Believe je napisao/la:Miami 1
Golden State 2
Wade 20+
Curry 23+
5.84 da se izvučem

Ipak sam se na kraju uspio izvući,tiket će biti na odgovarajućoj temi.
Believe je napisao/la:
Tiket 1:
Roma ne daje gol u oba pol 1.40 (Roma je oslabila u formi podosta,u Bergamu je gostovanje uvijek teško i mislim da je izgledan novi kiks Rome,ovo je nekako sigurnija opcija,mada ima i Roma under 1.5 po kvoti 1.7)
Chelsea-Southampton 0-3 gola 1.33 (dovoljno je pogledati kako Soton igra na strani,vrlo disciplinovano u odbrani,dobro se brane)
Juve-Udine s.t. 1 1.40 (Udine su dosta lošije u gostima nego kod kuće,Juve ne bi trebao imat problema)
Valencia-Osasuna 1 1.45 (tekma must-win za Valenciu da ne zaostanu previše za Evropom,a kud ćeš bolje mušterije jer Osasunu deru zadnjih 5-6 međusobnih duela)
PSG-Lyon 1 1.35 (PSG da zadrži prvo mjesto nema pretjerano težak zadatak,Lyon je dosta slab ove sezone.ove se utakmice najviše bojim,ipak je to Lyon,al' eto)
5.10
Tiket 2:
Mladost-Olimpic x2 1.31 (kolege objasnile,Olimpic kvalitetnija ekipa)
Tottenham-United 0-2 gola 1.85(nisu uopšte nešto efikasne ekipe,stoga mislim da je ovo vrlo izgledno)
Vitesse-Cambuur 1 1.35 (Vitesse pobjedom ponovo prvi,Cambuur loš u gostima skroz)
M.Boleslav-Ostrava 1 1.40 (neće ponovo kiksati kod kuće jer prošlu su izgubili od Plzena,sada je vrijeme da nastave pobjeđivati doma)
Hull-Liverpool s.t. 2 1.80 (ovo mi je sumnjivo jer Liverpoolu fale Sturridge,Enrike,Lucas,međutim ipak je tu Suarez mislim da njegov jedan genijalan potez može riješiti utakmicu)
Bilbao-Barca 2 1.65 (nije realno očekivati drugi poraz Barce zaredom)
13.60
Tiket 3:
Tottenham-United s.t. X 3.30
Atalanta-Roma 1x 1.80
Trinec-Vitkovice x2 1.65 (svima preporučujem jer pratim Trinec dobro ove sezone,možda vrijedi i čistu 2 pokušat po 2.75)
Chelsea under 1.5 2.05
20.09
.
Kako me samo Chelsea zeznuo jučer.
Trinec-Vitkovice 2:4,kao što rekoh.
You'll never walk alone.