FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TonnyMontana
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Evo ti ga sad Macari **** ti Guarin i Kovacic sve seljacino jedna.. dabogda ti bubrezi otkazali.
Interista al 100 %
3 pozadi , igrac manje u igri
cijelo drugo poluvrijeme cekam kada ce dati gol1 igramo lose totalno! jedini Palacio vrijedi spomena
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- TonnyMontana
- Kontakt:
Ovim golom su izgubili i sanse za prva tri mjesta a ne nesto vise....
Interista al 100 %
zao mi ovog palacia, covjek sve sam, dovesti pravog napadaca uz palacia bi bilo puno bolje
ma mozes dovesti Ibru , sta vrijedi kada nebi igrao!!farisija je napisao/la:zao mi ovog palacia, covjek sve sam, dovesti pravog napadaca uz palacia bi bilo puno bolje
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nije moguće da nam se ovo događa, jbm sve pa ne postoji baksuznija ekipa na svijetu od nas. Svaki put kažem hajd okrenut će se sreća jednom i nama, okrenut će se al u qrcu. Za sve je kriv Mazza i njegov defanzivni pristup, u Napoliju igrao onako dobar fudbal a kod nas igra ko Ranieri, ali ako ništa drago mi je nek Thohir vidi kakva je situacija i da se ovako više ne može. Trenutno samBiscione je napisao/la:Ako nastavimo ovako i u drugom pol. velika je mogućnost da ćemo u svom (baksuznom) stilu primiti neki gol i izgubiti nova 2 boda (već smo na sličan način izgubili nekih 8 bodova).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jedini nacin za bolje sutra je da smece od trenera ode ca, **** li ga vise sa 3-6-1 formacijom, idiot obicni.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Eto,je*ala te pi*kasta postavka.Veliki trenerski mag Siniša Mihajlović nosi bod sa Meazze.Samo zbog ovog je otkaz zaslužio koliko god da je preporodio neke igrače.S ovakvom tvrdoglavošću će 3.mjesto izborit nikad.Ako nista dobro da sam se prisjetio zašto ga,blago rečeno,nisam volio dok je bio u Napoliju.
- OmarSivori
- Kontakt:
Promašiše ljudi penal, dobro ste i prosli.
Sudija svira i spasi nas da ne primimo jos jedan gol
Glavni krivac Mazzari, hebo ga vise formacija..ajd razumijem da igra sa tri igraca pozadi, odbrana se morala sredit i uspjeli su donekle, al ovakva igra prema naprijed je nedopustiva..pa ljudi moji mi prilike nismo napravili..ovo je vise stvarno mucno gledat..DAJ I DRUGOG NAPADACA!!!!!!!!
Kova opet nista, Guarin i pored gola prelos i ako sad nije zasluzio da ide na klupu nece nikad ni otic..
Zanetti se nije vidio nikako po toj lijevoj strani, bilo je par situacija kada je lijeva strana prazna i Alvarez ceka, a njeg nema..al hajde, prva utakmica nakon toliko vremena pa se moze progutat
Odbrana dobra, dobar Cambiasso, dobar Taider..svi smo vidili kako se igra prevagnula kad je Taider izaso
Alvarez i Palacio uradili sta su mogli sami u napadu..
ne valja ovo nikako i ako se ovako nastavi i nismo zasluzili LP..previse se bodova bezveze prosulo
Glavni krivac Mazzari, hebo ga vise formacija..ajd razumijem da igra sa tri igraca pozadi, odbrana se morala sredit i uspjeli su donekle, al ovakva igra prema naprijed je nedopustiva..pa ljudi moji mi prilike nismo napravili..ovo je vise stvarno mucno gledat..DAJ I DRUGOG NAPADACA!!!!!!!!
Kova opet nista, Guarin i pored gola prelos i ako sad nije zasluzio da ide na klupu nece nikad ni otic..
Zanetti se nije vidio nikako po toj lijevoj strani, bilo je par situacija kada je lijeva strana prazna i Alvarez ceka, a njeg nema..al hajde, prva utakmica nakon toliko vremena pa se moze progutat
Odbrana dobra, dobar Cambiasso, dobar Taider..svi smo vidili kako se igra prevagnula kad je Taider izaso
Alvarez i Palacio uradili sta su mogli sami u napadu..
ne valja ovo nikako i ako se ovako nastavi i nismo zasluzili LP..previse se bodova bezveze prosulo
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- TonnyMontana
- Kontakt:
upravo tako Taider i jeste tip igraca koji se ne primjecuje i radi one nezahvalne poslice od kljucne vaznosti za ekipu..
Interista al 100 %
OmarSivori je napisao/la:Promašiše ljudi penal, dobro ste i prosli.
Vidi tacno..na livescoru pise da je Eder masio penal
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nek isproba sljedeci put 6-4-0 trebali bi uzet bod, nek Palacio odmori malo ionako nema svrhe kad igra sam u napadu.
Ja sam izgasio prije kraja, nisam vidio penal, steta sta nije zabio.
Ja sam izgasio prije kraja, nisam vidio penal, steta sta nije zabio.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 01 dec 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Katastrofa malo je rec!
Samo bih dodao da ima i onih koji su dobri bili pa ih je unistio.
+1SiamoNoi je napisao/la:Eto,je*ala te pi*kasta postavka.Veliki trenerski mag Siniša Mihajlović nosi bod sa Meazze.Samo zbog ovog je otkaz zaslužio koliko god da je preporodio neke igrače.
Samo bih dodao da ima i onih koji su dobri bili pa ih je unistio.
Cak i Mazzari, onda je pokusao zatvoriti izmjenom Mudonja - Guarin...arminz je napisao/la:dbrana dobra, dobar Cambiasso, dobar Taider..svi smo vidili kako se igra prevagnula kad je Taider izaso
Zadnja izmjena: Beppe, dana/u 01 dec 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim selektor BiH
Proklet bio dan kad si sjeo na klupu ovog velikog kluba.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
mozda je i bolje ovako da thorir vidi da trebaju kvalitetna pojacanja, jer neki tvrde da nije za odrijesiti kesu, mada nije jos prelazni rok pa ne mozemo suditi o njegovim namjerama, mislim da su ovi rezultati u skladu sa igrackim kadromm, macari je dobar trener, ne treba mu nista zamjeriti
Re: R: F.C. Internazionale Milano
kakav penal bog te vidioOmarSivori je napisao/la:Promašiše ljudi penal, dobro ste i prosli.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Jedino šta sam ja od Taidera vidio je još jedna očajna (dobro ajd...nije očajna,ali poprilično loša
) utakmica i svakako da ne zaslužuje kretat od prve minute.9 puta kao starter naprema 5 Kovačića i u tih 5 3 je igrao na jednoj,a 2 na skroz drugoj poziciji.A razlika u talentu nebo i zemlja.Čime je da mi je znat Taider zavrijedio dobivat prilike kao starter u kontinuitetu,a Kovačić nije.Evo nije mi jasno.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 01 dec 2013, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
- TonnyMontana
- Kontakt:
Kako da mu ne zamjerim kad igra sa 6 veznih kao da je na gostovanju u Minhenu **** mu tortu rodjendansku .
a ne znam sta tebi nije jasno za Kovacica sta je on pokazao u Interu ove sezone dobili smo jednu veliku karinu od njega i tacka a jos vecu od Guarina i WM
a ne znam sta tebi nije jasno za Kovacica sta je on pokazao u Interu ove sezone dobili smo jednu veliku karinu od njega i tacka a jos vecu od Guarina i WM
Interista al 100 %
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.