ma siguran sam da ofsajda nije bilo, al krmak jedva docekao da podigne zastavicu. još 3min sudijske nadoknade, a manje izmjena i vecih prekida nije bilo protiv sasula i tad neki bilmez 4 minute produžio i desilo se što se desilo.Alen1987 je napisao/la:Zaboravio sam reći, šteta zbog dosuđenog ofsajda, jer su mm bili u pitanju, ali nemaju naši igrači tu privilegiju poput Juveovih pa da mogu iz ofsajda davati golove, ili da nam svira penale u ključnim momentima kada ne ide ekipi ili je rez.neizvjestan pa da nas izvuče, poput nekih utak. u kojima su Napoli i Juve na taj način ostvarili pobjede i bodovima prikrili loše igre. Mislim da će se Admir_Sa složiti sa ovom mojom konstatacijom
u ovih 14 utakmica to što si gore napisao se nije desilo, jedostavno moraš imati srece i perfektno odigrati, a da ce ti dati neku bitnu diskutabilnu odluku u tvoju korist, nikad
maikon danas najgori, pa šta je ono radio u ofanzivi granici sa retardiranosti, pa nijedan centaršut da valja, puca nebu pod oblake, ne može ništa odigrati, užas majke mi
markinjo je posebna prica, a florenci je samo koristan kada imaš tottija na terenu, a ovako kada i on treba nešto sam da napravi ne zna.
gervninho i kastan najbolji danas
što li izbaci ddr
dodo je dobar bio u defanzivi i danas nije zaslužio kritike