NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 29 nov 2013, 13:03

Nexus je napisao/la:
boskobuha1 je napisao/la:cistimo snjegove Musto majstoreeee
Kakav teren će biti sutra?
Očišćen, blatnjav....?
UZORAN :o :o :o :o :o :o

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 nov 2013, 14:01

mmmirza je napisao/la:
Nexus je napisao/la:
Očišćen, blatnjav....?
UZORAN :o :o :o :o :o :o
Eno sad ga frezaju...

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 29 nov 2013, 23:06

Nexus je napisao/la:
Očišćen, blatnjav....?
ocistio Musto snijeg eto vam ga sad zahebavate se na njegov racun a covjek ocistio sve lopatom :D lopatar :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 nov 2013, 08:33

ah ta neugodna slavija ja neznam da smo ikad sa njima dobro prosli i kod kuce i na strani.bilo je par pobjeda al i to jedva.nadam se da cemo jesen zavrsiti pobjedom i vratiti 8 poziciju koja bar za oko izgleda odlicno kako smo poceli
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 nov 2013, 08:53

astra1922 je napisao/la:ah ta neugodna slavija ja neznam da smo ikad sa njima dobro prosli i kod kuce i na strani.bilo je par pobjeda al i to jedva.nadam se da cemo jesen zavrsiti pobjedom i vratiti 8 poziciju koja bar za oko izgleda odlicno kako smo poceli
Za nas je i Sladna neugodna kada se opustimo,tj.neugodan je bilo ko koliko mu dopustimo da bude.E sada je drugo zasto nekom dopustimo,a nekom ne.Bilo je utakmica kada smo nadigrali realno i po nekoliko puta bolje od Slavije.Dakle,do nas je ;) ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 nov 2013, 15:43

Šta reći,samo jedno,loša postavka trenera.Direktan krivac.Šabana drži 80.minuta koji apsolutno nista nije mogao.Trebao ga je odmah na poluvremenu ostaviti.Sa Šabanom do sutra gola nebi dali.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 nov 2013, 16:50

i ja sam stekao dojam da se ekipa mogla puno bolje izrotirati .djelovali smo anemicno i po onome videnom mi ne bi gola do proljeca dali.na kraju bitno je da bar nismo izgubili i prezimit emo na 9 mjestu.akobogda uz par pobjeda kod kuce na proljece opstanak ne bi trebao doci u pitanje

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 nov 2013, 17:43

astra1922 je napisao/la:i ja sam stekao dojam da se ekipa mogla puno bolje izrotirati .djelovali smo anemicno i po onome videnom mi ne bi gola do proljeca dali.na kraju bitno je da bar nismo izgubili i prezimit emo na 9 mjestu.akobogda uz par pobjeda kod kuce na proljece opstanak ne bi trebao doci u pitanje
Kakav je Japanac

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 nov 2013, 19:12

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:i ja sam stekao dojam da se ekipa mogla puno bolje izrotirati .djelovali smo anemicno i po onome videnom mi ne bi gola do proljeca dali.na kraju bitno je da bar nismo izgubili i prezimit emo na 9 mjestu.akobogda uz par pobjeda kod kuce na proljece opstanak ne bi trebao doci u pitanje
Kakav je Japanac
dobar je japanac,borben dosta tehnicki potkovan.steta je zbog teskog terena .sigurno bi cijela ekipa bolje odigrala

Nova sezona nova nafaka

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 30 nov 2013, 22:18

teren los,mogli smo bolje slazem se da je trener mogo bolje reagovati trebao je osjetiti gdje puca Slavija al sta ces bitno je da je nada M.Sitija usla u igru a ne nas Isanovic,zali boze 5 maraka i zime danas,idi Musto sam napusti ti ovo i krojis sve sta ce ti trener sta ce ti igraci igrajte ti i tvoji ublehasi

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 dec 2013, 08:51

boskobuha1 je napisao/la:teren los,mogli smo bolje slazem se da je trener mogo bolje reagovati trebao je osjetiti gdje puca Slavija al sta ces bitno je da je nada M.Sitija usla u igru a ne nas Isanovic,zali boze 5 maraka i zime danas,idi Musto sam napusti ti ovo i krojis sve sta ce ti trener sta ce ti igraci igrajte ti i tvoji ublehasi
Sama činjenica da u finisu susreta ubacuju Musića,a svaka sekunda dragocjena,govori dovoljno o tome koliki lični interes pojedinci imaju koji je važniji od rezultata samog kluba. :(

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 01 dec 2013, 10:42

Japanac je pravo pojačanje,iako je bio užasan teren,momak je pokaz'o da ima tehniku,da zna sa loptom..Opravdo je onu cijenu sa transfermarkta ... samo steta sto i on i radivojevic igraju na istoj poziciji,nadam se da ce se moci nesto napraviti da obojica igraju u startnoj postavi :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 dec 2013, 15:46

Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.
Najbolji strijelci ekipe su krilni igraci Diatta,Smigalovic,Kuzmanovic i Radivojevic svi po 2 gola.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 01 dec 2013, 21:41

Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.
Najbolji strijelci ekipe su krilni igraci Diatta,Smigalovic,Kuzmanovic i Radivojevic svi po 2 gola.
KUDUZOVIC 3 :D :D

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 02 dec 2013, 10:11

zvijezdacom je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.

Pa ko kad su upravi ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, grobari gradačačke privrede i kluba!
Oni, i neznaju dovesti boljih igrača, dobro je i ovo.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 dec 2013, 10:29

Znali neko kakva je situacija sa dolaskom i odlaskom igrača. U prethodnim sezonama što se tiče odlazaka znalo se odma nakon par dana kada se okonča sezona ili polusezona, tako nevidim razloga da tako neće biti i sada.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2013, 10:43

ma otice 10 igraca .evo zapamticu ovaj datum i post.opet jovo nanovo.taman kada se igraci uigraju nasi nece da produze sa njima ugovore nego se dovedu drugi kojima treba polusezona da se sastave sa loptom.
neznam kakva je situacija sa maksumicem ,mislim da bi velika steta bilo izgubiti onakvog igraca.nadam se ostanku stijakovica,bogdanovica,kuduza susica maksumica diatte trejica ordage smigalovica pa i radivojevica mozda adama .japanac je pokazao da je kvalitet za nas nista pretjerano ali borbenost i tehnika moze poboljsati nasu igru.znaci ovo bi bilo nekih 10 igraca koje bi ja ostavio trebalo bi nam 5 pojacanja uz nase juniore i nasu djecu ekipa za respekt

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 dec 2013, 11:15

ciro_ciro je napisao/la:

Pa ko kad su upravi ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, grobari gradačačke privrede i kluba!
E ciro jbg, do sad je i imalo neke logika ono grobari gradacackog fudbala, al bas sad i grobari gradaccake privrede, mislim stvarno vise nema smisla.... trebate se malo preispitat bgm

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 02 dec 2013, 15:40

ciro_ciro je napisao/la:

Ciro ti si legenda najveca

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 02 dec 2013, 15:44

ciro_ciro je napisao/la:

A dobro ciro, ljudi se u drugim klubovima mole Bogu da im dodje neko s parama, a mi krenuli ko ovi iz Zagreba ne vole Mamica a covjek om sve dao, da nema ovih ljudi u Zvijezdi ne bi bilo para, bilo bi 3.liga i eto... sustavte malo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 2 gosta.