Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sir Matt
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
:duži espreso do jedne i pol trećine šolje s malo više od pola natrena i čašu mlake vode:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Ekipa koja nize 12 utakmica u nizu bez poraza se nikako ne moze nazvati prosjekom,.
Problem pojedinaca ovdje je sto Mancester pamte samo po dominaciji pod erom Fergija pa sad ne mogu prihvatiti jednu sezonu u kojoj Mancester nije konkurentan(jos uvjek se ne moze sa sigurnoscu reci) za titulu prvaka,.
Budimo realni,ovo sto je Fergie radio sa Mancesterom tesko da ce iko ponoviti,.Dvanaest titula u dvadeset sezona u ovakvoj konkurenciji je magija , najdominantniji period jednog kluba u historiji Engleskog fudbala..
Sada ste samo jedan od TOP klubova u EPL-u,sto se prije naviknete na to bice bolje po vas jer dominacija je proslost i pise se jedna nova era Engleskog fudbala,.Naravno Mancester ce i u njoj biti jedan od glavnih aktera ali u mnogo manjoj mjeri nego li prethodnih dvadeset godina,.
Problem pojedinaca ovdje je sto Mancester pamte samo po dominaciji pod erom Fergija pa sad ne mogu prihvatiti jednu sezonu u kojoj Mancester nije konkurentan(jos uvjek se ne moze sa sigurnoscu reci) za titulu prvaka,.
Budimo realni,ovo sto je Fergie radio sa Mancesterom tesko da ce iko ponoviti,.Dvanaest titula u dvadeset sezona u ovakvoj konkurenciji je magija , najdominantniji period jednog kluba u historiji Engleskog fudbala..
Sada ste samo jedan od TOP klubova u EPL-u,sto se prije naviknete na to bice bolje po vas jer dominacija je proslost i pise se jedna nova era Engleskog fudbala,.Naravno Mancester ce i u njoj biti jedan od glavnih aktera ali u mnogo manjoj mjeri nego li prethodnih dvadeset godina,.
Ovo je ozbiljna zamjerka. Potpuno neobjasnjivo, neshvatljivo.Cartman je napisao/la:I evo ti par pitanja za kraj: Koja je filozofija Moyesa? Sta zeli da napravi od ekipe, koji mu je plan igre? Zasto je prvo probao dovest Fabregasa. pa onda Fellainia koji je totalno drugi tip?
Ganjas navodono Tiaga, Fabregasa, onog malog Baska i na kraju dovedes veznog igraca od dva metra koji je t o t a l n o razlicit od prvobitnih pikova.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ja samo govorim o ovome sta je uradio do ovog trenutka. Nikakav konacan sud. Ne kazem da nikad nece nista osvojit ili da ce propustit top 4. Po trenutnom stanju bi tipovao da cemo bit cetvrti, jer ne mogu zamislit da Liverpool moze zavrsit ispred nas. Sturridge ce ispuhat i nemaju oni sirinu da izdrze do kraja sezone. Isto vazi za Southampton i Everton, dok je Tottenham u vecim problemima od nas.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne misliš li kolega @Cartmane da je malo prerano za tolike kritike? Ipak govorimo o tek nekoliko mjeseci i cca. 20 odigranih utakmica. Nije li to premali uzorak da se da neki ozbiljniji sud o Moyesu? Svi se slažemo da je bilo grešaka, i u prijelaznom roku, i od početka sezone. Mada, to sa prijelaznim rokom nije isključivo njegova odgovornost. Mislim da je ipak potrebno malo strpljenja. To zasad ne izgleda baš najbolje, ali nije ni baš toliko očajno koliko pojedinci ističu. U LP je osiguran prolazak, a s ovim kadrom nije realno očekivat previše (dosta zavisi od žrijeba) u nastavku takmičenja, čak da je i Fergie tu. U ligi to i nije najbolje zasad, ali ko zna šta se može izdešavat do kraja. Ne kažem ni da će bit bolje, niti da će bit gore, ali treba vjerovat i treba sačekat malo. O Moyesu se može suditi tek na kraju sezone. Znači, nakon jedne kompletne sezone. Mnogi mogu pojest go*na na kraju sezone, ali mogu reći i da su bili u pravu. Zato, nemojmo žurit.
ALI, od 1. jula do 1. decembra je Moyes napravio veliki broj gresaka, prevelik broj da bi se to prihvatilo i da se ne bi kritikovalo. Transferi, izmjene, defanzivna taktika, nikakva igra u napadu, tretman Zahe, forsiranje Younga na pocetku sezone i tako dalje. Po mnogim stvarima kopira Fergusona u negativnom smislu, a ono sto je bilo pozitivno je nestalo. Znaci Smalling igra desnog beka, vezni red nije pojacao, forsiraju se neki dokazani klocevi i tako dalje. Fergie je sve to radio, ali je ekipa imala veliki pobjednicki mentalitet i igrala je mnogo bolje nego ovo sto nam se servira iz sedmice u sedmicu sada.
Sad mora zaredat rezultate do nove godine i dovest barem jednog igraca u januaru. Ali kako su on i Woodward poslovali u junu, tesko je bit optimista. I koga uopste dovest u januaru? Ozbiljni klubovi ne pustaju igrace u sred sezone osim ako ne dobiju ludu ponudu. Na primjer Gundogana mozemo zaboravit do ljeta, u to sam siguran.
@Valencia, to govorim i drago mi je sto razumijes. To me je strasno razocaralo, jer Moyes mi je u Evertonu izgledao kao lik sa jasnom idejom sta hoce i kako ekipa treba da igra. Ovo sada...Taktika se svodi na solo akcije pojedinih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valencia je napisao/la:Ova ekipa je iz godine u godinu slabija. Vida i Ferdo nisu sto su nekad bili. Rafael stalno povrijedjen, Evra malo pao. Kerik je stariji, Nani i Valensia su malo losiji nego ranije.
Dakle, vrijeme mijenja neke stvari. Imao bi ovaj Junajted velikih problema i da je ostao Fergi.
Prelazni rok je jako lose odradjen. Zbog toga ekipa biljezi lose rezultate.
Sasvim je normalno da je sve slabija jer je nekoliko igrača prošlo svoj igrački zenit, prije svega Ferdinand i Evra, Vidić takođe još uvijek nije na staroj razini (ne kažem da neće biti, ili gluho bilo da je loš), a krila su u brutalnom padu forme. Mlađarija u vidu Clevsa i Smallinga nije loša za rotacije, ali nikako ne bi smjeli biti prvi izbor top kluba, dok je Welbeck apsolutno kritičan i iskreno ne znam šta uopšte radi na terenu.
Prelazni rok je loše odrađen i sada se osjećaju posljedice, zato i tvrdim da je potrebno potrošiti ozbiljan novac i dovesti ozbiljne igrače.
Fellaini je klasični panic buy i to je valjda svima jasno. Za sada ni blizu ne ispunjava očekivanja, a da li će se nešto promijeniti vidjećemo, nemojmo suditi u sred sezone. Koliko se ozbiljno računalo na dovođenje Fabregasa nisam siguran, medijima ne vjerujem ništa i pitanje je uopšte ko radio na tome transferu - da li Moyes ili Woodward, a generalno je čitav prelazni period bio haotičan i nije se znalo ko pije, a ko plaća.I evo ti par pitanja za kraj: Koja je filozofija Moyesa? Sta zeli da napravi od ekipe, koji mu je plan igre? Zasto je prvo probao dovest Fabregasa. pa onda Fellainia koji je totalno drugi tip?
Uostalom, da prekinem te budalaštine oko greške kod jednog transfera, nije li i Ferguson doveo i Djembu Djembu i Klebersona i Bosnicha i Taibija. Ono što hoću da kažem je da se strpimo i sudimo na kraju sezone.
Uostalom,
da zaključim ovu mini raspravu sa usporedbom Uniteda sa dvoje najvećih konkurenata:
nikad gori United, bez Fergusona, bez sredine terena, sa nespremnim Moyesom, sa najlošijim startom u posljednjih deceniju i po, zaostaje tek tri boda za fudbalskim Inzinjerom i finansijskim najmoćnijim klubom na svijetu, a za Chelseajem, sa specijalnim Mourinhom i naširim rosterom top igrača na svijetu, apsolutno dohvatljivih pet bodova.
da zaključim ovu mini raspravu sa usporedbom Uniteda sa dvoje najvećih konkurenata:
nikad gori United, bez Fergusona, bez sredine terena, sa nespremnim Moyesom, sa najlošijim startom u posljednjih deceniju i po, zaostaje tek tri boda za fudbalskim Inzinjerom i finansijskim najmoćnijim klubom na svijetu, a za Chelseajem, sa specijalnim Mourinhom i naširim rosterom top igrača na svijetu, apsolutno dohvatljivih pet bodova.
Nema sta medijima vjerovat u vezi Fabregasa, Moyes je sam potvrdio pred kamerama da ga zeli dovest.
[youtube][/youtube]
A Woodward bi se mogao pokazat kao veci problem od Moyesa. Ne znam uopste kakvog iskustva on ima sa transferima i nogometom od prije, ako ima ikakvog.
PS: Nedostaje mi Paranoja.
[youtube][/youtube]
A Woodward bi se mogao pokazat kao veci problem od Moyesa. Ne znam uopste kakvog iskustva on ima sa transferima i nogometom od prije, ako ima ikakvog.
PS: Nedostaje mi Paranoja.

Previse kritike... Za dva kola mozemo biti u udarnoj poziciji. Ne zelim predvidjati, ali situacija se moze okrenuti veoma brzo. Do 01.01, United ima 7 utakmica, od toga Everton. Newcastle, Villa, West Ham, Hull, Norwich i Tottenham. Ovde je moguce odradit solidno mjesec, u drugom slucaju, logicni sljed dogadjaja je prinudna kupovina, mada mislim da bi klub trebao, bilo sto se desi odradit dobro prelazni rok. United je ukopao los start, pa sada nerjesen rezultat dodje kao poraz, i to na vrlo teskom gostovanju. Od zadnjih 7 utakmica, 15 bodova uzeli, pa to je veoma dobro. Forma se lagano popravlja, ali vidite, danas da su igrali Carrick i RVP, ubjedjen sam da bi slavili, ili imali puno vise sanse za pobjedu. Nakon 13 kola, 5 iza Chelsea, 9 iza Arsenala, sve dostizno. Prosli dalje u lp. Zadnji poraz protiv WBA. Prerano se donose neki zakljuci, previse prerano.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
raja ja samo da kazem da mi je valencija i kagawa danas bili odlicni kao i protiv leverkuzena velencija posebno dobar danaas imao je niz prolaza po desnoj strani,samo jos mi je muka od uvodjenja onog bezveznog younga a izvodi kagawutaj young ce me u grob otjerat...
trxel je napisao/la:Previse kritike... Za dva kola mozemo biti u udarnoj poziciji. Ne zelim predvidjati, ali situacija se moze okrenuti veoma brzo. Do 01.01, United ima 7 utakmica, od toga Everton. Newcastle, Villa, West Ham, Hull, Norwich i Tottenham. Ovde je moguce odradit solidno mjesec, u drugom slucaju, logicni sljed dogadjaja je prinudna kupovina, mada mislim da bi klub trebao, bilo sto se desi odradit dobro prelazni rok. United je ukopao los start, pa sada nerjesen rezultat dodje kao poraz, i to na vrlo teskom gostovanju. Od zadnjih 7 utakmica, 15 bodova uzeli, pa to je veoma dobro. Forma se lagano popravlja, ali vidite, danas da su igrali Carrick i RVP, ubjedjen sam da bi slavili, ili imali puno vise sanse za pobjedu. Nakon 13 kola, 5 iza Chelsea, 9 iza Arsenala, sve dostizno. Prosli dalje u lp. Zadnji poraz protiv WBA. Prerano se donose neki zakljuci, previse prerano.
To je to, prerano za bilo šta, a ne mogu da se ponovo ne osvrnem na ovaj post, zbog kojeg sam se i uključio u raspravu:
Nakon pet minuta guglanja, ukupan rad Moyesa i Mourinha ove sezone u brojkama izgleda ovako:Cartman je napisao/la:To je taj Mourinho. Nema poraza. Jedini manager koji je dostojan da ide u istu recenicu sa Fergusonom. Bio slobodan ljetos, ali sta ce nam. Mi cemo uzet anonimusa iz Evertona. Tuga.
Ukupno Pobjeda Neriješenih Izgubljenih Procenat pobjeda
Moyes 20 12 5 3 60%
Mourunho 20 13 3 4 65%
Igra i jednih i drugih ne liči ni na šta posebno, čakštaviše, muče se i jedni i drugi, ali eto Moyes je anonimus iz Evertona, a Mourinho je genijalac i dostojan svega. Nakon trećine sezone.
Arsenal sad igra protiv Hulla, pa i onda ceka dosta tezak raspored.
Everton (H)
Man City (A)
Chelsea (H)
West Ham(A)
Newcastle (A)
Meni se City cini kao najveci kandidat za titulu, ali moraju popravit igru u gostima. Jednostavno ne vidim kako mi sa ovom igrom mozemo pratit City, Chelsea i Arsenal ili ih cak prestignut. Sa Arsenalom se nikade ne zna, mozda dozive kolaps, ali izgledaju mi zreliji ove sezone. Tajna nada je to sto je Everton cesto dobro zavrsavao sezone.
Ali u ovom trenutku mi se najrealnije cini da cemo bit cetvrti. Sto je za mene veliko razocarenje, ali dovoljno da Moyes ne dobije otkaz. U LP nas samo Bog moze spasit protiv najjacih ekipa, nesto kao Chelsea prije dvije sezone.
@Mor: Taj Chelsea je bio 14 bodova iza Uniteda na kraju prosle sezone. I to samo zato sto je United zavrsio sezonu 5 kola prije kraja, bilo bi oko 20 inace. Ta prednost je se istopila za jedno ljeto. Dva nova trenera i to je to.
Everton (H)
Man City (A)
Chelsea (H)
West Ham(A)
Newcastle (A)
Meni se City cini kao najveci kandidat za titulu, ali moraju popravit igru u gostima. Jednostavno ne vidim kako mi sa ovom igrom mozemo pratit City, Chelsea i Arsenal ili ih cak prestignut. Sa Arsenalom se nikade ne zna, mozda dozive kolaps, ali izgledaju mi zreliji ove sezone. Tajna nada je to sto je Everton cesto dobro zavrsavao sezone.
Ali u ovom trenutku mi se najrealnije cini da cemo bit cetvrti. Sto je za mene veliko razocarenje, ali dovoljno da Moyes ne dobije otkaz. U LP nas samo Bog moze spasit protiv najjacih ekipa, nesto kao Chelsea prije dvije sezone.
@Mor: Taj Chelsea je bio 14 bodova iza Uniteda na kraju prosle sezone. I to samo zato sto je United zavrsio sezonu 5 kola prije kraja, bilo bi oko 20 inace. Ta prednost je se istopila za jedno ljeto. Dva nova trenera i to je to.
Plus Chelsea ima mozda najjaci kadar... Pa sta mislite da je slucajno nama jednog Matu, Ramireza, Oscara, Edena itd... Treba biti realan i reci da ni Moyes nije tek tako mogao sjesti na kormilo kluba, i odmah dovesti pet-sest svojih igraca... Polako, siguran sam da vec vidi visak u ekipi.
Chelsea nema centarfora da valja i nema zadnjeg veznog najvise klase. Svi ti igraci sto si nabrojao su ofanzivni vezni. Tu imaju ogroman kvalitet, ali na ostalim pozicijama nisu bolji od Uniteda, sto se tice centarfora mi smo za klasu jaci. Nije Jose bez greske, ali kakva je situacija u Unitedu sa velikim pritiskom nakon odlaska Fergusona, on je bio perfektan izbor. Moyes se mozda isplati, mozda ne. Mourinho garantuje trofeje. To je dokazao u 4 kluba, i u 4 drzave.trxel je napisao/la:Plus Chelsea ima mozda najjaci kadar... Pa sta mislite da je slucajno nama jednog Matu, Ramireza, Oscara, Edena itd... Treba biti realan i reci da ni Moyes nije tek tako mogao sjesti na kormilo kluba, i odmah dovesti pet-sest svojih igraca... Polako, siguran sam da vec vidi visak u ekipi.
Nista ja nisam rekao za Moua, govorim u vezi Moyesa. Kada saberemo utiske na kraju sezone, mozemo biti realni pa reci, napravio je to i to ili nije nista, pa onda pocet sudit. Ova liga je luda, svasta se moze desit. Noramlno je, da ako ostanu slicni rezultati, Moyes ce biti prinudjen reagovati na transfer planu, a sta mislite kako bi krilo i veznjak bili vjetar u ledja ovom timu, i mozda jos ljevi bek 

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 01 dec 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma bitni su isključivo trofeji. Vidi se da neke tačno hvata panika na samu pomisao o neosvajanju trofeja. Toliko o ljubavi prema klubu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa idi onda navijaj za Chelsea, ne znam šta ovdje tražiš, kad već toliko svršavaš na Moua, vodi ga kući 
Ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pojedini pišu, na razini ovih gloryhuntera ili čak gore
Fergie je rekao da je Moyes naš izbor i da mu moramo pružiti podršku, dok pojedini ovdje već pokazuju svoje pravo lice

Ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pojedini pišu, na razini ovih gloryhuntera ili čak gore

Fergie je rekao da je Moyes naš izbor i da mu moramo pružiti podršku, dok pojedini ovdje već pokazuju svoje pravo lice

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta je najvaznije za klub? Bile su 3 sezone bez vaznih trofeja ne tako davno, tako da ne brini, nema panike. Ali ima ambicija, i u Unitedu su trofeji jedini prihvatljivi rezultat. Prosjecni i "solidni" rezultati prolaze u Evertonu, u Unitedu ne.DukeOfWellington je napisao/la:Ma bitni su isključivo trofeji. Vidi se da neke tačno hvata panika na samu pomisao o neosvajanju trofeja. Toliko o ljubavi prema klubu.
Cuj navijaj za Chelsea. Navijam za ovaj klub oko 15 godina, i navijat cu za njega i ako zavrsi u League One. Ovdje isto kao na temi Dzeke, ne moze se progovorit kritika. Odma dolaze moralisti i filozofi. Nista u stanju normalno diskutovat o negativnim stvarima oko Moyesa. Cast izuzetcima poput trxela i Evre.
Ja i jos neki smo skepticni u vezi Moyesa, i imamo pravo na to. To ne znaci da smo manje ili vise navijaci od nekoga ko misli da je on Bog. Niko ne trazi ni otkaz ni bilo sta drugo, ali je zasluzio kritike. Djeca kluba poput Welbecka i Cleverleya se ovdje redovno pljuju i vrijedjaju, ali ovaj koji je dosao u klub u julu je zasticen kao krava u Indiji. Hajde neka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To si ti odredio da je jedino prihvatljivo. Jedino je prihvatljivo da klub ne izgubi identitet sa senzacionalističkim trenerom za jednokratnu upotrebu. Bez trofeja se može, a kad izgubiš identitet onda ti džaba i trofeji. Naravno, osim ako nisi taj tip osobe koji je u stanju da proda vlastiti identitet radi trofeja.Cartman je napisao/la:Sta je najvaznije za klub? Bile su 3 sezone bez vaznih trofeja ne tako davno, tako da ne brini, nema panike. Ali ima ambicija, i u Unitedu su trofeji jedini prihvatljivi rezultat. Prosjecni i "solidni" rezultati prolaze u Evertonu, u Unitedu ne.DukeOfWellington je napisao/la:Ma bitni su isključivo trofeji. Vidi se da neke tačno hvata panika na samu pomisao o neosvajanju trofeja. Toliko o ljubavi prema klubu.
Cuj navijaj za Chelsea. Navijam za ovaj klub oko 15 godina, i navijat cu za njega i ako zavrsi u League One. Ovdje isto kao na temi Dzeke, ne moze se progovorit kritika. Odma dolaze moralisti i filozofi. Nista u stanju normalno diskutovat o negativnim stvarima oko Moyesa. Cast izuzetcima poput trxela i Evre.
Ja i jos neki smo skepticni u vezi Moyesa, i imamo pravo na to. To ne znaci da smo manje ili vise navijaci od nekoga ko misli da je on Bog. Niko ne trazi ni otkaz ni bilo sta drugo, ali je zasluzio kritike. Djeca kluba poput Welbecka i Cleverleya se ovdje redovno pljuju i vrijedjaju, ali ovaj koji je dosao u klub u julu je zasticen kao krava u Indiji. Hajde neka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedini koji nije u stanju diskutovati si ti @Cartmane, koji svršava na Moua, a pljuje vlastitog trenera
Mou ima deset puta bolju ekipu i više novca potrošenog na pojačanja, i opet je samo 5 bodova ispred, dok je Moyes tu nepunih 5 mjeseci i odmah je zaslužio pljuvanje i ponižavanje, sramotan odnos prema samom Fergieu koji je tražio podršku za Moyesa, a šta je zauzvrat dobio
To što ti ne vidiš probleme sa ekipom koje sam ti lijepo obrazložio ranije danas je tvoj problem,pročitaj još jednom taj post, ako ti nije šta jasno. 2/3 ekipe je istrošeno, prošlo svoje najbolje godine ili je u kanalu i to nije Moyesova krivica. jedini dio koji radi ono što treba su napadači, i to dvojica njih
Ja sam rekao da je previše tih 27 mil na Fellu, i obrazložio sma i razloge zbog kojih se nije odradio dobar prijelazni rok, i da to nije Moyesova krivica, jer je došao tu tek 1.7, a to je prekasno, plus što je neko u klubu baratao lošim informacijama u vezi Fabregasa, dakle nije isključivo Moyesova krivica već je krivica i na Woodwardu

Mou ima deset puta bolju ekipu i više novca potrošenog na pojačanja, i opet je samo 5 bodova ispred, dok je Moyes tu nepunih 5 mjeseci i odmah je zaslužio pljuvanje i ponižavanje, sramotan odnos prema samom Fergieu koji je tražio podršku za Moyesa, a šta je zauzvrat dobio

To što ti ne vidiš probleme sa ekipom koje sam ti lijepo obrazložio ranije danas je tvoj problem,pročitaj još jednom taj post, ako ti nije šta jasno. 2/3 ekipe je istrošeno, prošlo svoje najbolje godine ili je u kanalu i to nije Moyesova krivica. jedini dio koji radi ono što treba su napadači, i to dvojica njih

Ja sam rekao da je previše tih 27 mil na Fellu, i obrazložio sma i razloge zbog kojih se nije odradio dobar prijelazni rok, i da to nije Moyesova krivica, jer je došao tu tek 1.7, a to je prekasno, plus što je neko u klubu baratao lošim informacijama u vezi Fabregasa, dakle nije isključivo Moyesova krivica već je krivica i na Woodwardu

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 01 dec 2013, 22:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
5 Things We Learned From Tottenham 2-2 Manchester United
Rooney is on fire
Spurs' passing needs to improve
Draw was a fair result
Sandro is a beast
Spurs strikers still struggling

Salu na stranu, ali jedini koji trenutno zasluzuje moje kritike je Evra. Pa lik stvarno ne moze na vrhunskom nivou odigrati utakmicu, veliki pad forme, godine, itd... Iznimno drag igrac, ali brate nije vise za Uniteda. Sve ok, medjutim nije u stanju da se vrati da zatvori poziciju, ako istrci sprint, ostaje tu, te ono sparinguje nazad. Tu je veeelika rupa. Clev nema muda, valjda ih pronadje negdje usput. Welbecku treba utakmica, dok je o Youngu sve receno.
Rooney is on fire
Spurs' passing needs to improve
Draw was a fair result
Sandro is a beast
Spurs strikers still struggling

Salu na stranu, ali jedini koji trenutno zasluzuje moje kritike je Evra. Pa lik stvarno ne moze na vrhunskom nivou odigrati utakmicu, veliki pad forme, godine, itd... Iznimno drag igrac, ali brate nije vise za Uniteda. Sve ok, medjutim nije u stanju da se vrati da zatvori poziciju, ako istrci sprint, ostaje tu, te ono sparinguje nazad. Tu je veeelika rupa. Clev nema muda, valjda ih pronadje negdje usput. Welbecku treba utakmica, dok je o Youngu sve receno.
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 01 dec 2013, 22:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.