Evolution87 je napisao/la:Moze li se u bilo kojoj sportplus poslovnici podici dobitak?
može
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evolution87 je napisao/la:Moze li se u bilo kojoj sportplus poslovnici podici dobitak?
Hvala.Demas1 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Moze li se u bilo kojoj sportplus poslovnici podici dobitak?
može
Boozer i Love sjebase za fine pare sinocGuarin14 je napisao/la:Iskombinovalo se mnogo toga veceras,puno se i uplatilo pa valjda bude sta
Listic 1:
Waiters -12,5+ Over (on mi je ujedno veceras i ubjedljivo najsigurniji par)
Boozer-16,5+ Over
Wall -20,5+ Over
Listic 2:
Brook Lopez - 16+ Over
Kevin Love -24+ Over
James Harden -21+ Over
Listic 3:
Dragic -17,5+ Under
Ellis -21,5+ Over
Milwauke - Boston KP2
Dallas - Minesotta (zbir koseva prvo poluvrijeme 103,5) Over
Sretno svima, ukoliko neko ima kakvih pitanja zasto bas taj par neka kaze, jer bas bilo bi previse za mene da pisem a i za vas da citate, da sam svaki par posebno analizirao..
Ne sjećam se kad mi se ovo desilo ako se ikad desilo.Al' s obzirom kako je protekao jučerašnji dan,nije bilo za očekivati da će i noć tako proteći.Stoga sam prezadovoljan sa jučerašnjim profitom.Wall i Peković su dobro završili posao što se svega jučer tiče.Believe je napisao/la:Boozer 17+ 1.85(prvu im je 17 utrpao,ne vidim razlog zašto ne bi i večeras,jer prvu je bio Rose koji je uzeo 21 šut,večeras ga nema)
Love 25 + 1.85(prvu im utrpao 32,a sigurno će se željeti iskupiti za ne baš briljantnu partiju sinoć)
San Antonio 1 1.40
Memphis 1 1.25
Phoenix 1 1.30
Mayo under 14.5 1.85 (ne vjerujem da će večeras briljirati,prvu protiv Bostona je imao šut 2/9 i 8 poena,mislim da ni večeras neće prebaciti ni 10,a kamoli 15)
14.40
Još ovamo na jednom tiketu čekam Wall over i Peković over
Sretno svima
Ako odigraš hx, to znači da domaćin mora dobiti jedan razlike da bi ti prošao.kompa je napisao/la:moze li mi neko objasniti sta znaci hedikep 0:1 npr Bordeaux -Ajaccio h0:1 i sad odigram x
mandraX je napisao/la:Ako odigraš hx, to znači da domaćin mora dobiti jedan razlike da bi ti prošao.kompa je napisao/la:moze li mi neko objasniti sta znaci hedikep 0:1 npr Bordeaux -Ajaccio h0:1 i sad odigram x
h1 - mora dobit min. 2 razlike.
za sad laganica,pa dobro,vidjećemoFecox je napisao/la:Mladost-Olimpic (d/n) NE 1,75
Tottenham-Man.Utd x 3,00
Vitesse-Cambuur 1/1 1,80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.