Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Benzema has scored in 5 consecutive league matches for the first time in his career since 2007 with Lyon.
Aferim.
Aferim.
Bale tri gola i asistencija, prvi hattrick na Bernabeuu i to bez Ronalda na terenu. Biće nešto od njega. Na Neymaru je da sad odgovori bez Messija.
Pobijedili smo Valladolid, Galatu i druge. Kako jake ekipe i kako dominiramo bez Ozila. Bravo Real, ne može svako uzeti te evropske velikane. Kako ćemo tek trpati Bayernu.
Inace Ozil je donosio prevagu protiv velikih ekipaArbeloa17 je napisao/la:Pobijedili smo Valladolid, Galatu i druge. Kako jake ekipe i kako dominiramo bez Ozila. Bravo Real, ne može svako uzeti te evropske velikane. Kako ćemo tek trpati Bayernu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Obrati se odbrani Barcelone po tom pitanju.
Pa J*** ga ja , bas su invalidske ekipe tipa Galata, Valladolid neko mjerilo. Nije se osjetio izostanak Ronalda , a da se osjeti izostanak Khedire i Ozila...Sveti je napisao/la:Vrati se khedira, vrati se ezile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas , sutra izvuces Bayern tesko ce Xabi u ovim godinama protiv onakve sile od veze. Mislim na obavljanje "krkanskog " posla DMF-a. Pucao je bedem Xabi-Khedira u vezi , tesko da ce biti sta bolje Xabi-Modric koji su opet koliko - toliko ofanzivniji od Khedire.
valjda ce Barca sutra kiksat bilo bi vrijeme da se smanji ovih -6
daj ba jarane skontaj se. Od kad su to invalidske ekipe, ekipe koje igraju u prvim ligama svojih država? ne budi smiješan. Činjenica je da real daleko ljepše igra bez khedire, i evo par utakmica daju više od tri gola uzastopno, da ne govorim kako je buljooki ustvari napravio dobar potez za real kada je otišao.geoxx je napisao/la:Pa **** ga ja , bas su invalidske ekipe tipa Galata, Valladolid neko mjerilo. Nije se osjetio izostanak Ronalda , a da se osjeti izostanak Khedire i Ozila...Sveti je napisao/la:Vrati se khedira, vrati se ezile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas , sutra izvuces Bayern tesko ce Xabi u ovim godinama protiv onakve sile od veze. Mislim na obavljanje "krkanskog " posla DMF-a. Pucao je bedem Xabi-Khedira u vezi , tesko da ce biti sta bolje Xabi-Modric koji su opet koliko - toliko ofanzivniji od Khedire.
naprijed rejal
Vi i kad nam klub igra dobro svadjate se oko gluposti, UZIVAJTE DOK MADRID IGRA ovak lijepo i efikasno.
Ne vidim razlog da se spominju igraci koji su otisli,a sto se tice Khedire nedostajace on pogotovo protiv Njemacki ekipa treba trka ali otom potom.

Ne vidim razlog da se spominju igraci koji su otisli,a sto se tice Khedire nedostajace on pogotovo protiv Njemacki ekipa treba trka ali otom potom.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
BigBigBang
- Kontakt:
Naravno da su invalidske ekipe, vise od pola spanske lige su invalidske bankrotirane ekipe koje su unistili Real i Barcelona pa jednoj Almeriji je glavni igrac kloc Suso koji je za mrtvi Liverpool u Karling kupu skupljao minute, jedan Carlos Vela trpa redovno sad to vise i niej za ismijavanje vec je zalosno sta su radi konkurentnosti dva kluba uradili ostatku lige tu prije svega mislim na tv prava.Sveti je napisao/la:daj ba jarane skontaj se. Od kad su to invalidske ekipe, ekipe koje igraju u prvim ligama svojih država? ne budi smiješan. Činjenica je da real daleko ljepše igra bez khedire, i evo par utakmica daju više od tri gola uzastopno, da ne govorim kako je buljooki ustvari napravio dobar potez za real kada je otišao.geoxx je napisao/la:Pa **** ga ja , bas su invalidske ekipe tipa Galata, Valladolid neko mjerilo. Nije se osjetio izostanak Ronalda , a da se osjeti izostanak Khedire i Ozila...Sveti je napisao/la:Vrati se khedira, vrati se ezile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PRozivanje Ozila kad tim nekoga pobjedi je smijesno pa prozivajte i Ronalda onda i bez njega ste pobjedili i leprsavo igrali mogli bi i na njemu dosta kesa uzeti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Veceras smo imali ukupno 745 pasova 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Naravno da su invalidske ekipe pogotovo kad ih uporedis sa Bayernom, Barcom itd. jacim klubovima. I kako na osnovu par pobjeda protiv tih prosjecnih ekipa zakljuciti kako se bez problema moze bez nekog igraca. Mislim ono , ove utakmice smo dobili i bez Ronalda , po toj nekoj logici i bez njega se moze...Sveti je napisao/la:daj ba jarane skontaj se. Od kad su to invalidske ekipe, ekipe koje igraju u prvim ligama svojih država? ne budi smiješan. Činjenica je da real daleko ljepše igra bez khedire, i evo par utakmica daju više od tri gola uzastopno, da ne govorim kako je buljooki ustvari napravio dobar potez za real kada je otišao.geoxx je napisao/la:Pa **** ga ja , bas su invalidske ekipe tipa Galata, Valladolid neko mjerilo. Nije se osjetio izostanak Ronalda , a da se osjeti izostanak Khedire i Ozila...Sveti je napisao/la:Vrati se khedira, vrati se ezile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se razumijemo , ni po meni Khedira nije sama krema svjetskog fudbala al' je igrac njegovog kalibra itekako potreban protiv jacih ekipa...
I to prozivanje Ozila i to da zakaze u bitnim utakmicama mi se popelo na vrh qrca ...
Pa svaki igrac osim Ronalda je redovno bio pusiona u tim bitnim utakmicama ...
Ozil je poslije Ronalda bio najbolji igrac Reala .
Who should take the free kicks – Cristiano Ronaldo or Gareth Bale? The 30,000 people that voted on marca.com prefer the Portuguese – 60%, to be precise, compared to 40% that would go with the Welshman.
jest los ovaj bale, bolji je neymar 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Vidjeli smo u derbiju ko je bolji!LenBias je napisao/la:jest los ovaj bale, bolji je neymar
Neymar je zado zadacu klenpi u derbiju!Arbeloa17 je napisao/la:Bale tri gola i asistencija, prvi hattrick na Bernabeuu i to bez Ronalda na terenu. Biće nešto od njega. Na Neymaru je da sad odgovori bez Messija.
13 utakmica (10 poceo mislim) , 9 golova i 7 asistencija.
A tesko da je i sada na 100% , jer tek sad je uhvatio kontinuitet utakmica.
Ocekivano , o cijeni se jos pricala tamo u septembru sad vec manje
do kraja godine mozda i prestanu , kako igra ne bi me cudilo.
+ nova ekipa , nova liga , novi jezik i kultura(a Britancima nerijetko bilo pretesko) + pompa oko transfera i cijene
nije imao predsezonu i pripreme etc.
a nije los ha
A tesko da je i sada na 100% , jer tek sad je uhvatio kontinuitet utakmica.
Ocekivano , o cijeni se jos pricala tamo u septembru sad vec manje
do kraja godine mozda i prestanu , kako igra ne bi me cudilo.
+ nova ekipa , nova liga , novi jezik i kultura(a Britancima nerijetko bilo pretesko) + pompa oko transfera i cijene
nije imao predsezonu i pripreme etc.
a nije los ha
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real Madrid C.F.
Ma ja eto mora se pobijediti Barcelona i bayern sa tri razlike da bi ti i tebi slični skontali da je Khedira višak. Evo 4 utakmice kako govorite ovo je prva utakmica to nista ne znaci, a ljudi igraju dosta učinkovitije samo vi to ne vidite. A uostalom puca mi kurrac sto bih ja to vama svaki put objašnjavao, kad je normalnom očito.geoxx je napisao/la:
Naravno da su invalidske ekipe pogotovo kad ih uporedis sa Bayernom, Barcom itd. jacim klubovima. I kako na osnovu par pobjeda protiv tih prosjecnih ekipa zakljuciti kako se bez problema moze bez nekog igraca. Mislim ono , ove utakmice smo dobili i bez Ronalda , po toj nekoj logici i bez njega se moze...
Da se razumijemo , ni po meni Khedira nije sama krema svjetskog fudbala al' je igrac njegovog kalibra itekako potreban protiv jacih ekipa...
I to prozivanje Ozila i to da zakaze u bitnim utakmicama mi se popelo na vrh qrca ...
Pa svaki igrac osim Ronalda je redovno bio pusiona u tim bitnim utakmicama ...
Ozil je poslije Ronalda bio najbolji igrac Reala .
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.