alenpitar je napisao/la:
Na Kosevu niko igrace nije dirao, momak je pokusao doci do Lesinara, al nije uspio nista uraditi i bio je prekid. Znaci te pricu padaju u vodu, ovdje je mogla pasti mrtva glava realno, al kome pricat zna se sta se desava godinama u nasem fudbalu.
Željo prvi, liga neregularna.
Nisam bukvalno mislio ganjali kao onda protiv Širokog. Oni uletili, ovi pobjegli.
Bosniacum Lilium je napisao/la:ceze valjas gluposti, ako ne znas sta se desilo, bolje ti je da presutis
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu li uletili na teren? Jesu.
Jel igrači Borca bježe u tunel ? Bježe.
Eto vam primjer Zvezde i Partizana, neredi na tribinama, tekma prekinuta pa nastavljena.
Daleko od toga da branim ovo, osuđujem ovaj postupak kao i sve slične.
E sad, to što je Disciplinska komisija odlučila kako jest i da li je to bilo fer ili nije je druga stvar.
Jedno je sigurno, a to je da su se igrači Borca osjećali "sigurno" i nastavili tekmu. Što nije bio slučaj na Koševu.
I izvinjavam se radi ovoga, nisam htio da pišem bilo šta, niti sam ikad ovdje bilo šta pisao i provocirao, samo neke stvari mi smetaju. Ali gori sam ja što se palim na takve komentare.
Ali nisu bili napadnuti igraci, tribina se ispraznila, nema veze, postupak jos traje, nasi su spremni ici do UEFE, vidjet cemo sta ce biti na kraju, jos to nije gotova stvar, iako znam da bi vecina zeljela da bude tako.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali nisu bili napadnuti igraci, tribina se ispraznila, nema veze, postupak jos traje, nasi su spremni ici do UEFE, vidjet cemo sta ce biti na kraju, jos to nije gotova stvar, iako znam da bi vecina zeljela da bude tako.
Slažem se. Govorio sam ja sve to odmah poslije tekme.
Ja samo povlačim paralelu između ova dva incidenta, koliko god to glupo bilo.
Jedni izbili 3 boda svom klubu, drugi kidaju stolice sa svog stadiona. Sramota.
alenpitar je napisao/la:Samo me cudi kako u nasoj ligi nisu ista pravi za sve??? Mi smo kaznjeni a duplo manji incident je napravljen, nego danas na grbavici
nije bilo ulaska na teren,igraci nisu bili ugrozeni!
Nisu ni upaljačem u glavu
zašto igrači Borca nisu izašli sa stadiona to bi trebao pitati njih!
nije bilo razloga da se danas prekine utakmica, bas kao sto nije bilo razloga da se ne nastavi onaj mec na Kosevu, ali eto.
A "navijaci"... Tu ne znam sta bih rekao. Znam kako je pravim manijacima bilo krivo zbog onog danas... Četnici i vojvode 1992 - Narkomani i stoka 2013... Tako nam je stanje trenutno, nazalost. Ali dodje se svemu u kraj.
@Baja
Ne znam, glupo je pisati o tome kako je liga neregularna, i te gluposti. Bas kao sto je bilo glupo da se govorilo da se Sarajevu stimaju rezultati, ista prica, iz supljeg u prazno...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahahah, koja muka... PLAČI TE
ajd sto si nagazio na nesto, nego si fakat nepismen
Pa takvi su im i transparenti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”