RiverPlate je napisao/la:Nije 6-1 nego 5-1

2004 ja mislim,ne sporim niti želim sporiti da je Željo zadnjih godina uvjerljivo najbolji tim naše Lige,nego mi smeta kako predstavljate takvu Dominaciju,da ste toliko Dominantni valjda bi nešto uradili i u Europi,a ne možete proći ni 1 kolo kao i ostali klubovi i što prije shvatite da niste bolji od ostalih nego da ste manje lošiji to će biti bolje i za vas same.Naša liga je sama po sebi Kozja što nam pokazuju rezultati svih naših klubova u Europi,ali opet džaba sve meni je i ovakva bila uvijek draža do Engleske i Španjolske i ostalih liga i uvijek će i ostati.
Ne moraš prebacivati lopticu na Evropu, ona nema nikakve veze sa ligom i kupom našim!Jesmo odron smo u Evropi, pumpaju nas svi u pretkolu Lige šampiona, ali to ne mjenja činjenicu da smo najdominatniji tim u ligi i kupu u zadnjih 4 godina!Pa kralju nemamo poraza u kupu 40 utakmica, zar to nije dominacija hljeba ti što jedeš?
Pa ja te to i pitam kad ste već tako dominantni kako nas ne možete dobiti u prvenstvu 3 godine?Evo jednu tekmu ili dvije može biti sreća ali 3 godine...
I kad već vučeš za jezik možemo i tako razgovarati.Mi možemo dobiti na grbavici Želju ali ne možemo komitet i sudačku organizaciju.Argumenti?Pa uzmimo za primjer predzadnju tekmu na grbavici završilo 3-3.Kako ?Sviran nepostojeći penal za vas i nama isključen Šunjiću navodno zbog prigovora.Priznaju vam ne postojeće golove i sviraju penale koje samo vaši suci vide.
Ponavljam , čitava rasprava je počela oko zadnjeg kola.Jednostavno nije se trebalo igrati i ne radi se samo o klubu za koji ja navijam.Garantujem da će Olimpic dobiti Mladost 9 od 10 utakmica na normalnom terenu.I tko je god realan priznat će da je tako ali eto kod nas ništa nije normalno pa ni to.
PS Garantujem da ako ostane otprilike slična situacija u Želji i Zrinjskom da nas nećete dobiti ni slijedeću tekmu na Grbavici.Barem ne bez pomoći sudaca.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI