FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tkanton » 02 dec 2013, 14:17

Haman vam ode Komazec

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 14:18

Šok na Koševu ..

Fudbaler Sarajeva Nikola Komazec mogao bi u zimskom prelaznom roku napustiti redove sarajevskog premijerligaša i preseliti u Njemačku-
26-godišnji napadač za samo pola godine provedene na Koševu postao je ljubimac “Hordi zla” ne samo zbog svojih pogodaka, već i borbenosti koju je pokazivao u bordo dresu. Iako je prije nekoliko dana najavio da bi želio sezonu okončati u Sarajevu, pojavila se mogućnost da ipak pređe u Njemačku.
mrs!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 dec 2013, 14:21

Ne ide Komazec nigdje. Suplja. ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 dec 2013, 14:24

Portal koji prenosi informaciju za Komazeca je vec i ranije imao bombasticnih naslova. Cini mi se da nisu davno poceli sa radom, a ovo sto sam do sada procitao od njih, daje mi za pravo da se ni najmanje ne brinem za odlazak Komazeca. 8-)

Novi trener je postavljen na vrijeme, sad ima fore tri mjeseca da pripremi ekipu, a i da se navikne na Sarajevo. Svidja mi se sto je u ovaj strucni stab usao i Dzeno Uscuplic. Sad je na nama da im svima damo podrsku, a za dobar rezultat su potrebna jos neka pojacanja. Nikakve prinove i gomilanje slicnih igraca, samo pojacanja.
#divovi

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 dec 2013, 14:26

farukzidane je napisao/la:Evo za sve ono kojima sam rekao da cu objaviti veceras ime trenera,,,,sada nema potrebe,,,jer to svi znaju,,,samo cu objaviti jedno ime novo na kosevu,,,ubrzo,,reci cu samo,,povratnik,,,,ali pravo pojacanje,,,nije Hadzic,,on svakako dolazi
Ja te molim nemoj pisati imena, neka se odradi sve u tajnosti 8-)

Roberte Jarni titula smo gladni :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 14:27

Baš je vrlo izgledno da on ode, gledajući kako je igrao ove sezone, siguran sam da neki veliki ugovor nije imao i mišljenja sam da će on otići...
mrs!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 14:33

aleksandar_veliki je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Odavno se nesto ljepse od dolaska Jarnija u Sarajevo u nasem sampionatu nije desilo. Sve cestitke upravi Sarajeva. Dolazak ovakve svjetske klase Premijer ligi moze donijeti samo napredak. Recimo, PL ce se od danas mnogo vise pratiti u Hrvatskoj, pa i u regionu, ipak je na klupu jednog kluba dosao covjek koji ima broncu sa SP, te nastupe za dva mozda i najveca svjetska kluba, Juventus i Real. Dobro dosao Roberte, a meni je jos veci cejf jer sam veliki Hajdukovac.
Prilika za tebe da dođeš tobe pa da počneš svim srcem bodriti Sarajevo .. 8-)
Slažem se, pravi potez Uprave Sarajeva. Čovjeku treba dati podršku, jer svakako da možemo biti počašćeni
dolaskom tako velikog imena u svijetu fudbala u naš klub i generalno u našu ligu.

Husrefu sve najbolje i nadam se da će prihvatiti ponuđenu ulogu u klubu, jer to nam je svima u interesu.
Zao mi je, Hajduk i Sarajevo ne mogu u istu recenicu :)
" Mislim da između Sarajeva i Hajduka nema apsolutno nikakve razlike, to su dva kluba koji uvijek teže najvišim
ciljevima, osvajanju prvenstva i kupa."

" Ono što je meni najbitnije jeste da sam vidio da je klub napravio jedan veliki iskorak, iskorak koji će mnogi
klubovi i u našoj regiji teško napraviti, jer se teško odlučuju na takav potez."
F.K.SARAJEVO

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 dec 2013, 14:39

Prije će biti da je mislio ne mogu u istu rečenicu u smislu koji mu je klub draži.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 dec 2013, 14:41

Do kada Komazec ima ugovor.Ja mislim da je do ljeta je sa nama vezan ugovorom.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 14:44

DukeOfWellington je napisao/la:Prije će biti da je mislio ne mogu u istu rečenicu u smislu koji mu je klub draži.
Znam šta je mislio, zezam ja malo acu .. Simpatije nek' ostavi na Poljudu, a grla i dlanove na Koševu ..
F.K.SARAJEVO

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 dec 2013, 14:45

Sarajevo će ući u grupnu fazu Lige prvaka,sad kad TAN počne keširat :P

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 dec 2013, 14:48

amypitar je napisao/la:Do kada Komazec ima ugovor.Ja mislim da je do ljeta je sa nama vezan ugovorom.
Da.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 dec 2013, 14:54

19risha88 je napisao/la: Sarajevo će ući u grupnu fazu Lige prvaka,sad kad TAN počne keširat :P
Nek mu Bog da dobro zdravlja,ali vec daje lovu,i to nece biti problem za njega,prava sica.Jucer u hotelu Grand sa Jarnim,neki Maleziciji,koju oni imaju funkciju u klubu. :?:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2013, 14:57

supervizori :mrgreen:

Pa sta i ako ode Komazec, tu je Bilbija, a vjerovatno dolazi i Hadzija :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 15:11

Bosniacum Lilium je napisao/la:supervizori :mrgreen:

Neka hvala nije Mirko budala...

Ako ode Komazec biće mi jasno da su naše ambicije vezane isključivo za PL, dakle za kup i eventualno titulu.
U slučaju da produži ugovor i ako dovedemo par kvalitetnih pojačanja, možemo se nadati nekom značajnijem
nastupu na euro-sceni. Potajno se nadam da bi na ljeto ponovo mogli gledati Saida u bordo dresu. 8-)
F.K.SARAJEVO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 dec 2013, 15:11

slika

slika
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2013, 15:14

Samo glupan vjerujte ovakvim i slicnim portalima, bezveze furate raju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 dec 2013, 15:18

Ako ode Komazec biće mi jasno da su naše ambicije vezane isključivo za PL, dakle za kup i eventualno titulu.
U slučaju da produži ugovor i ako dovedemo par kvalitetnih pojačanja, možemo se nadati nekom značajnijem
nastupu na euro-sceni. Potajno se nadam da bi na ljeto ponovo mogli gledati Saida u bordo dresu. 8-)
Ne znam koliko imamo kontinuiteta da bi se mogli nadati nekom vecem uspjehu na euro-sceni. Treba biti iskren i to priznati. Vidjet cemo, jos 11 kola do kraja sezone. I mi i komsije imamo slican raspored, nadam se, ako ne nista, barem borbi za titulu do zadnjeg kola.

Sta je Said radio u ovoj ligi s onakvom formom i kilazom, zamisli tek sada :oops: Stvarno mi je zao bilo kad se povrijedio, jer je bio sve blizi i pozivu za rep. :oops:

Meni je, iskreno, najbitnije da imamo ovakvu upravu, da ljudi vrhunski odradjuju svoj dio posla. Neminovno je da ce nekad i doci rezultati, meni su najbitniji ovako dobri temelji.

Sjetite se samo pocetka sezone i ocaja. Mnogi su nam predvidjali sredinu tabele, neki borbu za opstanak i slicne babske price. Igra je stvarno bila katastrofalna, zato je i ova pozicija i bodovni saldo sasvim dobar.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 02 dec 2013, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 dec 2013, 15:19

[youtube][/youtube]

Evo vam malo Jarnija na djelu.. :)

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 dec 2013, 15:26

Mozda...ako se opet ugoji...
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.