Pozdrav legendo, dobrodosao i hvala na linku, nas komentator ljepotaBiscione je napisao/la:Obzirom da mi je ovo prvi post, red je da vas prvo sve pozdravim pogotovo braću po plavo-crnoj krvi. Iako sam na ovom forumu pasivni čitač od kako znam za sebe ali jbg tek sad sam se uspio registrirat (prije par godina sam probao i bilo je nekih problema).
Nego da se dotaknem današnje utakmice, prije svega ne sviđa mi se ova Mazzarijeva tvrdoglavost i insistiranje na ovoj prevaziđenoj formaciji sa 1 napadačem (i 3 pozadi). Danas moramo pobjedit pod svaku cijenu i trebao je malo ofanzivnije krenuti (sa Belfodilom od prve), također i ovo što radi našem najvećem talentu (Kovačiću) je za svaku osudu, strah me je da će upropastit najvećeg talenta kojeg smo ikad imali (svaka čast Coutinhu ali Kova je ipak bolji).
Kome treba dobar stream neće naći boljeg od ovog (Arena Sport 1, odličan kvalitet slike):
http://mali-ekrani" onclick="window.open(this.href);return false;. **** .com/p/arena-sport-za-bih.html
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
@Biscione dobro dosao 
@Guarin14 http://livefootball.ws/986-inter-sampdoria.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Taidera, on odlicno obavlja defanzivne zadatke, trci za sve igrace u vezi i odradjuje ogroman posao sto ni jedan nas vezni igrac ne moze..tako da je po meni opravdano sto on igra..jest pogrijesio u prosloj utakmici kad smo primili gol, al igrac je 92. godiste i normalne su greske
Guarin, prosle godine prvu polusezonu je igro iza napadaca, znaci gotovo identicna pozicija kao i sada..drag mi igrac al treba malo klupe da vidi jer ocigledno da nesto nije ok sa njim
Za Belfodila ne mozes tvrdit nista kad covjek nije odigro poluvrijeme citavo, sacekajmo malo
Nek nam je sa srecom
@Guarin14 http://livefootball.ws/986-inter-sampdoria.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Taidera, on odlicno obavlja defanzivne zadatke, trci za sve igrace u vezi i odradjuje ogroman posao sto ni jedan nas vezni igrac ne moze..tako da je po meni opravdano sto on igra..jest pogrijesio u prosloj utakmici kad smo primili gol, al igrac je 92. godiste i normalne su greske
Guarin, prosle godine prvu polusezonu je igro iza napadaca, znaci gotovo identicna pozicija kao i sada..drag mi igrac al treba malo klupe da vidi jer ocigledno da nesto nije ok sa njim
Za Belfodila ne mozes tvrdit nista kad covjek nije odigro poluvrijeme citavo, sacekajmo malo
Nek nam je sa srecom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Evooooooooooooooooo gaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ricky majstore!!!
Ricky majstore!!!
Amar Osim selektor BiH
Uh kako ih Alvarez povalja 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Alvarez
Valjda sad krene Guarina
Valjda sad krene Guarina
GUARINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- TonnyMontana
- Kontakt:
Sta ce Guarin, bolji Taider koji sam sebe loptom udara u glavu u protivnickom petercu !
Vazno je da smo poveli, Sampdoria se nafurala nesto na pocetku, stvari dolaze na svoje mjesto !
Vazno je da smo poveli, Sampdoria se nafurala nesto na pocetku, stvari dolaze na svoje mjesto !
sta uradi Guarin :O bravo momkoviiiiiii
))
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ajde pusti Taidera covjece, ono je bila teska situacija mozda je cak i gurnutGuarin14 je napisao/la:Sta ce Guarin, bolji Taider koji sam sebe loptom udara u glavu u protivnickom petercu !
A uostalom Guarinu nije bilo tesko ugurat i ne spominjes ono nabijanje Guarina u aut
Malo objektivnosti ne bi skodilo
- TonnyMontana
- Kontakt:
Nemoj ko da dira Guarina odmah covjek udara
niko ne smije pogrijesiti dok se ne preziva Guarin u ostalom ovo mu je vrlo teska situacija bila
gol treba Alvarezu pripisati
Interista al 100 %
Osim gola nismo nista odigrali, moglo bi nam se ovo vratit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- TonnyMontana
- Kontakt:
kada igramo lose pobijedivamo, kada igramo dobro gubimo bodove!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Važno je da vodimo iako ne igramo dobro u napadu ali et malo magije Ricky-ja i dobra završnica Guara je zasad dovoljna (i jedino što smo vidjeli vrijedno pažnje). Ako nastavimo ovako i u drugom pol. velika je mogućnost da ćemo u svom (baksuznom) stilu primiti neki gol i izgubiti nova 2 boda (već smo na sličan način izgubili nekih 8 bodova). Nadam se da će u nastavku dati priliku Kovi i Belfodilu i da ćemo uz bolju igru u 2. pol. ostvariti važnu pobjedu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Poslije datog gola malo se povukli i kao da cekaju gresku, nadam se da u 2 poluvremenu ce ipak malo jace krenuti da se osiguraju 3 boda. Taider out, Kova in malo brzine unijeti u sredinu. Alvarez najbolji igrac Intera trenutno
Pazza Inter Amala
Poprilico lose poluvrijeme,ali eto vodimo. Place mi se kad vidim ovakvog talenta alvareza da igra ovoliko defanzivno. Samo da zamjeni njega i guarina i imali bi igraca za zlatnu loptu.
Da je ovo mec juventusa realni juventini bi kazali "igramo koliko treba, sa pola snage..."
Da je ovo mec juventusa realni juventini bi kazali "igramo koliko treba, sa pola snage..."
Lose, mora ovo puno bolje, Ricky ubjedljivo najbolji. Ja jos cekam Palacio daje go za pare, prosle dvije utakmice nije dao, kontam red je da zabije danas, kad izgleda nista ni od toga, jedino da nam kakav penal sviraju, red bi bio, nisu ni jedan ove sezone. Da li je sve OK sa Juanom, par puta su ga prikazivali, izgleda kao povrijedjen, valjda nije nista ozbiljno, ali da li je jos ko upratio to osim mene ?
- TonnyMontana
- Kontakt:
Podrzavamendem_ je napisao/la: Alvarez najbolji igrac Intera trenutno
Interista al 100 %
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.