?NeshaFCB je napisao/la:ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima
" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
?NeshaFCB je napisao/la:ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima
Pa ako se odnosi na nekog drugog Alju što se onda pjeva... pusti te šuplje, i Merlin se pravdao da nije posvećena kome je već posvećena samo da bi mu vrata bila svugdje otvorena da može slagati pare, ništa njega drugo i ne zanima. Dobro momak napisao: ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima! A ima ih još solidno!terabajt je napisao/la:Šta fali pjesmi reci molim te ????? Jel to nekog vrijeđa pjesma i uopste se ne odnosi na tog aliju na koga ti mislis.NeshaFCB je napisao/la:ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima
ti si jedan glup lik,sta se desilo nije se desilo nista,onda su svi trebali dobiti po par utakmica zabrane prisustva do sada,5 milja i to je to,kad je nase treba mlatiti po tome debili jadnialan ford 26 je napisao/la:Cestitke momcima na sjajnoj polusezoni unatoc svim problemima, herojski nema sta, skidam im kapu.
"Hvala" onim kobajagi huliganima sto sigurno nece biti podrske sa tribina protiv Sirokog i Zrinjskog sigurno a mozda i protiv Celika, na proljece. Jednaku krivicu snosi i klub sto nije zabranio dolazak lesinara kad je bilo odluceno da jug nece biti u funkciji jer je bilo jasno da ce biti s.ranja. Dakle u naredne 2-3 kljucne tekme na Grbavici bez navijaca, aferim.
K`o picka.zeljo4life je napisao/la:KAKO SAM SE SMRZ'O!...
Ne rade oni, oni su samo sredstvo za manipulaciju. Rade oni koji imaju interesa da se salje slika u podjeljenosti BIH drustva. E ti ovo sve proizvode....oldman je napisao/la:Sramim se nasih NAZOVI navijaca ,sta im je ono trebalo .Navijac sam Zele od 1945 (imao sam 11 godina)
a ovo sto danasnji "navijaci " Zelje rade i ogromnu stetu nanose klubu za koji kao NAVIJAJU ,nije nista drugo nego placenici da sto vise nanesu stete klubu.
jos se trebamo raspravljati oko trave... Cija li je boljaterabajt je napisao/la:Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.