Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ceze
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 21:28

Borac: 23,6
Leotar: 20,4
Željezničar : 24,2
Sarajevo: 23,0
Olimpic: 24,0
Radnik Bijeljina: 21,3
Rudar Prijedor: 23,6
Slavija: 22,4
Velež: 23,6
Zrinjski: 24,4
Čelik: 24,3
Široki Brijeg: 26,6
Travnik: 23,6
Vitez: 22,7
Zvijezda: 23,7

Ovo je prosječna starost ekipa, dakle svih igrača u ekipi.
Najviše igrača u ekipi ima Zrinjski (31), namjanje Široki (24).

Za Mladost VO nisam našao tačnu statistiku.

TM.com
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 30 nov 2013, 21:36

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Izvini decko sa losom satrom ali smatram te za loseg sugovornika pa cu prekinuti konverzaciju s tobom pogotovo o Velezu jer sumnjam da imas bocu domestosa da prebrises tastaturu. Nego haj ti na temu izmisljeni klubovi . Zivio
Sumnje su opravdane, samo nemoj vise...
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 nov 2013, 21:37

MaiBlajdri je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Izvini decko sa losom satrom ali smatram te za loseg sugovornika pa cu prekinuti konverzaciju s tobom pogotovo o Velezu jer sumnjam da imas bocu domestosa da prebrises tastaturu. Nego haj ti na temu izmisljeni klubovi . Zivio
E haj sad na temu sarajevo pa momku pod nickom head isto napisi sto si i meni ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 30 nov 2013, 21:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
MaiBlajdri je napisao/la:
E haj sad na temu sarajevo pa momku po nickom head isto napisi sto si i meni ;)
Nemam razloga, ti ovdje ne pises nista novo, to su surova zapazanja, a drugog nisam opazio da ga ponese, tebe ovdje odnese, izgubis se, zelis biti kako djeca u Sarajevu kazu, furac.?
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 dec 2013, 10:53

Pitari ni djecu iz Trebinja ne mogu pobjediti, da ih ne otčepe iz ofsajda (Nikola Komazec). 8-)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 dec 2013, 11:47

ceze je napisao/la:Borac: 23,6
Leotar: 20,4
Željezničar : 24,2
Sarajevo: 23,0
Olimpic: 24,0
Radnik Bijeljina: 21,3
Rudar Prijedor: 23,6
Slavija: 22,4
Velež: 23,6
Zrinjski: 24,4
Čelik: 24,3
Široki Brijeg: 26,6
Travnik: 23,6
Vitez: 22,7
Zvijezda: 23,7

Ovo je prosječna starost ekipa, dakle svih igrača u ekipi.
Najviše igrača u ekipi ima Zrinjski (31), namjanje Široki (24).

Za Mladost VO nisam našao tačnu statistiku.

TM.com
Nas sadasnji prosijek je 23,2 jer dosao nam je Hadzikadunic(16 god), prikljucio nam se Husic iz juniora(17 god), Josip Sesar dolazi(21 god) i Pandza(22 god).
Sad jos ako Bogicevic dodje onda je normalno mnogo veci prosijek, a Torlak, Durak i Dulja mozda idu itd., ali sta dalje cemo vidjeti tek kasnije.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 dec 2013, 14:30

U Zrinjskom i Širokom razočarani što se uopće igralo na onakvim terenima

Mostarski Zrinjski godinu je završio remijem u Travniku (1:1) a kao nekoliko puta ove sezone Mostarci su imali velikih primjedbi na suđenje.

“Mišljenja sam da smo kod rezultata 1:0 oštećeni za čist kazneni udarac, što nije prvi put ove sezone”, kazao je poslije utakmice u Travniku trener Zrinjskog Branko Karačić, izrazivši nezadovoljstvo što se ovakva utakmica igrala po zaleđenom i snijegom prekrivenom terenu stadiona Pirote.

“Ljut sam što se ova utakmica uopće igrala, jer se u ovakvim uvjetima nije trebalo igrati. Teren je bio katastrofalan, vrlo opasan po zdravlje igrača i utakmica se trebala odgoditi”.

Slično je bilo i u Prijedoru gdje je veliki niz Širokog Brijega prekinuo Rudar odigravši s njim bez golova.

“Ovo nisu bili uvjeti za igru. Teren je bio toliko loš da je ovo bilo protiv nogometa”, rekao je trener Širokog Slaven Musa.
sa pravom...ovo veze nema s nogometom..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 dec 2013, 14:32

Jel' to opet majorizacija Kevine?
DRUG NEBI TI PUNCA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 dec 2013, 14:33

Da su dobili bas me zanima da li bi se zalili. :lol: :mrgreen:
1946

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 14:45

O cemu vi?

Pa pogledajte teren na Piroti pa pricajte nesto. Nema sanse da bi se dopustilo igranje u iole normalnijoj ligi, ali ovdje je to tako...Nazalost.
RIP CITY!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 dec 2013, 14:47

Lillard0 je napisao/la:O cemu vi?

Pa pogledajte teren na Piroti pa pricajte nesto. Nema sanse da bi se dopustilo igranje u iole normalnijoj ligi, ali ovdje je to tako...Nazalost.
Jorganom se pokriva onoliko koliko je dug a rek'o bi da je nas generalno kratak.
Leotar dodje sa 2 rezervna igraca i trenerom.Nit imaju predstavnika kluba niti medicinsko osoblje pa igraju utakmicu lige.Jednostavno ovo je **** sve i ne mogu sebi da objasnim da pratim ovu ludost i smijuriju od lige, al dok je ovaca bice i vune.
1946

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 14:57

Head je napisao/la:Da su dobili bas me zanima da li bi se zalili. :lol: :mrgreen:
Pa imaš na temi Zrinje od prije nekoliko dana postove u kojima se se pisalo da se ne bi trebalo igrati ovo zadnje kolo jer uvjeti nisu humani ali nije se odgodilo .Razlozi su vrlo jasni Borac i Leotar su u k.urcu a na proljeće tko zna kako bi to izgledalo a usto na ovim zaleđenim oranicama i bob stazama bodove su popušili izravni konkurenti Zrinja,Široki a evo danas i Olimpic.Da je bilo obrnuto siguran sam da bi se kolo odgodilo za proljeće i nije istina da nema termina jer se igra samo 11 kola na proljeće.
PS. Ne javljaju se dežurni kritičari sa komentarima o napadu manijaka na lešinare.Očito to se ocjenjuje kao incident neodgovornih pojedinaca iako je napad bio najavljen pa i na stranicama ovog foruma.Nisam i ne želim da budem odvjetnik lešinara ali kad oni naprave nešto slično onda je to fašizam itd.Da budemo nna čisto za mene je sve to ista b.agra ali se prema njima odnosi sa različitim aršinima.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 dec 2013, 14:59

zrinja05 je napisao/la:
Head je napisao/la:Da su dobili bas me zanima da li bi se zalili. :lol: :mrgreen:
Pa imaš na temi Zrinje od prije nekoliko dana postove u kojima se se pisalo da se ne bi trebalo igrati ovo zadnje kolo jer uvjeti nisu humani ali nije se odgodilo .Razlozi su vrlo jasni Borac i Leotar su u k.urcu a na proljeće tko zna kako bi to izgledalo a usto na ovim zaleđenim oranicama i bob stazama bodove su popušili izravni konkurenti Zrinja,Široki a evo danas i Olimpic.Da je bilo obrnuto siguran sam da bi se kolo odgodilo za proljeće i nije istina da nema termina jer se igra samo 11 kola na proljeće.
upravo o tome i ja govorim, tuga :cry:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2013, 15:03

Liga je neregularna :lol: :lol: .
A kako ste vi toliko sigurni da bi pobijedili u prijedoru i travniku da je teren bio bolji jbt kao da ste real.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 01 dec 2013, 15:28

terabajt je napisao/la:Liga je neregularna :lol: :lol: .
A kako ste vi toliko sigurni da bi pobijedili u prijedoru i travniku da je teren bio bolji jbt kao da ste real.
pa eto mozda sto smo ih u Mostaru dobili 5:1?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2013, 15:32

krmak je napisao/la:
Realno bolji ste od njih to ne sporim. Medjutim i oni su morali igrati na njemu i vi znaci isti uslovi su bili.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 01 dec 2013, 15:33

terabajt je napisao/la:
krmak je napisao/la:
Realno bolji ste od njih to ne sporim. Medjutim i oni su morali igrati na njemu i vi znaci isti uslovi su bili.
a to je tocno :)

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 01 dec 2013, 15:48

Kevin je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
upravo o tome i ja govorim, tuga :cry:
oko 12 i 13 kola kada smo kasnili 10 bodova za vodecim sve je korektno,najednom hop sameljemo sve protivnike i odma se trazi dlaka u jajetu... :lol:
placite i dalje zna se ko je SAMPION! :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 dec 2013, 16:10

Southboy je napisao/la: oko 12 i 13 kola kada smo kasnili 10 bodova za vodecim sve je korektno,najednom hop sameljemo sve protivnike i odma se trazi dlaka u jajetu... :lol:
koji je tvoj problem? ja samo kazem da je ovo odgovaralo želji i sarajevu rezultatski..želji svaka čast na vraćanju i zauzimanju 1. pozicije, kao i Širokom koji je ušao u odličnu formu.pa i Široki je kao i Željo bio u kurcu i onda su obje ekipe proradile i probile se u sami vrh.ali tereni nisu regularni bili sekunde i to je činjenica

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 dec 2013, 16:14

Kevin je napisao/la:
Southboy je napisao/la: oko 12 i 13 kola kada smo kasnili 10 bodova za vodecim sve je korektno,najednom hop sameljemo sve protivnike i odma se trazi dlaka u jajetu... :lol:
koji je tvoj problem? ja samo kazem da je ovo odgovaralo želji i sarajevu rezultatski..želji svaka čast na vraćanju i zauzimanju 1. pozicije, kao i Širokom koji je ušao u odličnu formu.pa i Široki je kao i Željo bio u kurcu i onda su obje ekipe proradile i probile se u sami vrh.ali tereni nisu regularni bili sekunde i to je činjenica
Ti kažeš to, al iz posta ovog drugog se iščitava nešto drugo. Možda je ovo bila replika njemu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.