Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Dva najgora po cijem izboru? Udruzenje kompleksasa bira najboljeg i najlosijeg reprezentativca? Najbolji je Visca a najgori Vrsajevic? Nemamo mi decko sta raspravljati...
O sebi se zabavi i uzivaj gledajuci Avdiju u Brazilu.
SI AMO CONte!!!
Stekao je "igracku afirmaciju" u Celiku. Nije ni Ibricic iz Krajine, pa ga svi, a i on sam sebe, smatraju krajisnikom.samoposteno je napisao/la: ti si dobro neupucen vrsajevica nije izbacio celik on nije dijete celika i nije iz zenice a za zahirovica momak je odradio dobar transver jer gdje sve idu iz nase lige on je super proso
Zahirovic je otisao u Rusiju - propao, Bjelorusiju - propao, Njemacka cvajta - propada. Vrlo lose za jednog STANDARDNOG reprezentativca.
Ne znam kako mozes uzivati u patnji za oci koju prikazuje extra potencijal iz zenickog ponosa.Mitar je napisao/la:Dva najgora po cijem izboru? Udruzenje kompleksasa bira najboljeg i najlosijeg reprezentativca? Najbolji je Visca a najgori Vrsajevic? Nemamo mi decko sta raspravljati...
- samoposteno
- Kontakt:
ja mislim da bi 99 % igraca iz nase lige zelili da propadaju u njemackoj cvajtiMozambik je napisao/la:Stekao je "igracku afirmaciju" u Celiku. Nije ni Ibricic iz Krajine, pa ga svi, a i on sam sebe, smatraju krajisnikom.samoposteno je napisao/la: ti si dobro neupucen vrsajevica nije izbacio celik on nije dijete celika i nije iz zenice a za zahirovica momak je odradio dobar transver jer gdje sve idu iz nase lige on je super proso
Zahirovic je otisao u Rusiju - propao, Bjelorusiju - propao, Njemacka cvajta - propada. Vrlo lose za jednog STANDARDNOG reprezentativca.

Zato je Jahic uspio gdje god je otisao... Ok, Vrsajevic i Zahirovic nisu igracine u Euro okvirima, medjutim nadjite nam bolje... Ne spominjite neke likove tipa Hadzica kojeg niste gledali NIKAD, Salatica kojeg ste gledali jednom ili ni jednom i koji je jedan u nizu likova koji zeli da nam se prikaci zna se zbog cega. Isto tako nemojte prica o Jahicu da se ne userem od smijeha...
SI AMO CONte!!!
Ta prepucavanje Zenica vs Sarajevo preko reprezentacije su veoma glupa. Avdija je ograničen igrač odakle god da je došao i gdje god da igra. Džemo Berberović je trenutno za njega Dani Alves. Korisnije bi bilo njega zvati nego Avdiju jer ipak on igra u Duisburgu i na jačem nivou od Avdije, o Jahiću da ne govorim.
Što se tiče Zahirovića, ja sam ga branio i uvijek ću ga braniti. Da bar igra standarno u Bochumu bio bih siguran da MORA igrati u prvih 11 jer lik je destruktivac čiji je posao dodati prvom do sebe sve ostalo je mašala. Ali to neki od naših ljudi ne mogu shvatiti, oni bi destruktivca kao Buskets, kreativca kao Pirlo i bombaša kao Alonso i sve to u jednom igraču - Zahirović! Neka isproba Hadžića nek' se dokaže da je bolji od Zahe i neka igra udarnu na SP jer mi jednostavno moramo igrati sa klasičnim DMF na SP-u inače ćemo biti kanta za napucavanje.
Što se tiče Zahirovića, ja sam ga branio i uvijek ću ga braniti. Da bar igra standarno u Bochumu bio bih siguran da MORA igrati u prvih 11 jer lik je destruktivac čiji je posao dodati prvom do sebe sve ostalo je mašala. Ali to neki od naših ljudi ne mogu shvatiti, oni bi destruktivca kao Buskets, kreativca kao Pirlo i bombaša kao Alonso i sve to u jednom igraču - Zahirović! Neka isproba Hadžića nek' se dokaže da je bolji od Zahe i neka igra udarnu na SP jer mi jednostavno moramo igrati sa klasičnim DMF na SP-u inače ćemo biti kanta za napucavanje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dilaver iz Austrije bolji bek 20 puta od Avdije.Mitar je napisao/la:Zato je Jahic uspio gdje god je otisao... Ok, Vrsajevic i Zahirovic nisu igracine u Euro okvirima, medjutim nadjite nam bolje... Ne spominjite neke likove tipa Hadzica kojeg niste gledali NIKAD, Salatica kojeg ste gledali jednom ili ni jednom i koji je jedan u nizu likova koji zeli da nam se prikaci zna se zbog cega. Isto tako nemojte prica o Jahicu da se ne userem od smijeha...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Na njihovoj poziciji Dilaver i Besic, Zahirovic je bolji od Hadzica, tu se slazemo u potpunosti. Salatica ne znam, nisam ga nikad gledao.Mitar je napisao/la:Zato je Jahic uspio gdje god je otisao... Ok, Vrsajevic i Zahirovic nisu igracine u Euro okvirima, medjutim nadjite nam bolje... Ne spominjite neke likove tipa Hadzica kojeg niste gledali NIKAD, Salatica kojeg ste gledali jednom ili ni jednom i koji je jedan u nizu likova koji zeli da nam se prikaci zna se zbog cega. Isto tako nemojte prica o Jahicu da se ne userem od smijeha...
Jahic je vec odavno propao, mada i ovakav je televizor u boji za Vrsajevica.
- samoposteno
- Kontakt:
vidim spominjes besica on je bas napredovo u karijeri poceo u hamburgu zavsio u madjarskojMozambik je napisao/la:Na njihovoj poziciji Dilaver i Besic, Zahirovic je bolji od Hadzica, tu se slazemo u potpunosti. Salatica ne znam, nisam ga nikad gledao.Mitar je napisao/la:Zato je Jahic uspio gdje god je otisao... Ok, Vrsajevic i Zahirovic nisu igracine u Euro okvirima, medjutim nadjite nam bolje... Ne spominjite neke likove tipa Hadzica kojeg niste gledali NIKAD, Salatica kojeg ste gledali jednom ili ni jednom i koji je jedan u nizu likova koji zeli da nam se prikaci zna se zbog cega. Isto tako nemojte prica o Jahicu da se ne userem od smijeha...
Jahic je vec odavno propao, mada i ovakav je televizor u boji za Vrsajevica.

-
- Kontakt:
Kakav smijesan izgovor je ovo svodjenje rasprave na lokalni nivo tipa Zenica vs Sarajevo
kakve veze imaju nasi smijesni klubovi sa tim da je Avdija kloc pa taman bio dijete Ajaxa...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koji Besic? Onaj sto ga je trener HSV-a prebio u svlacionici i sto je srecu nakon toga morao potraziti u renomiranoj Madjarskoj ligi koja je slabija od HNL-a. I Btw on je stoper...
A Dilavera si se sigurno nagledao...
A Dilavera si se sigurno nagledao...
SI AMO CONte!!!
- samoposteno
- Kontakt:
to si 100% u pravu jer avdija nikad u zivotu nije igrao beka isto bi se na beku snasao i dzeko da ga stave ko i avdijaSarajlijc@ je napisao/la:Dilaver iz Austrije bolji bek 20 puta od Avdije.Mitar je napisao/la:Zato je Jahic uspio gdje god je otisao... Ok, Vrsajevic i Zahirovic nisu igracine u Euro okvirima, medjutim nadjite nam bolje... Ne spominjite neke likove tipa Hadzica kojeg niste gledali NIKAD, Salatica kojeg ste gledali jednom ili ni jednom i koji je jedan u nizu likova koji zeli da nam se prikaci zna se zbog cega. Isto tako nemojte prica o Jahicu da se ne userem od smijeha...
-
- Kontakt:
Tebi bolan to smetaMozambik je napisao/la:Ne znam kako mozes uzivati u patnji za oci koju prikazuje extra potencijal iz zenickog ponosa.Mitar je napisao/la:Dva najgora po cijem izboru? Udruzenje kompleksasa bira najboljeg i najlosijeg reprezentativca? Najbolji je Visca a najgori Vrsajevic? Nemamo mi decko sta raspravljati...

hehehe, uvjek se na isto ufatite.samoposteno je napisao/la:vidim spominjes besica on je bas napredovo u karijeri poceo u hamburgu zavsio u madjarskojMozambik je napisao/la:Na njihovoj poziciji Dilaver i Besic, Zahirovic je bolji od Hadzica, tu se slazemo u potpunosti. Salatica ne znam, nisam ga nikad gledao.Mitar je napisao/la:Zato je Jahic uspio gdje god je otisao... Ok, Vrsajevic i Zahirovic nisu igracine u Euro okvirima, medjutim nadjite nam bolje... Ne spominjite neke likove tipa Hadzica kojeg niste gledali NIKAD, Salatica kojeg ste gledali jednom ili ni jednom i koji je jedan u nizu likova koji zeli da nam se prikaci zna se zbog cega. Isto tako nemojte prica o Jahicu da se ne userem od smijeha...
Jahic je vec odavno propao, mada i ovakav je televizor u boji za Vrsajevica.toliko o tvojim igracima i napredovanju
Besic - najbolji mladi igrac Madjarske lige i najbolji igrac Ferencvarosa.
Zahirovic - drugotimac drugoligasa, nije se izborio za prvu postavu u DINAMO MISKU, i fenjersu cvajte. U proteklu sezonu i po, ne znam da li je odigrao 10 utakmica citavih.
- samoposteno
- Kontakt:
@Mozambik jest samo sto je madjarska liga u rangu njemacke 4 lige
kad besic zaigra u jacoj ligi odma neka dobije poziv za reprezentaciju.....kuces dalje kad je i turska druga liga jaca od madjarske

Pa kad Zahirovic ZAIGRA BILO GDJE treba opravdano da dobije poziv, al one NE IGRA, vec sezonu i po NE IGRA nigdje, trenutno se vodi kao igrac Bochuma, svaki poziv njemu, Vrsajevicu, Sunjcu je stvar kriminalnih radnji.samoposteno je napisao/la:@Mozambik jest samo sto je madjarska liga u rangu njemacke 4 ligekad besic zaigra u jacoj ligi odma neka dobije poziv za reprezentaciju.....kuces dalje kad je i turska druga liga jaca od madjarske
![]()

- samoposteno
- Kontakt:
pa zahirovic sjedi na klupi u reprezentaciji isto kosto sjedi i u cvajti a kad besic zaigra u cvajti dobit ce sansu i u reprezentacijiMozambik je napisao/la:Pa kad Zahirovic ZAIGRA BILO GDJE treba opravdano da dobije poziv, al one NE IGRA, vec sezonu i po NE IGRA nigdje, trenutno se vodi kao igrac Bochuma, svaki poziv njemu, Vrsajevicu, Sunjcu je stvar kriminalnih radnji.samoposteno je napisao/la:@Mozambik jest samo sto je madjarska liga u rangu njemacke 4 ligekad besic zaigra u jacoj ligi odma neka dobije poziv za reprezentaciju.....kuces dalje kad je i turska druga liga jaca od madjarske
![]()
![]()

Sta ce mi 3D ja mogu uzivat i na ovoj "obicnoj". Ustvari, necu uzivat nikako, posto prenosi BHT na VHS-usamoposteno je napisao/la:
pa zahirovic sjedi na klupi u reprezentaciji isto kosto sjedi i u cvajti a kad besic zaigra u cvajti dobit ce sansu i u reprezentaciji![]()
i bez veze mozemo ja i ti ovako citavu noc da se dopisujemo kad se zna da ce zahirovic i vrsajevic u brazil a besic moze samo sa tobom uzivo da gleda svjetsko ako kupis 3d tv

Sto se Besica tice, valjda ce forum bit aktivan za godinu, dvije, nakon toga cemo prelistat danasnje postove, kad Besic bude igrao u Liga 5, a Zahirovic sjedio na klupi zenickog ponosa

- samoposteno
- Kontakt:
kad bude besic igrao u ligi petica ja cu ga podrzavat kao i sve i jednog naseg reprezentativca a sad idem da spavam neda mi se nesto vise piskarat dosta je imas pozzzMozambik je napisao/la:Sta ce mi 3D ja mogu uzivat i na ovoj "obicnoj". Ustvari, necu uzivat nikako, posto prenosi BHT na VHS-usamoposteno je napisao/la:
pa zahirovic sjedi na klupi u reprezentaciji isto kosto sjedi i u cvajti a kad besic zaigra u cvajti dobit ce sansu i u reprezentaciji![]()
i bez veze mozemo ja i ti ovako citavu noc da se dopisujemo kad se zna da ce zahirovic i vrsajevic u brazil a besic moze samo sa tobom uzivo da gleda svjetsko ako kupis 3d tv
![]()
Sto se Besica tice, valjda ce forum bit aktivan za godinu, dvije, nakon toga cemo prelistat danasnje postove, kad Besic bude igrao u Liga 5, a Zahirovic sjedio na klupi zenickog ponosa![]()
Ja ne mogu da vjerujem da ovaj govori za Besica da je najbolji mladi igrac Madjarske... Po kojem izboru? Daj statistiku, novinski clanak, bilo sta. Pratis madjarsku ligu i znas mlade igrace na osnovu vidjenog? Daj decko budi ozbiljan...
SI AMO CONte!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.