Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kako je sudac dopustio igru na Piroti u ovakvim uvjetima, kako je savez to dopustio. Smijeh od lige. Pa jbemu, hoce li se ikad stvari kod nas normalizirat
.
RIP CITY!
J.ebiga ,može se neke konkurente izbaciti i na ovakav način jer 2 boda će ma kraju puno značiti.Ja sam zato da se igra i zimi.Neka je hladno ,nema veze ali teren mora biti dobar.Kako?To je stvar klubova kako će osigurati da teren bude ok.Druga je stvar ako oadne pola metra ili više snijega ali 15-20 cm se može i mora očistiti inače kažnjavati klubove.Lillard0 je napisao/la:Kako je sudac dopustio igru na Piroti u ovakvim uvjetima, kako je savez to dopustio. Smijeh od lige. Pa jbemu, hoce li se ikad stvari kod nas normalizirat.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Teško da će ikad, ne postoji strategija, ne postoji volja i želja, a liga iz godien u godinu sve manje kvalitetna i privlačna za publiku...Lillard0 je napisao/la:Kako je sudac dopustio igru na Piroti u ovakvim uvjetima, kako je savez to dopustio. Smijeh od lige. Pa jbemu, hoce li se ikad stvari kod nas normalizirat.
- SarajlijaTM
Od svih tribina pod snijegom, samo je jug bio zatvoren!!!
Sve su pokusali smetljari da nsstimaju, ali ne dade im se
Sve su pokusali smetljari da nsstimaju, ali ne dade im se
Željo igracki nikad slabiji, u finansijskim problemima postaje jesenji prvak. Da nije bilo Kerle ova bodovna razlika bi bila jos veca. Liga se mora smanjiti i postroziti i to sto prije.
Kad se 1. liga RS smanjuje moze se i PL
Kad se 1. liga RS smanjuje moze se i PL
NO PYRO NO PARTY
[youtube][/youtube]

Moze pricat ko sta hoce ali ovo je najzanimljivija liga u istoriji nogometa/fudbala 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hemija u glavnom gradu vazda najbolja bilavedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Kako komesamocelik je napisao/la:Moze pricat ko sta hoce ali ovo je najzanimljivija liga u istoriji nogometa/fudbala
Meni bi recimo zanimljivije bilo da su svi stadioni kao u Zenici recimo i da su puni na tekmama.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Desni 4 kg u sebi ima, hahaha....
- samo_lijevo
- Kontakt:
boli nas ku... nama je fino.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
koliko vidim mediji su dosta mirniji po pitanju desavanja na grbavici,nekako ublazeni izvjestaji.Pa ako hoce bit korektni i dosljedni nek napisu slican onom izvjestaju kad je Zeljo gostovao u BL.(o divljacima,divljastvu,pa i ekstremistima i pitanjima cemu ovo sve vodi, kad su pucale naslovnice) a ne ovako kao neutralno,eto malo se gadjali medjusobno tek tako.
A klub je najveci krivac jer je (znajuci za mogucnost onakvog scenarija) ipak stvorio sve preduslove za incident, zbog svog nemara da ocisti snijeg sa ostalih tribina.
A klub je najveci krivac jer je (znajuci za mogucnost onakvog scenarija) ipak stvorio sve preduslove za incident, zbog svog nemara da ocisti snijeg sa ostalih tribina.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 30 nov 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- SarajlijaTM
Ae, ne rise, murija tako rekla i kraj priče!
Samo sto svi ostali mogu na tribine pod snijegom mi ne??! Sta tu reći?
Vi ste mogli ali klub nije htioSarajlijaTM je napisao/la:Ae, ne rise, murija tako rekla i kraj priče!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Netko te pogrešno informiše.Ništa murija nema sa tom tribinom nego klub, što se tiče murije možeš ti sjediti na snješku bjeliću ako hoćeš.Provjeri i vidjet ćeš da je do kluba.SarajlijaTM je napisao/la:Ae, ne rise, murija tako rekla i kraj priče!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Ne pisem puno, al' ti ili si narkoman ili si bivsi narkoman, nesto je cudno to kod tebe, ne nisi kemichar, nemas tu formulu u glavi, al' reklamiras lake droge, zahebi to, ispade Horde Zla narkomani, al' postoji jedna prica u Sarajevu da u vremenu kada si mlad i drogiras se navijas za Sarajevo, a kada se opametis sa rajom za Zelju.?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hemija u glavnom gradu vazda najbolja bilavedator je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
- Ultras1921
- Kontakt:
Zašto bi Želji bilo u interesu da zatvori Jug?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Boli ih kur.ac za sve, njihov stadion , rade sto hoce.Ultras1921 je napisao/la:Zašto bi Želji bilo u interesu da zatvori Jug?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.