'To se ponavljašmaminho je napisao/la:Zašto stoji krivo u nazivu teme?
Klub se ne zove FCMU nego MUFC.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
'To se ponavljašmaminho je napisao/la:Zašto stoji krivo u nazivu teme?
Klub se ne zove FCMU nego MUFC.
Nema veze, opet je bolji od Younga..EPL je napisao/la:Ne znam da li je neko gledao, ali ovo je odron.. Bebe u prosloj utakmici i njegov promašaj
http://rutube.ru/video/1296167acf58acf6 ... /?ref=logo" onclick="window.open(this.href);return false;
Negdje sam procitao da su spremni i Vidic i RvP i Rafael, e sad ima li istine u tome zaista ne znamPatrice_Evra_3 je napisao/la:Da li će RvP bit spreman za sutra? Nigdje ne pročitah nešto konkretno oko njegovog povratka na teren.
Kad bi (barem) dvojica od te trojice bili spremni, bilo bi dobro.motty je napisao/la:Negdje sam procitao da su spremni i Vidic i RvP i Rafael, e sad ima li istine u tome zaista ne znamPatrice_Evra_3 je napisao/la:Da li će RvP bit spreman za sutra? Nigdje ne pročitah nešto konkretno oko njegovog povratka na teren.
Ovaj smajlo se čekao.Sir Matt je napisao/la:yawn
He's back.MoR je napisao/la:Ovaj smajlo se čekao.Sir Matt je napisao/la:yawn
I ja bih izabrao prije Giggsa ali tesko..odradio je u srijedu..puno bi mu bilo..trxel je napisao/la:Moguca opcija Jones-Giggs, mada mislim da ce na teren izaci Jones-Fellaini..
Zastooooooooooooooooo Welbecktrxel je napisao/la:De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Cleverley, Jones; Welbeck, Kagawa, Valencia; Rooney.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.