Tacno je to sve sto kazes. Ja ne bjezim od cinjenice da ih mrzim, zbog svega navedenog, ali to nije razlog da mrznja prede u nasilje. Treba ih jednostavno izbjegavati koliko je god moguce, jer ono nije navijacka skupina, uzet cemo u obzir i Ultrase iz Mostara, vec je ono politicka propaganda koja se krije iza toga. Naravno, treba se boriti maksimalno protiv svega toga, svim mogucim, dozvoljenim sredstvima ali nikada se ne treba spustati na njihov nivo, jer onda generalno nismo nista drugaciji od njih. A vjeruj mi da su oni jedva docekali da se mi spustimo na njihov nivou. U prevodu, sada cekaj da padne mrtva glava, pa ce onda neko primirje-zaljenje kratko nastati, pa ce opet sve ispocetka...Astren je napisao/la:Pa bolan Dzole vidiš da si i sam izrazio animozitet prema fašističkoj navijačkoj grupi iz BL i sam si rekao da oni više nikada nisu dobrodošli ovdje zbog svega što rade u okviru svojih navijačkih akcija (omalovažavanje Jedne Jedine i ne priznavanje iste kao njihove države, veličanja ratnih zločinaca, spominjanja i pogrdnog uzvikivanja Srebrenice i ostalih naših palih gradova itd.) samo je fazon što si ti pasivan. Da imaš možda malo manje godina a više kuveta u sebi, vjerovatno bi i ti jučer bio na "bojištu" i imao u ruci neki od pirotehničkih ili tvrdih predmeta i time pokazao i potvrdio ovu svoju izjavu i stavio leševima do znanja da "nisu dobrodošli u Šeher".
I molim te mani se ove priče da su Manijaci izmanipulisani, ovo je jednostavno logičan slijed događaja, oko za oko, zub za zub.![]()
Bravo, ako je tebi oko za oko, zub za zub ispravan nacin nemoj vise spominjati logiku, ziv bio
Oko za oko, zub za zub. Realno, nije 18 vijek pa da se vodimo tim, ali da, mi ipak razmisljamo kao da je 18 vijek, e kada je tako onda neka ti hrabri huligani sebi organiziraju nesto ovako, pa nek si vracaju oko za oko, zub za zub do daljnjeg.
[youtube][/youtube]
Ali ne, problem je sto ova huligansko-politcka vijest, treba da bude kao udarna vijest u ovoj drzavi. Da se pokaze slika, kako BIH omladina ne mogu jedna sa drugom...A ovi nasi samo nasjedaju kao djecica mala....