesec dana kako je Watzke izjavio da imaju zelju da se ta klauzula "izbrise" i da ce pregovarati sa Reus-om, ali ja mislim da ne treba nista ocekivati do sljedece sezone.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 29 nov 2013, 20:47

slika

Nema dalje.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 nov 2013, 14:44

Zanimljiv sastav protiv Mainza...Sahin i Miki ostali na klupi a Auba i Greuskreutz igraju u veznom redu.Pisczek igra desnog beka 8-) a Friedrich stopera.

Da li ce Reus igrati "cenera" ili ce mozda Auba igrati napadaca a Lewat iza njega...budemo vidjeli uskoro :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 nov 2013, 15:14

Ne sviđa mi se nikako što Kevin igra zadnjeg veznog i čudi me da će Piszczek započeti utakmicu. :? Nadam se da naši nisu požurili s Piszczekom i da je zaista spreman da započne tekmu... ;) Samo dodat' još Hummelsa umjesto Friedricha i to bi bila naša najjača odbrana... 8-)
adnan24 je napisao/la: Da li ce Reus igrati "cenera" ili ce mozda Auba igrati napadaca a Lewat iza njega...budemo vidjeli uskoro :D
Mislim da će Auba lijevo, a Reus iza Lewata...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 nov 2013, 15:59

Udjoh na forum samo da nasem vrlom "napadacu" poklonim jedno :lol:

Ma sta jedno, zasluzio je on i vise njih, sta uspije promasiti :twisted: :twisted: :twisted:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 nov 2013, 16:22

Aubameyanga u napad a Lewat napolje...Miki na cenera umjesto njega.

Hajd' sto je promasio,to smo navikli al' danas je zaboravio da nije sam na terenu.

Igra losa ali moze se ovo dobiti.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2013, 16:28

Igraci djeluje pogubljeno u ovoj varijaciji 4-3-3 formacije. KG bez ikakve funkcije na terenu.

Sta bi s Iron Mannijem, nije vljda povreda? :roll:

Moramo ovo dobiti, ne bi valjalo da nam Guzen dodatno odmakne posto ih cekamo na Westfalenu narednog vikenda.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 nov 2013, 16:52

Vama je i remi danas puna kapa... igro sam x2 nadam se da necete uprskat XD

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 30 nov 2013, 16:54

Hare_BvB je napisao/la:Igraci djeluje pogubljeno u ovoj varijaciji 4-3-3 formacije. KG bez ikakve funkcije na terenu.

Sta bi s Iron Mannijem, nije vljda povreda? :roll:

Moramo ovo dobiti, ne bi valjalo da nam Guzen dodatno odmakne posto ih cekamo na Westfalenu narednog vikenda.
pazi šta si obećo 8-)
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2013, 16:57

WOWWWWWWWWWWWWW!!! :shock: :shock: :shock:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 nov 2013, 16:57

Opaa

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 nov 2013, 17:30

Dobiti poluvrijeme u kojem ti i Greuskreutz i Kehl igraju u veznom redu je ravno tituli...ne znam kako ali eto danas je uspjelo.

Aubame izdominirao na sve moguce nacine...prvo volej lijevom u precku,pa golcina iz slobodnjaka a onda i iznudjen penal.Igrac utakmice.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 30 nov 2013, 17:31

ufffff, kako zajebano gostovanje...
gol Aube! :shock: :shock: :shock:
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-cute-fox-114.html]Anna Cute fox[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/your-princess-25.html]Your princess[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/jessie-107.html]Jessie[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Secret Dating Site [/url]

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2013, 17:33

Dobro je, uzasno smo izgledali veci dio meca.

Sokratis ko tenk, gazi sve redom sto se nadje na putu. :lol: Auba danas ponajbolji, zasluzio je mjesto u pocetnih 11. Pisonja i Friedrich nesigurni, dok je lijevi dio defa izgledao dosta dobro.

Heno i dalje nekonstantan. Mozda mu je Lewa ipak trebao prepustiti pucanje penala, Aremnac odavno nije zabio. Vidljivo je da mu manjka samopouzdanja.

U utorak kontra Saarbruckena ponovo izmiksati ekipu. Tekma protiv Guzena je daleko bitnija.
Fecox je napisao/la:pazi šta si obećo 8-)
8-)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 nov 2013, 17:36

Kakav golcina Aubameyanga... ufff
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 nov 2013, 18:01

Važna pobjeda iako na početku nije obećavalo da ćemo do nje i doći... :)

Aubameyang igrač utakmice. 8-) Mnogo je opasniji kad igra bliže golu nego na krilu. Fantastičan pogodak iz slobodnjaka te iznuđen penal. ;) Svaka čast. 8-)

Durm me ponovo oduševio. Prvo poluvrijeme igrao pod kočnicom, a u drugom sa malo više slobode u igri izborio slobodnjak nakon kojeg je Auba zabio, te nešto kasnije i penal. Definitivno treba momku dati malo više slobode prema naprijed. :)

Kako je lijepo vidjeti Piszczeka na terenu. :D Treba mu još koja utakmica da bude onaj stari, ali i danas je to bolje izgledalo od Kevina koji ipak najbolje partije pruža na lijevom krilu što je i danas pokazao. Sokratis ponovo beton, a zadovoljan sam i Friedrichom koji je pokupio sve visoke lopte. Vrlo dobra utakmica za njega. ;)

Sada slijedi DFB Pokal i naravno prolazak u naredni krug. 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []