Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Imaju li gdje sazetci utakmica od veceras ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
http://youtu.be/ypahcxHMTfszeljeznicar1 je napisao/la:Imaju li gdje sazetci utakmica od veceras ?
[youtube][/youtube]
Evo ja cu ti reci.Igraci Zelje imaju jednu manu a to je da se opuste protiv slabijih ekipa tipa Radnik,Obarska,Zrinjski i tak.Treba skrenuti igracima Zelje paznju na to i mislim da je tvoja kritika sto posto na mjestu i da bi vas u buduce trebali ozbiljnije shvatiti.zrinja05 je napisao/la:Pa ja te to i pitam kad ste već tako dominantni kako nas ne možete dobiti u prvenstvu 3 godine?Evo jednu tekmu ili dvije može biti sreća ali 3 godine...RiverPlate je napisao/la:Ne moraš prebacivati lopticu na Evropu, ona nema nikakve veze sa ligom i kupom našim!Jesmo odron smo u Evropi, pumpaju nas svi u pretkolu Lige šampiona, ali to ne mjenja činjenicu da smo najdominatniji tim u ligi i kupu u zadnjih 4 godina!Pa kralju nemamo poraza u kupu 40 utakmica, zar to nije dominacija hljeba ti što jedeš?Nije 6-1 nego 5-1![]()
2004 ja mislim,ne sporim niti želim sporiti da je Željo zadnjih godina uvjerljivo najbolji tim naše Lige,nego mi smeta kako predstavljate takvu Dominaciju,da ste toliko Dominantni valjda bi nešto uradili i u Europi,a ne možete proći ni 1 kolo kao i ostali klubovi i što prije shvatite da niste bolji od ostalih nego da ste manje lošiji to će biti bolje i za vas same.Naša liga je sama po sebi Kozja što nam pokazuju rezultati svih naših klubova u Europi,ali opet džaba sve meni je i ovakva bila uvijek draža do Engleske i Španjolske i ostalih liga i uvijek će i ostati.
I kad već vučeš za jezik možemo i tako razgovarati.Mi možemo dobiti na grbavici Želju ali ne možemo komitet i sudačku organizaciju.Argumenti?Pa uzmimo za primjer predzadnju tekmu na grbavici završilo 3-3.Kako ?Sviran nepostojeći penal za vas i nama isključen Šunjiću navodno zbog prigovora.Priznaju vam ne postojeće golove i sviraju penale koje samo vaši suci vide.
Ponavljam , čitava rasprava je počela oko zadnjeg kola.Jednostavno nije se trebalo igrati i ne radi se samo o klubu za koji ja navijam.Garantujem da će Olimpic dobiti Mladost 9 od 10 utakmica na normalnom terenu.I tko je god realan priznat će da je tako ali eto kod nas ništa nije normalno pa ni to.
PS Garantujem da ako ostane otprilike slična situacija u Želji i Zrinjskom da nas nećete dobiti ni slijedeću tekmu na Grbavici.Barem ne bez pomoći sudaca.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
marioo8888
- Kontakt:
"Evo ja cu ti reci.Igraci Zelje imaju jednu manu a to je da se opuste protiv slabijih ekipa tipa Radnik,Obarska,Zrinjski i tak.Treba skrenuti igracima Zelje paznju na to i mislim da je tvoja kritika sto posto na mjestu i da bi vas u buduce trebali ozbiljnije shvatiti."
Hmm,što reći osim da sam ostao potpuno zatečen i zaintrigiran,uistinu još neviđena doza i smisao humora na ovim prostorima,čak se svidjela i Đuri koji ti poručuje " onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm,što reći osim da sam ostao potpuno zatečen i zaintrigiran,uistinu još neviđena doza i smisao humora na ovim prostorima,čak se svidjela i Đuri koji ti poručuje " onclick="window.open(this.href);return false;
O kakvoj mi ligi, kvaliteti pričamo ovdje?????

ovo nam je liga i perspektiva iste

ovo nam je liga i perspektiva iste
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- champions1921
Kao da je u Sirokom nesto bolji teren.. Kada ste igrali protiv Sarajeva teren na oranicu licio, kao i bezbroj puta posle obilnijih kisnih padavina..
Zalite se jedino iz razloga sto niste osvojili tri boda.. Da ste dobili nebi vi rijeci rekli o terenu..
Zalite se jedino iz razloga sto niste osvojili tri boda.. Da ste dobili nebi vi rijeci rekli o terenu..
BUDI ŽELJO !!!
nije neki nakon kiša, ali ovakav sigurno nije bio..eto na Grbavici, Koševu je bolji??champions1921 je napisao/la:Kao da je u Sirokom nesto bolji teren.. Kada ste igrali protiv Sarajeva teren na oranicu licio, kao i bezbroj puta posle obilnijih kisnih padavina..
a kao drugo pa pogledaj di kamera stoji? tebi je ovo normalno ili? da ne govorim o reflektorima i ostalim stvarima
ako je tako da se teren ne može osposobiti onda se utakmica niti ne igra isto kao i ona u Travniku ili bio gdje..lakrdija je ovo
kakva 3 boda sad? **** 3 boda ako cemo iz godine u godinu gledati i prolaziti iste stvari...izgubio je Široki bodove kući sa Rudarom, Zrinjskim, Vitezom u gostima, Radnikom itd tako da mi ova 2 nisu toliko bitna...govorimo u kvaliteti lige, uvjetima..ovo ne liči ni na što
- champions1921
Ne mozes ocekivati uslovne terene kada je palo dvadesetak cm snijega i posle toga se temperature spustile ispod nule.. Mozda samo bilino polje moze izdrzati pod takvim uslovima jer ima grijace terena.. I nije daleko bilo stanje terena u Sirokom potiv Sarajeva.. Izgledao je kao da je prekopan.. Samo sto nije bio zaledjen..
BUDI ŽELJO !!!
daj bolan nemoj gluposti pričat molim te i uspoređivat ovaj teren u Prijedoru sa terenom na Pecari u utakmici Široki Brijeg i Sarajevo...champions1921 je napisao/la:Ne mozes ocekivati uslovne terene kada je palo dvadesetak cm snijega i posle toga se temperature spustile ispod nule.. Mozda samo bilino polje moze izdrzati pod takvim uslovima jer ima grijace terena.. I nije daleko bilo stanje terena u Sirokom potiv Sarajeva.. Izgledao je kao da je prekopan.. Samo sto nije bio zaledjen..

ja ne pricam gdje se mogu a gdje se ne mogu izdrzati ovakvi uvjeti...ako nema uvjeta ne igra se i cao, o tome pricam..
a eo i sa izvjestaja:

ne pricamo o ovoj utakmici...
sad bi ja mogao ljepiti slike sa Koševa, Grbavice itd i možemo tako do u nedogled..
sad bi ja mogao ljepiti slike sa Koševa, Grbavice itd i možemo tako do u nedogled..
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ovi kao da su iz Afrike, pa im smeta 3 cm snijega, a da su pobijedili hvalili bi se ovdje kako su po uslovima koji vladaju kao u Sibiru ostvarili junačke epske pobjede protiv timova koji se za opstanak bore 
Grbavica naš je Hram!!!
rugao se lonac loncu a oba su suplja.Kevin je napisao/la:ne pricamo o ovoj utakmici...
1946
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
...Život za Široki...
- champions1921
Sto daje implicira da je svugdje u pet deka i da se niko nema pravo specijalno zaliti na terene..Kevin je napisao/la:ne pricamo o ovoj utakmici...
Tereni su odron kao i liga. Ali tako je kako je..
I ja sam bio za odgadjanje prije nego se odigralo.. Sada sam sretan sto nije odgodjenoŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 02 dec 2013, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
sasvim jasnoŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Hajde sad stavi ruku na srce, bi li bio za ovu teoriju da ste ih mlatnuli minimum 0-1!ŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
Grbavica naš je Hram!!!
pa ne pricamo o bodovima, kako ne kontas vise..isti uvjeti su bili i Zrinjskom i Olimpicu itd pa vjerojatno i na Grbavici i na Koševu..govorimo o tome da se kolo trebalo odgoditi jer uvjeti nisu normalni bili nikako i većini..RiverPlate je napisao/la:Hajde sad stavi ruku na srce, bi li bio za ovu teoriju da ste ih mlatnuli minimum 0-1!ŠB_Fidelis je napisao/la:Poanta je da je kolo, realno, trebalo biti odgodjeno, tj. ostavljeno za proljece jer se u ovakvim uvjetima nazalost ni za koga ne igra niti se igra nogomet, i dovoljno o toj prici.
govorimo o kvaliteti nogometa, o kamerama iza klupa itd
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bi, zasto ne bi, znao sam kakav ce teren biti (jos kad procitas na vecini stadiona dan prije tek organiziraju volonterstva i ljudi gaze teren, oru, ciste od snijega da bi se igrao ''nogomet'' na njemu) i moja poanta nije da bi to sad trebao govoriti naknadno (svi smo svjesni ionako da je Široki definitivno kvalitetniji od Rudara), nego vec unaprijed je trebalo biti odgodjeno s obzirom na vremenske neprilike, pogotovo na terenima koja su jos manje odrzavana od onih ''boljih'', koji su takodjer ionako losi, j.ebo dva boda tu, izgubimo mi puno vise bodova na svojoj Pecari protiv losijih ekipa i izgubit cemo do kraja prvenstva, al ovako na ovim primjerima skontas da nikoga nije briga za nogomet i gledatelje nego eto nek se odigra kad je vec tako receno, a realno se mogla ocekivati bas nikakva igra i nogomet, to je meni neshvatljivo, a ti jos pri tom prijedjes kompletnu ''uredno ociscenu'' drzavu i u ''fantasticnim uvjetima'' na ''sjajnim stadionima'' gledas po snijegu anti-nogometnu predstavu.
Ne kazem da se nije desavalo i na Pecari gdje je teren vrlo dobar za BH uvjete, ali za suhe uvjete, dok je za kisovito vrijeme kad pada tjedan dana realno iznimno los jer fali drenaza, medjutim, to se sve uredno odigra, koga - ni za koga, tu jednostavno treba poostravati kriterije za terene, za klubove, znaci uciniti sve za sto regularnije uvjete igre i neki povratak publike na stadione, razmisliti ozbiljno o kalendaru natjecanja i kakav treba biti, a to hocemo li mi izgubiti zbog toga bodove u Prijedoru, to ni prvi ni zadnji put, niti smo mi tu jedini niti bi, da se razumijemo, ista drugacije i ti postupio i rekao u toj situaciji, jer opet bih rekao da se nije ni trebalo igrati i ne vjerujem da bi jedini bio tog misljenja.
Ne kazem da se nije desavalo i na Pecari gdje je teren vrlo dobar za BH uvjete, ali za suhe uvjete, dok je za kisovito vrijeme kad pada tjedan dana realno iznimno los jer fali drenaza, medjutim, to se sve uredno odigra, koga - ni za koga, tu jednostavno treba poostravati kriterije za terene, za klubove, znaci uciniti sve za sto regularnije uvjete igre i neki povratak publike na stadione, razmisliti ozbiljno o kalendaru natjecanja i kakav treba biti, a to hocemo li mi izgubiti zbog toga bodove u Prijedoru, to ni prvi ni zadnji put, niti smo mi tu jedini niti bi, da se razumijemo, ista drugacije i ti postupio i rekao u toj situaciji, jer opet bih rekao da se nije ni trebalo igrati i ne vjerujem da bi jedini bio tog misljenja.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 02 dec 2013, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jel me zezaš Kevine?O kakvoj kvaliteti mi pričamo ovdje, pa eto priznajem da su normalni uslovi bili 20 stepeni temperatura, vedro, gledali bi za 20 posto u vrh glave kvalitetniji fudbal, a to za kamere iza gola ne kontam te, ne igraju kamere nego fudbaleri, to je nebitno u ovoj priči!
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.