UZORANNexus je napisao/la:Kakav teren će biti sutra?boskobuha1 je napisao/la:cistimo snjegove Musto majstoreeee
Očišćen, blatnjav....?

UZORANNexus je napisao/la:Kakav teren će biti sutra?boskobuha1 je napisao/la:cistimo snjegove Musto majstoreeee
Očišćen, blatnjav....?
Eno sad ga frezaju...mmmirza je napisao/la:UZORANNexus je napisao/la:Kakav teren će biti sutra?boskobuha1 je napisao/la:cistimo snjegove Musto majstoreeee
Očišćen, blatnjav....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ocistio Musto snijeg eto vam ga sad zahebavate se na njegov racun a covjek ocistio sve lopatomNexus je napisao/la:Kakav teren će biti sutra?boskobuha1 je napisao/la:cistimo snjegove Musto majstoreeee
Očišćen, blatnjav....?
Za nas je i Sladna neugodna kada se opustimo,tj.neugodan je bilo ko koliko mu dopustimo da bude.E sada je drugo zasto nekom dopustimo,a nekom ne.Bilo je utakmica kada smo nadigrali realno i po nekoliko puta bolje od Slavije.Dakle,do nas jeastra1922 je napisao/la:ah ta neugodna slavija ja neznam da smo ikad sa njima dobro prosli i kod kuce i na strani.bilo je par pobjeda al i to jedva.nadam se da cemo jesen zavrsiti pobjedom i vratiti 8 poziciju koja bar za oko izgleda odlicno kako smo poceli
Kakav je Japanacastra1922 je napisao/la:i ja sam stekao dojam da se ekipa mogla puno bolje izrotirati .djelovali smo anemicno i po onome videnom mi ne bi gola do proljeca dali.na kraju bitno je da bar nismo izgubili i prezimit emo na 9 mjestu.akobogda uz par pobjeda kod kuce na proljece opstanak ne bi trebao doci u pitanje
dobar je japanac,borben dosta tehnicki potkovan.steta je zbog teskog terena .sigurno bi cijela ekipa bolje odigralaTkanton je napisao/la:Kakav je Japanacastra1922 je napisao/la:i ja sam stekao dojam da se ekipa mogla puno bolje izrotirati .djelovali smo anemicno i po onome videnom mi ne bi gola do proljeca dali.na kraju bitno je da bar nismo izgubili i prezimit emo na 9 mjestu.akobogda uz par pobjeda kod kuce na proljece opstanak ne bi trebao doci u pitanje
Sama činjenica da u finisu susreta ubacuju Musića,a svaka sekunda dragocjena,govori dovoljno o tome koliki lični interes pojedinci imaju koji je važniji od rezultata samog kluba.boskobuha1 je napisao/la:teren los,mogli smo bolje slazem se da je trener mogo bolje reagovati trebao je osjetiti gdje puca Slavija al sta ces bitno je da je nada M.Sitija usla u igru a ne nas Isanovic,zali boze 5 maraka i zime danas,idi Musto sam napusti ti ovo i krojis sve sta ce ti trener sta ce ti igraci igrajte ti i tvoji ublehasi
KUDUZOVIC 3Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.
Najbolji strijelci ekipe su krilni igraci Diatta,Smigalovic,Kuzmanovic i Radivojevic svi po 2 gola.
zvijezdacom je napisao/la:KUDUZOVIC 3Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.
Najbolji strijelci ekipe su krilni igraci Diatta,Smigalovic,Kuzmanovic i Radivojevic svi po 2 gola.![]()
E ciro jbg, do sad je i imalo neke logika ono grobari gradacackog fudbala, al bas sad i grobari gradaccake privrede, mislim stvarno vise nema smisla.... trebate se malo preispitat bgmciro_ciro je napisao/la:zvijezdacom je napisao/la:KUDUZOVIC 3Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.
Najbolji strijelci ekipe su krilni igraci Diatta,Smigalovic,Kuzmanovic i Radivojevic svi po 2 gola.![]()
Pa ko kad su upravi ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, grobari gradačačke privrede i kluba!
Oni, i neznaju dovesti boljih igrača, dobro je i ovo.
Ciro ti si legenda najvecaciro_ciro je napisao/la:zvijezdacom je napisao/la:KUDUZOVIC 3Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.
Pa ko kad su upravi ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, grobari gradačačke privrede i kluba!
A dobro ciro, ljudi se u drugim klubovima mole Bogu da im dodje neko s parama, a mi krenuli ko ovi iz Zagreba ne vole Mamica a covjek om sve dao, da nema ovih ljudi u Zvijezdi ne bi bilo para, bilo bi 3.liga i eto... sustavte malociro_ciro je napisao/la:zvijezdacom je napisao/la:KUDUZOVIC 3Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon gotovo 2/3 odigranog prvenstva nasa prva dva spica (Pandza,Pehilj) postigla zajedno samo 2 gola.Da smo imali efikasnije napadace danas bi na kontu sigurno imali 5-6 bodova vise.