Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ja sam ostao bez rijeci. Ovo je neshvatljivo...
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Imam ja pitanje za sve vas strucnjake- da li iko od vas ikada igrao fudbal? Profesionalno naravno?
moram da reagujem.
šta ću kad izgleda ne pratite dovoljno dugo vaš klub.
Sezona 1995/96, obje pobjede Čelika, ispadate na kraju.
Sezona 1997/98 opet obje pobjede Čelika, opet ispadate.
Sezona 2000/01 nerješeno i vaša pobjeda.
Sezona 2001/02 nerješeno i naša pobjeda, opet ispadate.
pa vas nema sve do sezone 2009/10 i od tad imate bolje rezultate u međusobnom skoru.
šta ću kad izgleda ne pratite dovoljno dugo vaš klub.
Sezona 1995/96, obje pobjede Čelika, ispadate na kraju.
Sezona 1997/98 opet obje pobjede Čelika, opet ispadate.
Sezona 2000/01 nerješeno i vaša pobjeda.
Sezona 2001/02 nerješeno i naša pobjeda, opet ispadate.
pa vas nema sve do sezone 2009/10 i od tad imate bolje rezultate u međusobnom skoru.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ja sam naveo pobjede u zajedničkim ligama a ti si zavirio u arhiv koji sam namjeravao pronaći.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
takav komentar sam otprilike i očekivao od tebe.
jesu li ovo zvanični rezultati, iz zvaničnih takmičenja pod okriljem NS BiH?
i da, ja imam dovoljno dug arhiv u kojem nema FK Olimpica prije 1993, mada to nije ni bitno. rezultati koji su zvanični su ipak najbitniji...
jesu li ovo zvanični rezultati, iz zvaničnih takmičenja pod okriljem NS BiH?
i da, ja imam dovoljno dug arhiv u kojem nema FK Olimpica prije 1993, mada to nije ni bitno. rezultati koji su zvanični su ipak najbitniji...
Igrali protiv Mladost, a diskutuje se Celik. 
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne razumijem ovo pitanje s obzirom da ti znaš skoro sve ali mene ipak pitaš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
diskutuje se o one o čemu se započne diskusija.
onog trenutka kad neko "napadne" na Čelik, ja ću reagovati.
pa makar kao u ovom slučaju bila i ispravka krivih navoda...
@Mancini, to se zove retoričko pitanje...
onog trenutka kad neko "napadne" na Čelik, ja ću reagovati.
pa makar kao u ovom slučaju bila i ispravka krivih navoda...
@Mancini, to se zove retoričko pitanje...
Paša počeo si me umarat.Na jednom drugom forumu postoji arhiv sezona od poslije rata a vrijeme komunizma me neinteresuje nimalo.
-
dusseldorf
- Kontakt:
Kazem ja to su ubjedljivo 4 najbezobraznija, najdrskija i najneupucenija navijaca na svijetu.joj pasa gdje im vadis istoriju, tu njih nema, a neodgovara im ni od 1996 pa nadalje.mozel kako samo o dobi berluskonijeve ere.rasli su iz god u god i narasli na cirka 4 navijaca
.sad su tuzli, sutra u bihacu, pa gorazdu pa ovde pa onde.jbg neshvaceni
nebitan je drugi forum.
ja imam lični arhiv, a ima i na stranici moga kluba.
pa kažem nije ni bitno to prije.
a ono što jeste bitno su međusobni omjeri u kojima je Čelik još uvijek bolji.
i nije tačno da smaram.
@dusseldorf. nebitno je i koliko imaju navijača. svakim danom postaju sve ozbiljniji klub i to treba poštovati...
ja imam lični arhiv, a ima i na stranici moga kluba.
pa kažem nije ni bitno to prije.
a ono što jeste bitno su međusobni omjeri u kojima je Čelik još uvijek bolji.
i nije tačno da smaram.
@dusseldorf. nebitno je i koliko imaju navijača. svakim danom postaju sve ozbiljniji klub i to treba poštovati...
Izgleda Olimpik nema simpatije u Velikoj Obarskoj.
E ovo je razlog zasto ce Siroki, Zeljo i Borac uzeti titule uvijek prije Olimpika. Moze Olimpik imati i bolji igracki kadar ali kad Zeljo, Siroki i Borac dodju u manja mijesta ti klubovi cesto skidaju gace pred njima. I cesto "nezasluzeno" ova tri kluba ce slaviti na strani kod manjih.
Dok Olimpik jos nije stekao tu reputaciju. Ali je na putu. Niko ne zna koliko vremenski 5 mozda manje a mozda i vise godina. A Zrinjski i Sarajevo su izgubili tu reputaciju.
E ovo je razlog zasto ce Siroki, Zeljo i Borac uzeti titule uvijek prije Olimpika. Moze Olimpik imati i bolji igracki kadar ali kad Zeljo, Siroki i Borac dodju u manja mijesta ti klubovi cesto skidaju gace pred njima. I cesto "nezasluzeno" ova tri kluba ce slaviti na strani kod manjih.
Dok Olimpik jos nije stekao tu reputaciju. Ali je na putu. Niko ne zna koliko vremenski 5 mozda manje a mozda i vise godina. A Zrinjski i Sarajevo su izgubili tu reputaciju.
Il ne znas citati il nemas kapaciteta da skontas ono sto pise.Evo da ti lijepo uvecam mozda ti bude od koristi.Zaboli me qrac za tebe i tvoj klub da ti iskreno kazem.Nego cisto radi istine da boldujemo sta sam ja to napisao za Celik. Olimpik je prosle godine bio favorit na domacem terenu protiv Celika jer je imao i kvalitetniji tim a i prednost domaceg terena.Sta to trebam pisati u nekim superlativima o Celiku da bi ti bio zadovoljan.Ono je za mene prokockana sansa isto kao i ova sada.Uopste ne ulazim u jacinu klubova i da su igrali protiv Sarajeva ili Veleza na domacem terenu sa onakvom ekipom ja bi rekao isto.dusseldorf je napisao/la:Gubite od tamo nekog Celika, ccccc.pa jarane moj kako te nije stid.Celik je za taj tvoj hibridni klub institucija.nepamtim da ste nas ikad ama bas ikad pobjedili, mozda jednom samo.klub bez navijaca, drustvo jednog lica ali kad je provocirati vas tri, cetiri clana uprave koji ste se registrovali ovde na forum ste najglasniji.arhimed89 je napisao/la:Ne znam sta bi rekao..realno je teren bio uzas i u toj kaljugi se Mladost bolje snasla.Ali kad vidim da uvijek u ovim **** utakmicama kad trebaju da potvrde dosadasnje rezultate oni naprave glupost,tacno bi im ebao sve po spisku i odbio bi im od plata toliko da nemaju sta jesti citav mjesec.Prosle godine pred kraj sezone kad trebaju da potvrde evropu oni gube od Celika na svom terenu,ovu polusezonu kad treba da zakljuce dosadasnju igru sa trecom pozicijom oni nisu u stanju uzeti bod u Obarskoj.Nisu ni Zrinja i Siroki igrali kod kuce pa su uzeli po bod.Rijec koja opisuje danasnji sastav je OJEBINE.
p.s.molio bi navijace Olimpika da se ne osvrcu na provokacije jastrebova koji dolaze na temu.U suprotnom bi moglo opet biti da dodje do bezveznog spamanja teme o nekim glupostima koje nemaju veze sa klubom i normalnom pricom za sportski forum.
Niko ne poredi Olimpik i Celik.Onaj ko nastoji porediti historiju Olimpika i Celika je totalni glupan.Isto tako onaj ko nastoji porediti navijace Olimpika i Celika je totalni glupan.Sjate se na temu Olimpika da bi neka poredjena pravili i kurcili se nekom historijom.Eno vam tema Zelje,Sarajeva,Veleza pa sa njima poredite pa cete vidjeti koliko ste mali klub.Olimpik je mlad tim sa jako malim brojem navijaca i nemate se ovdje sta kurcit i dokazivat velicinu.
Ovaj klub nastoji pisati historiju a vi nastojite zivjeti od te svoje historije i u tome je razlika.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Vi kao advokati nečiji.Ko je prozivao Čelik?Arhimed89 je samo spomenuo Čelik i ništa nije loše mislio o istom.A ti dizeldorf poštedi me svojih provociranja,ali odmah.Niko vas nije prozivao i onda se nama "naklatite na kosti".A vrijeme komunizma me neinteresuje kojim se vi hvalite.
Arhimed objasnio,rasprava završena.
čuj rasprava završena.
ja i nisam htio raspravu, nego napisao ispravku krivih navoda. a to je bilo, "mi imamo četiri pobjede, a vi dvije".
istorija Olimpica počinje sa 1993, ali kao što rekoh to nije bitno. da i počinje 1893, bitni bi bili međusobni omjeri. a tu je Čelik još uvijek bolji.
ti se @Mancini počeo vaditi na "arhiv", a ja smaram...
ja i nisam htio raspravu, nego napisao ispravku krivih navoda. a to je bilo, "mi imamo četiri pobjede, a vi dvije".
istorija Olimpica počinje sa 1993, ali kao što rekoh to nije bitno. da i počinje 1893, bitni bi bili međusobni omjeri. a tu je Čelik još uvijek bolji.
ti se @Mancini počeo vaditi na "arhiv", a ja smaram...
Ne razumiješ.Već dugo vremena hoću da nađem rezultate iz sezona 95/96 i poslije toga i to sam samo želio da napišem a ti si skroz drugo shvatio.
Ma ovo meni izgleda kao udarila slava u glavu pa ne znaju jesu li slavni ili udareni.Proslo kolo dobili Borca i onda se opustili i kontali "lahko cemo" u Obarskoj.Tamo ih docekao domacin koji se bolje snasao na losem terenu i to je to. Ipak ostajem pri misljenju da se igraci klub cije mjesecna placa ide preko 20 000 moraju bolje snalazit po svakom terenu od igraca koji ne primaju ni trecinu njihovih plata.PL BiH -1 je napisao/la:Izgleda Olimpik nema simpatije u Velikoj Obarskoj.
Mislim da je ta tvrdnja o "skidanju gaca" do pola istina.Cesto vidjamo na nasim terenima kako upravo ti neki manji timovi znaju najvise da zapnu protiv recimo Zelje.Bar sam to mogao zakljuciti iz iskustva pracenja dosadasnjih utakmica Zeljeznicara.Al je svakako bitna ta filozofija Zelje da jednostavno imaju taj pobjednicki mentalitet.
Siroki isto tesko da moze u isti kos sa Zeljom pa recemo i Borcem.Oni su standardno beton ekipa ali i oni kao i Olimpik imaju taj problem da ce doci na Kosevo razvalit Sarajevo a izgubit od Rudara na domacem terenu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
ok, pogrešno shvačeno...
na web stranici NK Čelik imaš rezultate Olimpica i Čelika, sa datumom, mjestom, i rezultatom od prve regularne sezone. znači sezona 1995/96. možda i na stranicama drugih klubova imaju slično, pa malo "pročakaj"...
a sličan arhiv imam i ja. znači samo Čelikovi rezultati...
na web stranici NK Čelik imaš rezultate Olimpica i Čelika, sa datumom, mjestom, i rezultatom od prve regularne sezone. znači sezona 1995/96. možda i na stranicama drugih klubova imaju slično, pa malo "pročakaj"...
a sličan arhiv imam i ja. znači samo Čelikovi rezultati...
Poenta je da postoji arhiv sa svim utakmicama tih sezona i to NSBiH i FSRS na jednom "susjednom" ali mi je bilo mrsko tražiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.