filip13 je napisao/la:netsi i miami
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Koji su NBA igraci jeli vazelin ? 
3 igrača rođena iste godine a sva trojica u top 20 svih vremena u skokovima?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hakeem , Barkley i K. Malonefilip13 je napisao/la:3 igrača rođena iste godine a sva trojica u top 20 svih vremena u skokovima?
Kobe Bryant je napisao/la:Hakeem , Barkley i K. Malonefilip13 je napisao/la:3 igrača rođena iste godine a sva trojica u top 20 svih vremena u skokovima?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Koji je igrać jedne sezone imao prosijek poena po utakmici 33
, a nije bio prvo strijelac lige

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prvo sam pomislio na K.Malone ali on je imao najvise 31.0 pts u karijeri. Drugi izbor mi je Dominique W ali nije ni on...Kobe Bryant je napisao/la:Koji je igrać jedne sezone imao prosijek poena po utakmici 33, a nije bio prvo strijelac lige
![]()
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma to mora da je bilo u eri wilta, ono kad je on imao po 35,40,50 prosjek 
tri imena mi padaju na pamet
elgin
big o
walt

tri imena mi padaju na pamet
elgin
big o
walt
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
Evil Genius II
vidim da si ostao uskracen za odgovor na ovo pitanjeKobe Bryant je napisao/la:Koji su NBA igraci jeli vazelin ?
ludjak marbury je jedan od njih, a za ostale ne znam jer vidim da pises u mnozini tako da i mene fakat zanima
mislim da je filip odgovorio tacno. iverson je jedne sezone imao 30+ prosjek, a cini mi se da je kobe uzeo titulu najboljeg strijelca. pokusavam se sjetiti bez googlea ali nema sanse da budem 100% siguran, mada sam poprilicno siguran da je iverson u pitanju.Kobe Bryant je napisao/la:Koji je igrać jedne sezone imao prosijek poena po utakmici 33, a nije bio prvo strijelac lige
![]()
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bravo kk_Bosna Elgin Baylor je u sezonama od '61-'63 imao prosjek 34-38-34
a bio tek drugi strijelac jer je Wilt imao tad cak i onu famoznu 50 sezonu pa 44 i 38
To sam zaboravio kako je samo Baylor podcijenjen igrac jer je igrao za u doba Oscara i Wilta
Mislio sam na Iversona jer je bilo nedavno men se cini one sezone kad je Kobe ubacio 81 i imao prosjek 35
Ali KK_Bosna me osramoti
zaboravio sam na Baylor-a
To sam zaboravio kako je samo Baylor podcijenjen igrac jer je igrao za u doba Oscara i Wilta
Mislio sam na Iversona jer je bilo nedavno men se cini one sezone kad je Kobe ubacio 81 i imao prosjek 35
Ali KK_Bosna me osramoti
- Kobe Bryant
- Kontakt:
a za vazelin to su Marbury , Artest , Kemp
, dok je Walker kad je prokockao 100 mil u Vegasu jeo sve i svasta za pare 
šta im bi pa da jedu vazelin?
-
Evil Genius II
procitao sam negdje da je covjek koji je izumio vazelin navodno jeo kasiku istog dnevno te je dozivio 101 godinu. marbury, pametan kakav jeste, je odlucio probati isti recept kako bi ostao healthy and strong
artest me ne cudi ali sta bi kempu da to uradi nije mi jasno 
s obzirom da na forumu vlada golemo nerazumijevanje, da se objasnim - ovo za kempa je sarkazam
covjek se jedno vrijeme bio odao kokainu i alkoholu tako da me ne cudi nista od njega.
s obzirom da na forumu vlada golemo nerazumijevanje, da se objasnim - ovo za kempa je sarkazam
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Protiv kojeg tima je prve NBA poene upisao Drazen Petrovic tada igrac Portlanda?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Protiv kojeg tima je prve NBA poene upisao Drazen Petrovic tada igrac Portlanda?
feniks?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nije Phoenix.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:supersonicsi?
Ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.