Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Chat
Phill izdrzi!!!
Samo pichke bodu!
Samo pichke bodu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- the scouser
- Kontakt:
Zivim na Kosevskom Brdu,do mene voda moze doc' samo ako sve ostalo u gradu poplaviLIvada je napisao/la:onaj ..kako vi ostali stojite s ovim poplavama...![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nema problema kod mene hvala Bogu (potok mi pored kuce protice), iako sam se bunio prije par godina kad sam morao uredjivati ono koritoLIvada je napisao/la:onaj ..kako vi ostali stojite s ovim poplavama...![]()
ja sam na velikoj nadmorskoj visini tako ko sto rece jedan prije mene do mene voda moze stic samo ako bude na visini Avaza...
- TheManiacs
- Kontakt:
ko prati survive situacija se opasno zakomplikovala nemanja je izglasan a visnja je imal 4 glasa njegos izdo nemanju strasno plaze se 32 dana i ovaj mu nogu
sljedeci ispada moj favorit nikola
sljedeci ispada moj favorit nikola
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Brate izdrzi svi smo uz tebe!!! Zelim ti sto brzi oporavak i da nam se sto prije vratis.rob do bagro je napisao/la:Dragi forumasi, moram vam nesto strasno saopstit.Prije 20 min. mi je zazvonio telefon kad ono moj jaran i rece mi da su uboli naseg Phila Jacksona forumasa![]()
![]()
Nisam mogao vjerovat, momak je odma prevezen u bolnicu i mora podhitno na operaciju, koji su to majmuni bili.
Pa bih vas zamolio da mu pozelimo puno srece na operaciji
Bas mi je zao momka, stvarno niti je imao kakvih neprijatelja, niti je kome naudio i pogledaj kakve rulje ima.
Cesto sam se znao ne slagati sa njegovim postovima i nadam se da cemo opet imati prilike da ih citamo... nije bitno ko je na cijoj strani i sta pise vazno je da je jedan od nas
You are someone else I am still right here
jojj majko moja nije mi jasna ova stvar.ovaj milan tarot,pa ja ne znam na sta ovi ljudi misle kad ga zovu.pita ga jedan ko ce biti sljedeci hrv predsjednik i ova budala kaze da ce biti muskarac i da ne nabrajam dalje njegova tzv.predvidzanja,on prica kako mu volan bjezi na stranu ccccc
ne znam kolko moras bit udaren u glavu pa da njeg zoves
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jest' mi zao momka
, svasta se desava, ali vratice se on nama brzo.
bistrikboy je napisao/la:Phill izdrzi!!!
Samo pichke bodu!
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Phill je operisan je i sad je u normalnom stanju, opasnosti po zivotu nema, tako da ne morate brinuti
Ti sto su ga uboli su obicni papci i nadam se da ce ih policija uhvatiti i da ce ih strpat u KPD
Ti sto su ga uboli su obicni papci i nadam se da ce ih policija uhvatiti i da ce ih strpat u KPD
Poslo je meni jutros poruku, OK je, samo malo teze dise.
Lily,
[youtube][/youtube]
Lily,
[youtube][/youtube]
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Znaš šta je još "predvidio" bio da će se naša repka plasirati na SP, i ja sam baš gledao hoće li , kad ono ništaT-MAC je napisao/la:jojj majko moja nije mi jasna ova stvar.ovaj milan tarot,pa ja ne znam na sta ovi ljudi misle kad ga zovu.pita ga jedan ko ce biti sljedeci hrv predsjednik i ova budala kaze da ce biti muskarac i da ne nabrajam dalje njegova tzv.predvidzanja,on prica kako mu volan bjezi na stranu ccccc
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sretan Rođendan LiLYlejla je napisao/la:
Lily,
[youtube][/youtube]
BTW : Phil zelim ti brz oporavak
lejla je napisao/la:Poslo je meni jutros poruku, OK je, samo malo teze dise.
Lily,
[youtube][/youtube]
Hvala Lejla.. puno.. puno
Pozdravi Melisa i pozeli mu brz oporavak.. i naravno da sto prije policija nadje ove klosare.. budale.. i posalju ih u KPD..
hvala @Bavarian_bk
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
Lily sretan rodjus, sve naj naj, da mi nadjes nekog dobrog momak koji ce te postovat i cijenit i da sa njim budes imala puno djece.Puno uspjeha u zivotu i zdravlja 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma dosta dvoje heherob do bagro je napisao/la:Lily sretan rodjus, sve naj naj, da mi nadjes nekog dobrog momak koji ce te postovat i cijenit i da sa njim budes imala puno djece.Puno uspjeha u zivotu i zdravlja
hvala puno
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma zna se ko su klosari :Scorpion ,Llivada ,i ScouserLily je napisao/la:
Pozdravi Melisa i pozeli mu brz oporavak.. i naravno da sto prije policija nadje ove klosare.. budale.. i posalju ih u KPD..
hvala @Bavarian_bk
Ko ce danas pobjedit...

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma kome je to rodjendan
Sretan rodjendan, puno srece,zdravlja,para,postova i da se zastitis od poplave
Uzivaj !
Sretan rodjendan, puno srece,zdravlja,para,postova i da se zastitis od poplave
Uzivaj !
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.