Pominjan je on vec i ljudi znaju dosta o njemu,jer je najveci broj stranaca u SAS,pa i to doprinosi da se gledaju i drugi.Cak onda i kad ga je Pop pomenuo prosle sezone i kada sam ja to skontao u onoj izjavi,a poslije i nasi mediji to prenijeli,dokazuje da on vrlo dobro zna o kakvom se igracu radi.lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ma divlja ekipa 100%...Nikakvog sistema nemaju.Doduse,sistem se i ne moze izgraditi za jednu sezonu,ali ja nisam vidio nijednu akciju da ljudi vrte,pa da covjek kaze,imaju neki temelj...Nista!Mirza treba bjezati odavde sto prije,jer se,evo vec za veceras,postavljalo pitanje da li bi imao minutazu,posto se vraca KG.To znaci da su 4 visoka vec tu,bez Mirze i Evansa.Sreca u nesreci je da Pierce ne igra,pa ce na toj poziciji dobiti svoje zasluzene minute!Vec za tekmu poslije ove vecerasnje,javice se 'dobri stari' problemi....lumani je napisao/la:pa na to mislimgledam jutros jedan napad joe solira,drugi paul
![]()
pokreni anketu na nekom forumu od spursa![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
znam,ali mislim da je Mirza karakter za vas 
U koliko sati Mirza igra nocas ?
u 2Volvic je napisao/la:U koliko sati Mirza igra nocas ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Imal prenosa?nerminh74 je napisao/la:u 2Volvic je napisao/la:U koliko sati Mirza igra nocas ?
🔵⚪
Ima ... na Hayatu poslije ZMBT0oo0 je napisao/la:Imal prenosa?nerminh74 je napisao/la:u 2Volvic je napisao/la:U koliko sati Mirza igra nocas ?
salim se ... ima care , mora biti
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
grgr je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni cuj 20 ppg . Pa to je gotovo all star nivo...
ma ja,nije mirza taj nivo,uz svo poštovanje prema njemu
Druze moj, de baci malo na papir stvari. Koliko je mirza sinoc dao poena i kako je igrao? Pametnom dosta.grgr je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni cuj 20 ppg . Pa to je gotovo all star nivo...
Ti polazis od stavke da ce mirza igrati 15-20 minuta. Ja kazem, da je Mirza u ekipi koja mu daje slobodu i da ga tretira kao jednu od svojih glavnih napadackih opcija, on bi uz neku minutazu od oko 30 minuta mogao hladno ubacivati 20 poena. Hladno! On ima kvalitet za to i smio bih uloziti kucu u to. Drugo je sada sto zbog svojih (trenutnih) deficita nece dobiti tu minutazu. No ja kazem, hipoteticki gledano, mirza sa takvim statusom i sa 30 minuta bi hladno mogao imati taj prosjek.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
Protiv Denvera i New Yorka će prenositi Bein Sport za ove koji su se raspitivali, samo još da Mirza dobije finu minutažu
Termin prve s Denverom je noć s utorka na srijedu od 1:30, dok s NYK igraju u noći s četvrtka na petak od 1:00
Termin prve s Denverom je noć s utorka na srijedu od 1:30, dok s NYK igraju u noći s četvrtka na petak od 1:00
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad se D-Will vrati u ekipu i Mirza ce imati vise prostora ....Jednostavno se moze ocekivati "SILOVANJE" KOŠA
Slazem se, ali pri tome, da Mirza bude na parketu kad i Deron. Mada sumnjam, njemu je klupa cim se ovi vrate...xinxee je napisao/la:Kad se D-Will vrati u ekipu i Mirza ce imati vise prostora ....Jednostavno se moze ocekivati "SILOVANJE" KOŠA
Definitivno se vidjelo sinoc, koliko su jaci mladji igraci, nego ovi penzioneri u Netsima. Mirza ce biti jos bolji, kad se s njega skine teret, tj. kada bi u ovom timu NETS-a bio neki vodja, kojem bi se vise paznje posvecivalo, onda bi Mirza to koristio, i sutirao (tj. kako ti kazes silovao kos
Kindže, kindže...
- skyisthelimit
Dobro je i ovo, kad se sjetim prosle sezone Redzo je bio u prvoj postavi a ovdje ga neki branili zbog njegove produktivnosti u odbrani
. A evo daj Mirzi sansu uradit ce barem pola ( ako ne isto, pa cak i nekad vise ) od onog sto uradi Redzo u odbrani. O napadu da ne govorimo. Ali eto, prije svega bitno je sacuvati svoj kos, kao da je u pitanju gol 
edit:
zagrijavanje:

edit:
zagrijavanje:

15.10 - 15.06 ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Velika sansa za BKN i Mirzu veceras,jer MEM ne igraju ni Gasol, ni Randolph...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
100%!ElLoco7 je napisao/la:Jel to sigurno za Randolpha?
Neka neko cibne kakav link tamo pred tekmu 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Tyshawn Taylor will start vs. Memphis

Sretno Mirzi večeras 
Nadam se da ce biti kakvih linkova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.