FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neutral
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2013, 16:42

NeshaFCB je napisao/la:ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima

" onclick="window.open(this.href);return false;
?

:?

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 30 nov 2013, 16:48

terabajt je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima

" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta fali pjesmi reci molim te ????? Jel to nekog vrijeđa pjesma i uopste se ne odnosi na tog aliju na koga ti mislis.
Pa ako se odnosi na nekog drugog Alju što se onda pjeva... pusti te šuplje, i Merlin se pravdao da nije posvećena kome je već posvećena samo da bi mu vrata bila svugdje otvorena da može slagati pare, ništa njega drugo i ne zanima. Dobro momak napisao: ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima! A ima ih još solidno!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 30 nov 2013, 16:51

Cestitke momcima na sjajnoj polusezoni unatoc svim problemima, herojski nema sta, skidam im kapu.
"Hvala" onim kobajagi huliganima sto sigurno nece biti podrske sa tribina protiv Sirokog i Zrinjskog sigurno a mozda i protiv Celika, na proljece. Jednaku krivicu snosi i klub sto nije zabranio dolazak lesinara kad je bilo odluceno da jug nece biti u funkciji jer je bilo jasno da ce biti s.ranja. Dakle u naredne 2-3 kljucne tekme na Grbavici bez navijaca, aferim.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 30 nov 2013, 16:54

alan ford 26 je napisao/la:Cestitke momcima na sjajnoj polusezoni unatoc svim problemima, herojski nema sta, skidam im kapu.
"Hvala" onim kobajagi huliganima sto sigurno nece biti podrske sa tribina protiv Sirokog i Zrinjskog sigurno a mozda i protiv Celika, na proljece. Jednaku krivicu snosi i klub sto nije zabranio dolazak lesinara kad je bilo odluceno da jug nece biti u funkciji jer je bilo jasno da ce biti s.ranja. Dakle u naredne 2-3 kljucne tekme na Grbavici bez navijaca, aferim.
ti si jedan glup lik,sta se desilo nije se desilo nista,onda su svi trebali dobiti po par utakmica zabrane prisustva do sada,5 milja i to je to,kad je nase treba mlatiti po tome debili jadni
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2013, 16:58

Ja sam o ovome fino govorio danima, ali sve pametnice od mene napravise glupana. Zatim, @la tu i tamo fino iznese pricu koja je kruzila po kaficina, pa takoder ispade glupan najveci.

Da skratimo pricu. Dakle, svi su znali, od one male djece iz osnovnih skola, policije pa do ljudi u osiguranju koji rade u Zelji. Oni jednostavno nisu SMJELI DOLAZATI, ali ocigledno nekome dobro odgovara da se salje slika podjeljenosti, tj jeste, da CETNIK **** BALIJU, da BALIJA **** CETNIKA i da se pjeva da te nije Alija i slicne pjesme.

Zeljo je danas mogao platiti debel ceh, dapace, kada je sve ovo pocelo dosta raja je napustilo stadion. A vi koji ste ZVALI normalnu raju da dode sa djecom i riskira zivote svoje djece, se DOBRO STIDITE TOGA.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 30 nov 2013, 17:01

KAKO SAM SE SMRZ'O!...
Amare hvala ti...

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 30 nov 2013, 17:03

Sramim se nasih NAZOVI navijaca ,sta im je ono trebalo .Navijac sam Zele od 1945 (imao sam 11 godina)
a ovo sto danasnji "navijaci " Zelje rade i ogromnu stetu nanose klubu za koji kao NAVIJAJU ,nije nista drugo nego placenici da sto vise nanesu stete klubu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 nov 2013, 17:04

zeljo4life je napisao/la:KAKO SAM SE SMRZ'O!...
K`o picka. :D Isti sam ti, cisto da mi se ne naljutis. :D

HVALA TI ZELJO OD SRCA! Sve odlicno, malo carki i na tribinama nije na odmet, nek` bude 1:1 i nek`, sto se stadiona tice, ostane na remiju. ;)

Yani Urdinov
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 nov 2013, 17:05

Liga je namjestena, Zeljo opet prvi. :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2013, 17:06

oldman je napisao/la:Sramim se nasih NAZOVI navijaca ,sta im je ono trebalo .Navijac sam Zele od 1945 (imao sam 11 godina)
a ovo sto danasnji "navijaci " Zelje rade i ogromnu stetu nanose klubu za koji kao NAVIJAJU ,nije nista drugo nego placenici da sto vise nanesu stete klubu.
Ne rade oni, oni su samo sredstvo za manipulaciju. Rade oni koji imaju interesa da se salje slika u podjeljenosti BIH drustva. E ti ovo sve proizvode....

Oni da su huligani, mogli su fino kao u Rusiji naci kakvu livadu, pa se lupati do zore. Ali ne, to se ide da se ovako nesto napravi, da se salje ovakva slika podjeljenosti koja nekome debelo odgovara...

Rios

Post Postao/la Rios » 30 nov 2013, 17:08

Cestitke Dini i momcima na zasluzenoj pobjedi i borbenoj igri,sto je bilo jedino moguce po ovakvom terenu i ovakvoj zimi..Ukrtko rijec-dvije o igracima..Loncaric korektan,Urdinov cini mi se igrao pod pritiskom ali i on korektan,Stanic borben,jedan od boljih,Hasanovic dobar,Zeljkovic vrlo dobar,Sadikovic solidan,Jamak dobar,Svraka pocinje liciti na starog,tj, napdaca iz sjene,obzirom na pobjedonosi gol igrac utakmice,Hodzic dobar,malo losija zavrsnica danas,al ok,Bajic onako,igrao 2/3 utakmice i imao jedan izblokirani sut i onaj sut iz slobodnjaka,cini mi se da je on izvikani talenat al vidjet cemo u buducnosti,Tomic solidan..
Proljece opet docekujemo kao lideri,pauzu iskoristiti da se dodatno stabilizujemo i pojacamo aBd..Urdinovu hvala za sve,veliki borac,pamtit cemo ga dugo..Puno srece ciji god dres bude nosio u buducnosti..
Sto se tice nereda,necu puno osim da je neciji propust-policije ili kluba ne znam..Nisu smjeli biti na istoj tribini s nama,a onda kad su otisli na istok opet je trebalo biti bolje organizovano..Nadam se da kazna nece biti velika i drasticna,prije svega mislim na zabranu dolaska navijaca na tribine..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 30 nov 2013, 17:10

Problem je što se na tribini ako se to može nazvati navijačkom pjevaju pjesme koje nemaju blage veze sa Željom i njegovom tradicijom.Konotacija je jasna u potpunosti,"Dedo" je inače bio dobar čovjek ali je njegova SDA htjela ugasiti naš klub.Sjetimo se samo otimanja naše djece i slanja u svijet da pod imenom komšija šire isinu o Bosni.Onaj stadion je simbol patnje svega kroz šta je ovaj grad prošao a sad treba grupa plaćenih da ga ruši.čupa i bruka.I onda treba pjevati te i takve pjesme.Ne zato što tome nije mjesto na Željinoj Grbavici.

Igračima i našoj djeci veliko hvala jer su mi ponovo dali razlog da se radujem.Bilo je lijepo vidjeti Svrakin trk u zagrljaj svom treneru,neki dan Tomić itd.Još kad bi uprava pratila njihove uspjehe.Gdje bi nam kraj bio.I

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 nov 2013, 17:17

Željo ponovo prvi, Aco docekao svojih 5 min., Dzole spremio lesinarima dernek, ovo postaje dosadno svake godine isti ishod
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 nov 2013, 17:18

Bravo Željkaneee!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 nov 2013, 17:21

STRASNA TEKMA ODAVNO SE IGRACI NISU VAKO BORILI.HASANOVIC,STANIC,URDINOV NEMAM RIJECI SVAKA CAST MOMCI .

ZELJEZNICAR 1921 !
=\_1921_/=

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2013, 17:25

Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2013, 17:25

Najveca mi je zal sto Urdinov odlazi....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2013, 17:27

Al kad uze megafon u ruke KOJI KRALJ.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 nov 2013, 17:28

Bravo Željoooo !!
YANI URDINOV JEDAN JE OD NAS !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 nov 2013, 17:30

terabajt je napisao/la:Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.
jos se trebamo raspravljati oko trave... Cija li je bolja :?:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 30 nov 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Konzerva, Mana, Ramirez i 46 gostiju.