shalke-manchester, kakvi su tu naboji bili, ma ebo grke ili turke. strava kad se sjetim majke mifamarillo je napisao/la:najceve rivalstvo je u polufinalu lige prvaka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
shalke-manchester, kakvi su tu naboji bili, ma ebo grke ili turke. strava kad se sjetim majke mifamarillo je napisao/la:najceve rivalstvo je u polufinalu lige prvaka
To im je skoro bilo i to zbog POLITIČKIH ne suglasicaASD je napisao/la:Nemojte zaboraviti ni Egipatske klubove, tamo je skoro bilo mrtvih.
Fulham, Leyton Orient, QPR, Cristal palace, Charlton Athletic itd itd...Adelin je napisao/la:West Ham ,Millwall,Tottenham ,Arsenal ,Chelsea....fudbalski grad !
rayo v.Tribalian je napisao/la:Slatinash ja bi rekao da si ti pobrkao "lonce i poklopce" i da nisi upucen.Ako nesto ne znas nemoj da pises na osnovu onoga sto pretpostavljas.Ja Ultras real Madrid pomenuo nisam,a to hapsenje sto si pomenuo....Nosili palice jaka stvar.A kao drugo ,Barselona FC, ima svoj tim ljudi,klub ih placa koji prave koreografije na utakmicama,znaci nista tu ne radi odredjena grupa navijaca.To sto su slavili pobedu u gradu pa izazvali nered ,ni to nema veze nikakve,nered moze da napravi svaka budala kojoj to padne napamet. Mi pricamo o organizovanim grupama,a Barsa to nema.Nego si video koreografiju i nerede i odmah si brze bolje istrcao da napises kako su oni ne znam neka "hool ekipa"
. Posto vidim da ne znas mnogo o tifo sceni ,reci cu ti samo da u Spaniji "ozbiljnije " navijace imaju samo ,i to po njihovim kriterijumima,ne po evropskim,Sevilja,Atletiko Madrid,Sosijedad,Betis..... Barsa to nema ni u naznakama.
i uz to dodati ROMA- LACIOmaminho je napisao/la:Real Betis - Sevilla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.