FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
**** ga svak iniesta.Sta peglas loptu 20 metara od gola 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Kako smijesno igra Barca.Gomila precjenjenih igraca koji meda ne mogu.Ovo ustvari samo govori koliko je Messi podcjenjen igrac.Pa ova ekipa je mrtvi prosjek bez njega 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kad je dolazio u klub Martino je glasio za trenera koji priliku daje mladim igracima, ali u Barceloni on radi poptuno suprotno.Jedan S.Roberto svaku utakmicu presjedi na klupi dok mu Xavi koji vec odavno nije onaj stari uzima minute.Da nije bilo ozljeda isti slucaj bi bio sa Bartrom, nikad on ne bi prilike dobio.
Mozete me pljuvati koliko hocete, ali Neymar nije odigrao dvije utakmice kako treba od kad je dosao, nije isplatio dosad ni dvije marke, **** i njega i ovoga Martina koji nikad ne mjenja nista
Mozete me pljuvati koliko hocete, ali Neymar nije odigrao dvije utakmice kako treba od kad je dosao, nije isplatio dosad ni dvije marke, **** i njega i ovoga Martina koji nikad ne mjenja nista
Joj igre i cirkusa, ovo ako Bilbao ne sacuva i cak mozda ne udvostruci do kraja, bice senzacija...
Ma napuš'te se kar'ne, na šta i ja gubim vrijeme. 

Istina.Svi su pljuvali po Baleu a covejk trpa nemilice.Ovaj Neymar je placen 60 miliona frajer nije 2 gola dao.Iako je rijec o strasnom potencijalu , u posljednjih 4-5 utakmica momak se ne vidi na terenu..
Ma nije stvar pojedinaca uopste, ne bih izdvajao nikoga, ali generalno je totalno sivilo, igraju kao da se s loptom nikad sastavili nisu...
I ta bezvoljnost, isto da su im svi pomrli pred utakmicu...
I ta bezvoljnost, isto da su im svi pomrli pred utakmicu...
sporo, bezvoljno i dosadno kao i kroz veci dio ove sezone
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Slažem se, iako sam do sad govorio da ekipa može i bez njega. Vidi se da treba neko da potezom uradi nešto dok svi ostali trljaju **** i kližu se na šuppkuJohny je napisao/la:Kako smijesno igra Barca.Gomila precjenjenih igraca koji meda ne mogu.Ovo ustvari samo govori koliko je Messi podcjenjen igrac.Pa ova ekipa je mrtvi prosjek bez njega
Zadnja izmjena: Sveti, dana/u 01 dec 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
naprijed rejal
aj alexis vise svaku na isti fol...cc nista ovo. bilbao radi fantastican presing cak i u 90-toj.
RIP CITY!
Igraju k'o Dzeko

Montoya u defanzivi nije nista bolji od Alvesa, cak je i gori.Mlad je, ima vremena da se poboljsa, ali nekako ne vjerujem da on moze izrasti u pouzdanog igraca.
Kad sam ugledao da Pique nosi kapitensku ugasih stream.
Protiv Ajaxa su premalo trčali ali kad sam iskopao podatak da je to utakmica u kojoj su najviše pretrčali ove sezone u LP
Jednostavno ne idu u duel, Xavi i Iniesta se obično ne pomjeraju kad nemaju loptu u svojim nogama, Neymar k'o Villa i Alexis u vakat, kvota od 10 promašenih zicera se mora ispuniti da bi se nešto zabilo, al' to je najmanji problem.
Protiv Ajaxa su premalo trčali ali kad sam iskopao podatak da je to utakmica u kojoj su najviše pretrčali ove sezone u LP

Jednostavno ne idu u duel, Xavi i Iniesta se obično ne pomjeraju kad nemaju loptu u svojim nogama, Neymar k'o Villa i Alexis u vakat, kvota od 10 promašenih zicera se mora ispuniti da bi se nešto zabilo, al' to je najmanji problem.
Don't hate what you don't understand.
Jbte, zadnja minuta, a oni se dodaju u svom sesnaestercu.Pa nabij je naprijed vise
.

RIP CITY!
Ova ekipa nije bila u stanju za 180 minuta dati posten pogodak Ajaxu i Bilbaou.Dakle 2 prosjecne ekipe , ne mogu zamisliti sta bi neka jaca ekipa bila u stanju uraditi Barceloni...
Ovo je sramota,blamaza.Gubila je Barcelona i prije utakmice ali je igrala fudbal , ovo se vise ne moze nazvati tako.Nemam rijeci koliko je grohnula ova ekipa.Fali Messi ,fali i previse.Zar su toliko ovisni o jednom igracu ? Zar ostatak tima nisu sve sami WC igraci ? Ustvari kada generaliziras stvari shvatis da su to samo prosjecni igraci koji se znaju dodavati.Cast izuzetcima poput Inieste i Busquetsa koji na zalost nisu ofanzivniji igraci pa da budu u poziciji da zabiju go.Ostatak tima je mrtvi prosjek.Siguran sam da Barcelona nece ni jedan trofej osvojiti ove sezone.Real je igracki duplo jaca ekipa koja i bez Ronalda igra podjedanko dobro , Atletico je ekipa koja je miljama ispred Barcelone sto se tice taktike i organizacije na samom terenu.Toliko nediscipline u igri nisam vidio ni pod palicom Van Gala.Pa ovdje se vise ne zna ko pije a ko placa..
Uzas , razocaran sam ovom bjednom igrom ekipe koja se moze nazvati one man team !
Ovo je sramota,blamaza.Gubila je Barcelona i prije utakmice ali je igrala fudbal , ovo se vise ne moze nazvati tako.Nemam rijeci koliko je grohnula ova ekipa.Fali Messi ,fali i previse.Zar su toliko ovisni o jednom igracu ? Zar ostatak tima nisu sve sami WC igraci ? Ustvari kada generaliziras stvari shvatis da su to samo prosjecni igraci koji se znaju dodavati.Cast izuzetcima poput Inieste i Busquetsa koji na zalost nisu ofanzivniji igraci pa da budu u poziciji da zabiju go.Ostatak tima je mrtvi prosjek.Siguran sam da Barcelona nece ni jedan trofej osvojiti ove sezone.Real je igracki duplo jaca ekipa koja i bez Ronalda igra podjedanko dobro , Atletico je ekipa koja je miljama ispred Barcelone sto se tice taktike i organizacije na samom terenu.Toliko nediscipline u igri nisam vidio ni pod palicom Van Gala.Pa ovdje se vise ne zna ko pije a ko placa..
Uzas , razocaran sam ovom bjednom igrom ekipe koja se moze nazvati one man team !
Ovo sto sam gledao veceras, bojim se da mi se ne vrati nocas kroz nocne more...
-
- Kontakt:
E nek su vala izgubili iako su mi izbili 130 km iz dzepa.
Ovaj Tata nece dugo, a o Neymaru da ne pricam. Jedan od najvecih promasaja u istoriji fudbala sto se tice transfera.
Ovaj Tata nece dugo, a o Neymaru da ne pricam. Jedan od najvecih promasaja u istoriji fudbala sto se tice transfera.
Koji amateri u pm
. Isto k'o da su na terminu, niko da pošteno potrči.
Samo mi nije jasno do kada će poluigrači poput Shakirinog i Mascherana "držati" odbranu, a jedan Bartra koji je najviše pokazao (u onih malo utakmica što je igrao) sjediti na klupi.

Samo mi nije jasno do kada će poluigrači poput Shakirinog i Mascherana "držati" odbranu, a jedan Bartra koji je najviše pokazao (u onih malo utakmica što je igrao) sjediti na klupi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.