AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma ne brini se oko toga, vjerujem da je i njemu strašno drago što se napokon našao na terenu. Polako će on uhvatiti pravu formu i vjerovatno će biti neizostavni dio ekipe.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Prva pobjeda u gostima. A vec decembar covjece. A jos povezasmo dvije pobjede zaredom, wow.
Mada, da nije bilo crvenog kartona, sumnjam da bi ovakav rezultat bio.
Po meni Urby igrac meca.
Kaka i Monto isto dobri. Ovi ostali solidni s tim da Nocerina i Birsu treba lansirati sto dalje od Milana. Jadna ona djeca sto radi njih griju klupu.
Vratio se faraoneeeeeeeeeeeee.
S obzirom koliko nije igrao, odradio je ovih dvadesetak minuta i vise nego korektno. Tacno se u par poteza vidjelo koliko nam znaci. Neka je on osjetio teren, bit ce to bolje.
Mada, da nije bilo crvenog kartona, sumnjam da bi ovakav rezultat bio.
Po meni Urby igrac meca.
Vratio se faraoneeeeeeeeeeeee.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Ova je pobjeda puno značajnija za podizanje morala i samopouzdanja, što se tiče pomaka na tabeli on je mizeran odnosno neznatan.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja sam prestao gledat tabelu ima vec nekoliko sedmica ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Samo da je docekati hondu i ramija, da ne gledam bradurinu, koliko smo samo opasniji i ofanzivniji sa ovom formacijom i kakom.
Hoce li se siljo oporaviti za romu?
Hoce li se siljo oporaviti za romu?
- francobaresi
- Kontakt:
Sljedeći vikend protiv Livorna, pa onda 3 dana kasnije ogleda sa Ajaxom. Ako dobiju obje utakmice, onda tek možemo pričati o nekakvom laganom izlasku iz krize.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Nadam se da će Kaka već sljedeći vikend doći do 100-tog gola u dresu najdražeg kluba.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
cim sam ja usto sabajle nedjeljom moralo je na dobro izac 
- francobaresi
- Kontakt:

Veliki o jednom od najvećih.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Aaaaa, pobjedili u gostima
konacno.
Bravo Kaka,bravo Urby,bravo Milan. Ovo nam je trebalo,samo nastaviti ovaj pobjednicki niz i protiv Livorna.
Forza Milan!!
Bravo Kaka,bravo Urby,bravo Milan. Ovo nam je trebalo,samo nastaviti ovaj pobjednicki niz i protiv Livorna.
Forza Milan!!
Izgleda da je danas Balotelli vrijedjan na rasnoj osnovi od strane jednog igraca Catanie, nije to lijepo sta se sve desava u Italiji. razumljiva je onakva reakcija Balotellija.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Skocismo mi do 8 mjesta.
Vala, postalo mi je i to fino vidjeti nego kada su nas 3 boda dijelila do dna. Od treceg mjesta zaostajemo 11 bodova ( ili 14 ) sto ne bi bilo nedostizno kada bi uhvatili seriju pobjeda.
Ne znam, i ja sam ne vjerujem u to, ali dok postoji ta mala teorijska sansa, i u meni tinja neka nada. Je*em ti LS bez Milana.
Vala, postalo mi je i to fino vidjeti nego kada su nas 3 boda dijelila do dna. Od treceg mjesta zaostajemo 11 bodova ( ili 14 ) sto ne bi bilo nedostizno kada bi uhvatili seriju pobjeda.
Ne znam, i ja sam ne vjerujem u to, ali dok postoji ta mala teorijska sansa, i u meni tinja neka nada. Je*em ti LS bez Milana.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Forza Milan <3
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Postoji neka šansa za tu Ligu Prvaku i iduće godine. 11 ili 14 bodova je teško dostižno ali ne i nemoguće. Ima još puno utakmica i puno je bodova u igri. Mada ja bih pristao i da se tu jednu sezonu "odmorimo" od Lige Prvaka ali da nas krene u prvenstvu tj. da krenemo od početka kako treba jer i prošle sezone smo igrali katastrofa na početku a sve bolje i bolje kako je vrijeme odmicalo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam što se sekiras, sredit ce Berlu to sa sudijama ko i lanirope11 je napisao/la:Skocismo mi do 8 mjesta.![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
rope11 je napisao/la:Skocismo mi do 8 mjesta.![]()
Osvojit ćemo je u najgorem slučaju
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eh, to bi bilo najbolje.
Teoretski gledano, nista nije nemoguce. Ali problem je sto su moguci konkurenti za top 3 dosta jaci nego prosle godine ( prvenstveno misleci na Romu i Inter, cak i Fiorentinu ), tako da je prosto nemoguce da svi onu padnu, a mi preuzmemo trece mjesto. A ne ide nam u prilog ni ova prevelika bodovna razlika.
S druge strane, mozda nije losa ni LE jer bi imali sanse za trofej ( poput Celzija ), ali je*i ga, onda radije da zavrsimo na 6 mjestu. Ili LS ili nista.
Teoretski gledano, nista nije nemoguce. Ali problem je sto su moguci konkurenti za top 3 dosta jaci nego prosle godine ( prvenstveno misleci na Romu i Inter, cak i Fiorentinu ), tako da je prosto nemoguce da svi onu padnu, a mi preuzmemo trece mjesto. A ne ide nam u prilog ni ova prevelika bodovna razlika.
S druge strane, mozda nije losa ni LE jer bi imali sanse za trofej ( poput Celzija ), ali je*i ga, onda radije da zavrsimo na 6 mjestu. Ili LS ili nista.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Vidjecete vi mašineriju u januaru
kad se dobije na širini ekipe na svim pozicijama.
Čvrsti Rami, sjajni Honda i minimalno jos 2 pojacanja ce doci. Kad Berlusconi povuče par telefonskih veza
ima da nas krene, mora !! 
Čvrsti Rami, sjajni Honda i minimalno jos 2 pojacanja ce doci. Kad Berlusconi povuče par telefonskih veza
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.