HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
ja sam smirio strasti to se ti idi umivaj koji ste jad nesto se furate da ste iznad nas a imacemo na kraju vise pobjeda od vas to zapamti,VI STE SMAJLI vjeruj mi
za info, covjek je najvjerovatnije puno stariji od tebe, zatim je tuzlak i navijac slobode, a ovdje se tebi obratio u funkciji moderatora isto kao sto se ja sada u toj funkciji obracam sa molbom da smiris strasti!muamer_15 je napisao/la:ja sam smirio strasti to se ti idi umivaj koji ste jad nesto se furate da ste iznad nas a imacemo na kraju vise pobjeda od vas to zapamti,VI STE SMAJLI vjeruj mi
a sada ti se obracam kao navijac bosne i pitam te:
zar ne vidis da nas navijaci sirokog mogu masirati kasnije kada se stvari ne poklope i ne desi se ono sto smo mi bombasticno najavljivali?
prema tome malo umjerenosti nece nikada nedostajati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ti ces momentalan ban da dobijes, i to samo zbog nickalistica je napisao/la:dosta je laprdanja stinksona, falusa, jeli%i%a i ostalih kvazinavij(igr)ača, evo mene koji zna nešto o košarci
nerminh74 je napisao/la:za info, covjek je najvjerovatnije puno stariji od tebe, zatim je tuzlak i navijac slobode, a ovdje se tebi obratio u funkciji moderatora isto kao sto se ja sada u toj funkciji obracam sa molbom da smiris strasti!muamer_15 je napisao/la:ja sam smirio strasti to se ti idi umivaj koji ste jad nesto se furate da ste iznad nas a imacemo na kraju vise pobjeda od vas to zapamti,VI STE SMAJLI vjeruj mi
a sada ti se obracam kao navijac bosne i pitam te:
zar ne vidis da nas navijaci sirokog mogu masirati kasnije kada se stvari ne poklope i ne desi se ono sto smo mi bombasticno najavljivali?
prema tome malo umjerenosti nece nikada nedostajati
Hvala Nermine na podrsci jer ovdje neki ocigledno ne mogu da shvate neke stvari , ja sam samo zelio da se bez potrebe ne kuha jer u krajnjem slucaju nije uredu volim i kada Bosna i kada Siroki pobjede u kosarci u krajnjem slucaju svaka pobjeda nasih timova znaci dobro nasoj drzavi ..a forum sluzi za normalnu diskusiju a ne za pisanje i spamanje postova ovakovg tipa Pozdrav a muamere prije nego napises sta procitaj prvo
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
@Target, nemoj da mi te ko dira, koga cu poslije da zezam kada dobiju po usimaTaRgEt_ je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:koji ste vi smajli od ekipe ne mozete domzalle dobit da nas izvucete jedva cekam da pokorimo siroki na pecari vi ste jad hahahhahahha
Ajde smiri strasti sta kuhas odmah idi malo umij se hladnom vodom pa dodji sebi
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
od početka se Bogu moli
@Urkel i košarkaš da nesto nije uredu nije... ovo može i mora puno bolje... jer mislim i u to sam uvjeren da smo bolja ekipa od heliosa... ali opet napominjem sjetite se tko nas je uveo u nlb i omogucio da se sada živcirate
svi su van forme i to je sada trenutno jedina istina... a za vlašića možda je i mogao bolje stvari postaviti i malo više forsirati planinića i ramljaka, ali on je trener i on odlucuje ocito u zadnjih nekoliko kola dosta pogresno... jbga cibona i partizan su, pa ime njihovo govori tko su i što su... mozda se moglo vise kod cedevite pa i fmp-a(barem sa manjom razlikom izgubiti) a pogotovo vcrs ali ocito nesto nije u redu...
@muamer ti si svakako prica za sebe, doci ce i ta utakmica brzo pa cemo onda vidjeti dotada bolje ti je da ne pises gluposti jer ti mozemo u svakom slucaju vratiti peterostruko...
@listica pa i tebi ne trebam nista pisati svako ces biti banovan iako mislim da je to muamer

@neno slazem se za masona mislim da nije potrebno da on ovoliko sutira i da milekovic dobije 25 min a sirišćević ne dobije ni minute mislim sekunde
@Urkel i košarkaš da nesto nije uredu nije... ovo može i mora puno bolje... jer mislim i u to sam uvjeren da smo bolja ekipa od heliosa... ali opet napominjem sjetite se tko nas je uveo u nlb i omogucio da se sada živcirate
@muamer ti si svakako prica za sebe, doci ce i ta utakmica brzo pa cemo onda vidjeti dotada bolje ti je da ne pises gluposti jer ti mozemo u svakom slucaju vratiti peterostruko...
@listica pa i tebi ne trebam nista pisati svako ces biti banovan iako mislim da je to muamer
@neno slazem se za masona mislim da nije potrebno da on ovoliko sutira i da milekovic dobije 25 min a sirišćević ne dobije ni minute mislim sekunde
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Totalno van forme. Ne mogu da vjerujem od koga gubimo, u zadnjoj cetvrtini sve se okrene, pratis rezultat, samo se povecava i kontroliramo susret, i onda odjednom veliki pad. Planinic, Siriscevic, Ramljak, da ne dobiju ni minute, nejasno totalno, a Stemberger jedan sut da napravi u cijeloj utakmici, a Mason da mora forsirati. Tu nesto nije u redu.
Ne znam sta nije ok s momcadi, gdje je pad ne bih znao, da su ih psihicki ubili porazi u produzecima s Olimpijom, odnosno s Cedevitom, pa porazi kod kuce od Cibone i Partizana iako se prvo poluvrijeme odlicno igralo, rekao bih, ali ovo je ipak nakon pauze i ovdje se moralo ici na pobjedom protiv ovih slovenaca jer smo bolja momcad od Heliosa i zalosno je da su nas dobili u obje utakmice, zalaganje je ovdje moralo biti vece i ocekivao sam pobjedu. Ali, sta je tu je.
Ne znam sta nije ok s momcadi, gdje je pad ne bih znao, da su ih psihicki ubili porazi u produzecima s Olimpijom, odnosno s Cedevitom, pa porazi kod kuce od Cibone i Partizana iako se prvo poluvrijeme odlicno igralo, rekao bih, ali ovo je ipak nakon pauze i ovdje se moralo ici na pobjedom protiv ovih slovenaca jer smo bolja momcad od Heliosa i zalosno je da su nas dobili u obje utakmice, zalaganje je ovdje moralo biti vece i ocekivao sam pobjedu. Ali, sta je tu je.
...Život za Široki...
e ovo ti mogu ja odgovoriti, mileković je miljenik trenera vlašića, zbog čega i kojom zaslugom ne znam...neću protiv milekovića, jer mali ponekad odigra dobro, i dosta je borben, trudi se, ali ću samo reći jedno, ramljak koji igra na istoj poziciji kao i mileković ne dobiva ni minute dok ovaj igra često, čak bih rekao i stalno a ramljak je u najmanju ruku, ponavljam najmanju ruku jednake kvalitete kao i mileković, čak po meni bolji, i veći je potencijal i može puno više napedovat nego ovaj, ali jbga kada si miljenik trenera možeš dosta toga...neno#4 je napisao/la:@Target, nemoj da mi te ko dira, koga cu poslije da zezam kada dobiju po usimaTaRgEt_ je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:koji ste vi smajli od ekipe ne mozete domzalle dobit da nas izvucete jedva cekam da pokorimo siroki na pecari vi ste jad hahahhahahha
Ajde smiri strasti sta kuhas odmah idi malo umij se hladnom vodom pa dodji sebi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...znas naravno na koga mislim......necu da nista pricam navijacima sirokog, jer oni su stvarno korektni kada smo mi u gabuli...ali nesto sto mi je zapalo za oko....ivan milekovic 25 minuta na ovakom teskom gostovanju.....i mason da opali 17 lopti, pa to je pocelo nabijanje statistike......
dalje, mason, nebih nešto sad protiv njega pošto nam je on dosta toga dobrog donio, samo i on ponekad kao i sada nabija svoju statistiku, da posle ugrabi bolji ugovor sa bogatijim klubom, a obranu ne igra skoro nikako, tako da je dosta toga i on zasrao u sinošnjoj utakmici, ali opet ponavljam, dosta toga je dobrog donio našoj ekipi, tako da mu se može, bar ja mogu ovakvi par utakmica oprostiti...ali da ne pretjeruje
sve u svemu onaj sinošnji poraz nam nije trebao sinoć, ono smo trebali pobijedit...ništa sad dolazi hemofarm, sad ćemo vidit jesu li stvarno van forme ili je to bila samo mala prolazna kriza....
Barney cekamo utakmicu pa cemo vidjeti ko je u pravu 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
muamer_15 je napisao/la:Barney cekamo utakmicu pa cemo vidjeti ko je u pravu
dovoljno je pogledati na tabelu pa vidjeti ko je trenutno bolji
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:Barney cekamo utakmicu pa cemo vidjeti ko je u pravu
govorim za utakmicu u sirokom niko nije pomenuo stanje na tabeli to sto ti ne kontas to je druga stvar
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
muamer_15 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:Barney cekamo utakmicu pa cemo vidjeti ko je u pravu
govorim za utakmicu u sirokom niko nije pomenuo stanje na tabeli to sto ti ne kontas to je druga stvar
to što ti ne kontaš da je trenutno široki bolji jer to pokazuje stanje na tabeli je treća stvar
- Barney Stinson
- Kontakt:
čekamo a dotada bez glupih komentara... a ti navijas sinoc za helios i navijas protiv sebe...muamer_15 je napisao/la:Barney cekamo utakmicu pa cemo vidjeti ko je u pravu
19 - ђ - 11
glupa rasprava vam..pobjedit ce ko bude bolji...
jbg-a..jucer sam bio siguran da cemo pobjediti,a mi opet kao sto puta do sada prokockamo sve sto imamo..
jbg-a..jucer sam bio siguran da cemo pobjediti,a mi opet kao sto puta do sada prokockamo sve sto imamo..
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 10 jan 2010, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kakav ban, Josip Jelačić ili..?! Opet laprdate, našla se nekolicina istomišljenika, pa povlađuju jedan drugome, predstavite se imenom i prezimenom i stanite iza svega što govorite
O utakmici, činjenica je da je trener pogubio malo konce, ipak on nije neko ime,koga će se trpit dugo, pa jadan strahuje stalno za svoje mjesto, a i autoritet kod igrača nema (ovakvi porazi to dokazuju, kad nakon velikih vodstva igrači ili nabijuju statistiku ili se puste kao tikve), da momčad ne krasi profesionalnost (bar ne one sa ozbiljnijim košarkaškim iskustvom koji time kvare mlade) itd. itd.
Bosna je dobila, da vidimo kakav će sad pristup igri bit naših košarkaških didova, te hoće li trener bit priseban i oće li imat m..da pa malo riskirat sa igračima.
O utakmici, činjenica je da je trener pogubio malo konce, ipak on nije neko ime,koga će se trpit dugo, pa jadan strahuje stalno za svoje mjesto, a i autoritet kod igrača nema (ovakvi porazi to dokazuju, kad nakon velikih vodstva igrači ili nabijuju statistiku ili se puste kao tikve), da momčad ne krasi profesionalnost (bar ne one sa ozbiljnijim košarkaškim iskustvom koji time kvare mlade) itd. itd.
Bosna je dobila, da vidimo kakav će sad pristup igri bit naših košarkaških didova, te hoće li trener bit priseban i oće li imat m..da pa malo riskirat sa igračima.
[quote="listica"]Kakav ban, Josip Jelačić ili..?! Opet laprdate, našla se nekolicina istomišljenika, pa povlađuju jedan drugome, predstavite se imenom i prezimenom i stanite iza svega što govorite
[/quote
Jarane ti si zreo za banane samo zbog nicka , majke mi da te oce banovati 1 post i odmah provociranje :PP
Jarane ti si zreo za banane samo zbog nicka , majke mi da te oce banovati 1 post i odmah provociranje :PP
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
neno#4 je napisao/la:@Target, nemoj da mi te ko dira, koga cu poslije da zezam kada dobiju po usimaTaRgEt_ je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:koji ste vi smajli od ekipe ne mozete domzalle dobit da nas izvucete jedva cekam da pokorimo siroki na pecari vi ste jad hahahhahahha
Ajde smiri strasti sta kuhas odmah idi malo umij se hladnom vodom pa dodji sebi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...znas naravno na koga mislim......necu da nista pricam navijacima sirokog, jer oni su stvarno korektni kada smo mi u gabuli...ali nesto sto mi je zapalo za oko....ivan milekovic 25 minuta na ovakom teskom gostovanju.....i mason da opali 17 lopti, pa to je pocelo nabijanje statistike......
Ma znam neno ali eto ova djeca danasnja na forumu , svasta pisu i govore ko ce ih uciti ako ih necemo mi stariji :)a to ko po usima ce da dobije valja jos malo da sacekamo zivi bili pa vidjeli ima jos polako
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ne vidim problem u nicku kod lištice. ako može neretva ili miljacka, može i lištica, što da ne.
doduše, ton kojim lištica komunicira nije baš svojstven košarkaškom podforumu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:ne vidim problem u nicku kod lištice. ako može neretva ili miljacka, može i lištica, što da ne.
i ja sam to htio reći,ne vidim u čemu je nekome problem kod njegovog nicka
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma molim te sto to mi laprdamo... i zasto bi se mi tebi predstavljali ti si zadnji dosao, mi kad smo dolazili prvo sto smo napisali je bilo ime i prezimelistica je napisao/la:Kakav ban, Josip Jelačić ili..?! Opet laprdate, našla se nekolicina istomišljenika, pa povlađuju jedan drugome, predstavite se imenom i prezimenom i stanite iza svega što govorite![]()
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.