Juventus 1 @ 1,25
Paris SG 1 @ 1,30
Anderlecht 1 @ 1,20
Real Garcilaso 1 @ 1,20
New England 2 @ 1,30
Kvota: 3,04
Uplata: Jaka
NBA: OKL+MIN over, Durantula over, Ljubav over. Veca uplata samo ako prodje dnevni.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobrodošao : )tutticapi je napisao/la:Pozdrav decki,vec duze vrijeme pratim ovaj forum,sviđate mi se,pa sam se odlucio registrirati
dobro došao i ti i svi ovi koji su se regali zadnjih 7 dana dok me nije bilo, a ima vas, zajedno smo jači, živjeli!tutticapi je napisao/la:Pozdrav decki,vec duze vrijeme pratim ovaj forum,sviđate mi se,pa sam se odlucio registrirati
Dobrodoš'o si u pravu rajututticapi je napisao/la:Pozdrav decki,vec duze vrijeme pratim ovaj forum,sviđate mi se,pa sam se odlucio registrirati
Paul George 23.5 - Overjozinho je napisao/la:što danas od NBA-a preporučujete
AFerim miky momčino! 3:1 trenutni rezultatDrinaJedina je napisao/la:
Miky pratim ovo.![]()
Očekujem krvoproliće na utakmici Bilbao v Barcelona tako da je granica od 4,5+ više nego super (1.85)
maestralan pogodak alal vera šinkozgmiky je napisao/la:Odense-Aarhus AGF oba daju gol 1.55
Odense-Aarhus AGF over 1.5 1.pol. 2.50
Odense-Aarhus AGF oba daju gol u 1.pol. 4.15
Odense-Aarhus AGF over 4.5 5.25
očekuje nas jedna zanimljiva utakmica u kojoj očekujem golove, mislim da će obje ekipe zabiti barem jedan gol, a do poluvremena bi trebala biti barem dva od svake ekipe po jedan, do kraja susreta mogli bi otići i na 5+ pa možda i 6+ ko zna ako se otvori, recimo njihov zadnji susret završio je 3-6 (zanimljivo pol. 2-1) a prije toga 2-4 (1-1) i 1-2 (0-2)
tako da moglo bi biti svašta pa i neki prelaz 2/1 ili 1/2.
I meni su ti kartoni izgledali i vise nego izgledni ali provjerite malo sudiju koji sudi, koliko kartona dijeli po utakmicimiky_hz je napisao/la:I ja cu odigrati sigurno Barcu na kartone 4 mi djeluje kao jako mala granica,uz to dodati oba daju jel je 7 od 8 zadnjih duela u kojem je Bilbao bio domacin to prolazilo
2.96 kvota na ova dva para sasvim dobro za neki fin pokusaj duplanja
hvala stariCitizen-X je napisao/la:maestralan pogodak alal vera šinkozgmiky je napisao/la:Odense-Aarhus AGF oba daju gol 1.55
Odense-Aarhus AGF over 1.5 1.pol. 2.50
Odense-Aarhus AGF oba daju gol u 1.pol. 4.15
Odense-Aarhus AGF over 4.5 5.25
očekuje nas jedna zanimljiva utakmica u kojoj očekujem golove, mislim da će obje ekipe zabiti barem jedan gol, a do poluvremena bi trebala biti barem dva od svake ekipe po jedan, do kraja susreta mogli bi otići i na 5+ pa možda i 6+ ko zna ako se otvori, recimo njihov zadnji susret završio je 3-6 (zanimljivo pol. 2-1) a prije toga 2-4 (1-1) i 1-2 (0-2)
tako da moglo bi biti svašta pa i neki prelaz 2/1 ili 1/2.
jedna od najboljih bet analiza koje sam procitao u svom kladionicarskom zivotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.