Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Kevin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2013, 10:24

RiverPlate je napisao/la:Jel me zezaš Kevine?O kakvoj kvaliteti mi pričamo ovdje, pa eto priznajem da su normalni uslovi bili 20 stepeni temperatura, vedro, gledali bi za 20 posto u vrh glave kvalitetniji fudbal, a to za kamere iza gola ne kontam te, ne igraju kamere nego fudbaleri, to je nebitno u ovoj priči!
uz teren sam se i osvrnuo na kamere koji rade izvještaj sa stadiona..jel tebi smiješan položaj ove kamere? :roll:
jel tebi normalno da neki stadion ima licencu, a nema ni reflektore, ni mjesto za kameru za televiziju itd :roll:

meni je to sve smiješno...

a što se tiče kvalitete, pričamo o toj kvaliteti koje nema niti će je ikad biti dok god ovakvo stanje bude..i onda ćemo se svi čuditi što nas izbacuju neki st.patrick's, kukesi, dudelange itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2013, 10:26

Nije mi normalno naravno sve što si nabrojao, ali samo se vi kao uvrijeđene mlade žalite zašto nije odgođeno kolo, pa biće gore u martu kad krene opet nego sada, od topljenja snijega i blata do koljena, najbolje bi bilo odgoditi sve do sredine aprila i Bog te veselio!
Grbavica naš je Hram!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 dec 2013, 10:30

Bas me cudi sto niste niti jedan jedini post napisali o odgadanju tekmi prije nego sto su odigrane??

Nije ovdje niko lud.. Mozda je kolo trebalo biti odgodjeno ali cinjenica je da se zalite zato sto ste prosuli, po vama, sigurne bodove.. Te bodove pokusavate uporediti sa nekim koje ste prosuli na pecari ali slozicete se da su ovi bodovi prosuti u losem momentu i da nije isto zaostajati za liderom 4 ili 2 boda a jos samo 11 kola do kraja od kojih 7 lider igra u Sarajevu..
BUDI ŽELJO !!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2013, 10:33

champions1921 je napisao/la:Bas me cudi sto niste niti jedan jedini post napisali o odgadanju tekmi prije nego sto su odigrane??

Nije ovdje niko lud.. Mozda je kolo trebalo biti odgodjeno ali cinjenica je da se zalite zato sto ste prosuli, po vama, sigurne bodove.. Te bodove pokusavate uporediti sa nekim koje ste prosuli na pecari ali slozicete se da su ovi bodovi prosuti u losem momentu i da nije isto zaostajati za liderom 4 iili 2 boda a jos samo 11 kola do kraja od kojih 7 lider igra u Sarajevu..
znaš koliko me zanima hoćemo li osvojiti ovu ligu ili ne? :roll:
ne zanima me 2%..važnije mi je da se da šansa malcima da igraju i da se isti prodaju nego da osvojimo..eto ako te baš zanima..

iz ovih stopa dabogda ti Željo bio prvak i ove godine...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 dec 2013, 10:38

važnije mi je da se da šansa malcima da igraju i da se isti prodaju nego da osvojimo
Ti pišeš kao da se radi o trgovačkom društvu,a ne sportskom klubu.

Rezultat bi valjda trebao biti jedino što nas navijače zanima,a ne finansijski izvještaj na kraju sezone.

Doduše,i sam sebe uhvatim da ponekad razmišljam u tom pravcu,kao ti,pošto je moj klub stalno u nekom blatu,ali brzo skontam da je moje da odem na tribinu i navijam da pobjedimo,a o ostalom nek brinu oni koji su zaduženi za to.

U krajnjem slučaju,ta titula donosi 700 000 maraka,samo od UEFA.!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2013, 10:40

Titula donosi vise para nego sto se ijedan igrač moze prodati iz nase lige.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2013, 10:48

Armageddon2012 je napisao/la:
važnije mi je da se da šansa malcima da igraju i da se isti prodaju nego da osvojimo
Ti pišeš kao da se radi o trgovačkom društvu,a ne sportskom klubu.

Rezultat bi valjda trebao biti jedino što nas navijače zanima,a ne finansijski izvještaj na kraju sezone.

Doduše,i sam sebe uhvatim da ponekad razmišljam u tom pravcu,kao ti,pošto je moj klub stalno u nekom blatu,ali brzo skontam da je moje da odem na tribinu i navijam da pobjedimo,a o ostalom nek brinu oni koji su zaduženi za to.

U krajnjem slučaju,ta titula donosi 700 000 maraka,samo od UEFA.!
ako je za titulu uvjet da kupujemo strance, zanemarujemo svoje omladince onda ne hvala..
radije gledam ove momke mlađe na terenu koji se bore i ginu nego plaćenike pa me sa te strane titula i ne zanima..

šta su ove titule donijele recimo Želji zadnjih godina? apsolutno ništa..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 dec 2013, 10:49

Ako se u Njemackoj i Francuskoj moze igrati u ovakvim uslovima onda ne vidim sto je to toliki problem da se i kod nas odigra jedno kolo.. Na kraju krajeva radi se samo o jednom kolu..
slika
slika
BUDI ŽELJO !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 dec 2013, 11:07

Pastrmka i Saskograd će biti trajno banovani ukoliko ličnom netrpeljivošću nastave trolati sve teme.

Komšije ste, nađite se pa porazgovarajte ili prebacite diskusiju na PP, pa do mile volje jedan drugog smarajte... a nas ovdje malo popustite ili da to uradim ja?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 dec 2013, 11:19

admin je napisao/la:Pastrmka i Saskograd će biti trajno banovani ukoliko ličnom netrpeljivošću nastave trolati sve teme.

Komšije ste, nađite se pa porazgovarajte ili prebacite diskusiju na PP, pa do mile volje jedan drugog smarajte... a nas ovdje malo popustite ili da to uradim ja?
Dogovoreno. Ali ni jedan put nije do mene. Ne moze covjek napisat nesto da ga ne citira 5 clanova mladezi. Ok postujem pravila koristenja foruma i od sada moja adresa je samo RSD VELEZ MOSTAR.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 dec 2013, 11:25

uopšte me ne interesuje do koga je i ko je prvi počeo, ko koga citira i ko kome odgovara.

ako niste u stanju normalno komunicirati, letite obojica.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2013, 11:29

Ne može se praviti pita od g*vana. Tereni su takvi kakvi su, i biće takvi početkom proljetnog djela, bar prva dva, tri kola tako da prolongiranjem ne bi dobili ništa, samo gust raspored uzimajući u obzir i kup utakmice..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2013, 13:03

ako je za titulu uvjet da kupujemo strance, zanemarujemo svoje omladince onda ne hvala..
radije gledam ove momke mlađe na terenu koji se bore i ginu nego plaćenike pa me sa te strane titula i ne zanima..

Ko to kupuju strance u ovoj ligi, daj mi jedan transfer da je neko kupio stranca, jedino Sarajevo koje je dovelo jedno 3-4 srbijanca ako i toliko, ostalo sve iz naše lige uzeli igrače pogotovo iz Borca, kod nas dva stranca, Zeljković iz Novog Sada i golman Lončarić, Urdinov je već bivši ali ni on ne bi dolazio da se Kvesa nije povrijedio!A mene interesuju prije svega trofeji, jer mi je takav mentalitet kluba, krkanski na silu ali osvojiti trofej, jer na kraju dana za to se i igra fudbal, za publiku i trofeje, ti si u pravu kad kažeš šta su nam donijele titule, u Evropi ništa posebno kantaju nas momački :mrgreen: ali lijepo je pored imena kluba da stoji šampion te i te godine, nemoj zezati Kevine brate!
Grbavica naš je Hram!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 dec 2013, 13:25

RiverPlate je napisao/la:

Ko to kupuju strance u ovoj ligi, daj mi jedan transfer da je neko kupio stranca, jedino Sarajevo koje je dovelo jedno 3-4 srbijanca ako i toliko, ostalo sve iz naše lige uzeli igrače pogotovo iz Borca, kod nas dva stranca, Zeljković iz Novog Sada i golman Lončarić, Urdinov je već bivši ali ni on ne bi dolazio da se Kvesa nije povrijedio!A mene interesuju prije svega trofeji, jer mi je takav mentalitet kluba, krkanski na silu ali osvojiti trofej, jer na kraju dana za to se i igra fudbal, za publiku i trofeje, ti si u pravu kad kažeš šta su nam donijele titule, u Evropi ništa posebno kantaju nas momački :mrgreen: ali lijepo je pored imena kluba da stoji šampion te i te godine, nemoj zezati Kevine brate!
Zeljković, Lončarić, Urdinov, Kvesić, Tomić ...
na strance mislim na sve igrače koje dovodimo i plaćamo, a koji zauimaju mjesto malcima iz škole (i u još gorem slučaju kad su ili isti ili lošiji kvalitetom od njih)..

lijepo je uz klub da ima i trofej ali opet kazem to vam nista nije donijelo nego satisfakciju eto prvaci ste i ćao..
u europi ste ništa kao i bilo koji drugi klub iz BiH i tako će i ostat dok se ne smanji liga a možda i duže..para nemate tako da ne vidim osim tog naslova pored imena kluba nista pozitivno u tome..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 dec 2013, 13:51

Titula je titula :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 dec 2013, 16:16

kazem to vam nista nije donijelo nego satisfakciju eto prvaci ste i ćao
Dobili 15 milja maraka od opcine, al' ajde dobili, vec su to objavili.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 02 dec 2013, 18:17

http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-za ... beu/119283
Ovako trebaju i nasi klubovi poceti

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 02 dec 2013, 18:22

eki titule nisu bitne.Što onda kmečite zbog ovog terena u zadnjem kolu ?Što igrate fudbala uopšte ? Postavio si novu razinu gluposti kevine
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 dec 2013, 19:25

A zivota ti kevine, sta to titula moze donijeti osim para od lige sampiona i titule kao znak da si najbolji u takmičenju, ma kakvo ono bilo...
Kazes stranci, ja kazem nasa djeca
-Hodzic, Bajic, Svraka, Jamak, Sadiković D, Sadiković E, Zolotić, Hasanović, Kjosjevski,Ramić, sve visegodisnji ugovori, a iduće sezone jos 3-5 juniora.
Informisi se bolje, pa onda pametuj...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 dec 2013, 19:28

B. Čolić, da ne zaboravimo ;-)

A Tomić i, Kvesić nisu stranci btw. već hercegovci :-P

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []