Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Lillard0
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la Lillard0 » 26 nov 2013, 19:49

Evil Genius II je napisao/la:how about 11 in a row 8-)
Kao sto sam i rekao, Knickse smo lako rjesili 8-) . Lillard malo "podivljao"...Slijede Sunsi tj. vec treci susret s njima ove sezone cini mi se.
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 nov 2013, 11:43

da, treca tekma s njima. prvu smo izgubili, drugu dobili i trecu cemo :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 nov 2013, 06:06

sunsi veceras savrsenim sutem ubili brasno u nama :D idemo se odmoriti pa krenuti u novu seriju 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 nov 2013, 08:41

nadam se da ovo nije pocetak serije poraza blazersa, postali ste mi opet simpaticna ekipa nakon vremena kada je u portlandu igrao walt williams, nadam se da je jos neko od vas volio tog igraca ili bar cuo za istog :mrgreen: vidimo se u finalu :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 nov 2013, 09:20

koja slucajnost. bas sinoc/jutros gledam neke stare video snimke da me zabave i odrze budnim do tekme i naletim na ovo cudo:
[youtube][/youtube]
inace, najvise ga pamtim po carapama do koljena :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 nov 2013, 10:05

meni je jednostavno bio drag igrac, bez nekog pretjeranog razloga i u to vrijeme dok je igrao za blazerse bila je neka nba igrica za play station 1 na kojoj je gadjao trojke kao lud, on i damon stoudamire :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 nov 2013, 11:27

znam o cemu pricas. iz istog razloga mi je jamal crawford postao jedan od najdrazih igraca ikada. igrao sam nba live 2000 ili 2001na PC-u i zagotivio ga.

a sto se tice damona, mislim da je taj obarao rekorde sa pokusajima za 3 poena po utakmici :D
good ol' days.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 20:25

Konacno utakmice vise...
slika
8-)
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2013, 07:13

tacno se nazire sablon po kojem igramo . . . ILI napravimo furiozan start, dominacija do zadnje cetvrtine a onda opustanje, komplikacije i dopustanje protivniku da se vrati u utakmicu, ILI krenemo previse opusteno pa onda cijelu utakmicu ganjamo rezultat i pravimo preokret. uglavnom, kostace me zivaca ova ekipa, a kad skontam da u fudbalu pratim romu onda je dobro da sam ikako normalan.

slika
courtside seat na tekmi lakersa u aldridgeovom dresu i skakanje na svaki poen blazersa - koji car :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2013, 07:51

Ja sumnjam jako u ovu ekipu, a po navijače ovog kluba se nadam da sam u krivu. Ne vidim tu potrebnu širinu kada se počnu kvalitetno igrati odbrane nakon All-star utakmice i kasnije u playoff-u.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2013, 08:24

pazi, cilj je play off kosarka i mislim da to ne bi trebao biti problem. jednom kada se nadjemo tamo sve je moguce. u medjuvremenu, prica se o trejdovima i pojacavanju klupe sto pokazuje ambicioznost i cinjenicu da je ekipa svjesna sadasnjih nedostataka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 dec 2013, 08:35

mislim da su navijaci portlanda itekako svjesni da nemaju sanse za neke naslove, pa nisu budale da to ne vide, prije pocetka sezone cilj je bio ulazak u doigravanje i kako stvari stoje to ce se lagano desiti, bar sudeci prema trenutnim igrama, za nesto vise od obicnog ulaska u doigravanje definitivno ce biti potreban neki trade, mozda i vise njih, to je pred nama i viditi cemo :D ponovo kazem, imaju moje velike simpatije, jedni od rijetkih na zapadu i nadam se da nece proziviti neki niz poraza koji bi ih potencijalno rastimao i da ce kada dvojac lillard i lma bude imao, potencijalno, lose utakmice u nizu (a i to ce se morati desiti nekada) neko drugi iskociti umjesto njih, zbog takvih stvari izlazak na trziste i neki trade je prijeko potreban :D GO BLAZERS :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2013, 08:39

neka toplina mi se stvori oko srca kada sam procitao rijec 'naslov' na ovoj temi :D idemo u PO i to je sve sto fanovi ocekuju od ove ekipe. tamo odigrati muski pa sta bude.

sto se tice lamarcusa i lillarda, vec su imali lose utakmice ali wes, batum, lopez pa cak i t-rob su nosili ekipu tako da ako opet dodje do pada u formi ima ko ce preuzeti stvari u svoje ruke. eh, jedino ako citava startna petorka padne u crnjak onda smo hjebali jeza u ledja.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 02 dec 2013, 14:47

Doigravanje je cilj ove ekipe. Nista vise. Sve vise od toga je bonus, odlicno, ali nitko to ne ocekuje. Imamo ekipu za playoff i naravno da ce bit oscilacija tijekom sezonu jer opet, iako nemamo uzasnu klupu kao prosle godine, naprotiv, solidna je, sstarteri igraju dosta.

Normalno da ce bit oscilacija u igru, neborjeno puta ove sezone, mada su vise pua izvukli pobjedu, nekad mi se cini da jednostavno stanu da se odmore malo :lol: . Jos da smo ovo spusili jucer tocno bih se ubio. Prekinut konacno crini niz protiv Lakersa i samog Staples Centra.

14 - 3
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 02 dec 2013, 22:38

A sada nam dolazi najbolja momcad lige...Vrijeme im je za drugi poraz 8-) .
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2013, 00:53

ovo ne da je derbi kola nego derbi dosadasnjeg dijela sezone s obzirom na ljude koji vezu ove dvije ekipe.
Nate McMillan, unceremoniously dismissed after 7 years. Kevin Pritchard fired on Draft day by Paul Allen.
prvi je asistent trenera, drugi je GM ekipe indiane.

u medjuvremenu, Blazers' Terry Stotts Named Western Conference Coach Of The Month For Oct./Nov. :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2013, 07:52

taktika pusti krkana nek se ispuca i zatvori ostale se isplatila. lamarcus je zvijer!!!! lillard opet sa clutch trojkama okrenuo tekmu u nasu korist. volim ovaj tim 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 dec 2013, 08:29

opa, nisam ovo ocekivao, cestitam momci :D

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 03 dec 2013, 15:00

Ne znam sta je vece iznenadjenje, to sto imamo 15-3 ili sto smo ovakvi 2 puta spusili od Sunsa :lol: ... LMA ih razbacao, doslovno. Bez obzira na Georgea i brutalnu partiju, nema pobjede 8-) .
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2013, 16:16

prvo se pisalo kako je onih uvodnih par pobjeda puka sreca. pa se onda pisalo o tome kako je serija pobjeda rezultat prelaganog rasporeda. nakon toga se pocelo pisati o tome kako cemo pasti nakon onog poraza. pa se onda pisalo da ce nas indiana pomesti. sad u portlandu kao odgovor kriticarima furaju foru da je ova ekipa jedna velika nula dok ne pobijedi sunse u gostima :D

sto se tice georgea, strasan igrac ali jednostavno je stotts odradio odlican posao time sto ga nije udvajao i pustio ga je da ispuni svoju kvotu i vise (iako su wes i batum igrali na momente strasno dobru odbranu), a zaustavio je ama bas sve ostale igrace.

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.