Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne treba zaboraviti, i bez obzira na našu trenutnu formu koja je odlična a još je i u usponu, da smo mi na Reyno de Navarri u zadnjih pet godina doslovno paralizirani.emir18 je napisao/la: Nema iduce sedmice je kup Kralja, igramo protiv nekog petoligasa,ma mi moramo dobiti Osasunu za 14 dana a ako Barca izgubi koji bod protiv zute podmornice to je dodatni bonus.
Izgubili smo 3 puta, jednom remizirali i jednom pobijedili, s tim da smo u samo dvije od tih pet utakmica uspjeli zabiti Osasuni. I ona pobjeda od 1:5 iz pretprošle sezone je produkt najboljeg Realovog tima u Primeri svih vremena kojeg je vodio Mou. Ronaldo je briljirao sa 2 gola i 2 asistencije a Xabi sa 2 odlične asistencije.
Što opet ne mora značiti da ih nećemo ubiti, ali ja se ne kladim u sigurnu pobjedu Reala.
Arbeloa17 je napisao/la:Ne treba zaboraviti, i bez obzira na našu trenutnu formu koja je odlična a još je i u usponu, da smo mi na Reyno de Navarri u zadnjih pet godina doslovno paralizirani.emir18 je napisao/la: Nema iduce sedmice je kup Kralja, igramo protiv nekog petoligasa,ma mi moramo dobiti Osasunu za 14 dana a ako Barca izgubi koji bod protiv zute podmornice to je dodatni bonus.
Izgubili smo 3 puta, jednom remizirali i jednom pobijedili, s tim da smo u samo dvije od tih pet utakmica uspjeli zabiti Osasuni. I ona pobjeda od 1:5 iz pretprošle sezone je produkt najboljeg Realovog tima u Primeri svih vremena kojeg je vodio Mou. Ronaldo je briljirao sa 2 gola i 2 asistencije a Xabi sa 2 odlične asistencije.
Što opet ne mora značiti da ih nećemo ubiti, ali ja se ne kladim u sigurnu pobjedu Reala.
Jedna od boljih utakmica te sezone ... Sjetimo se Benzemine golcine ala Van Basten te onaj projektil Ronalda...
- anonymousHD
- Kontakt:
In Ancelotti & Zidane we trust. 
+1anonymousHD je napisao/la:In Ancelotti & Zidane we trust.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
al me zvuk gola na rezultati..com prepade u ovo gluho doba hahhahahMARCELO je napisao/la:[youtube][/youtube]
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- SportMaster
- Kontakt:
U pravo smo vrijeme uhvatili formu, sad kad se igra utorak/srijeda - subota/nedelja. Igramo odlično i nema potrebe da gledamo previše na to kako barca igra sad kad je kiksnula protiv athletica. -3 je sada i sve je u našim nogama 
RM & RF
- tyler durden
- Kontakt:
Da mi je samo jos jednom cuti od Barcelonista, da je Neymar bolje pojacanje od Balea 
kad igraju 4-2-3-1emir18 je napisao/la:+1anonymousHD je napisao/la:In Ancelotti & Zidane we trust.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Perez je izgleda odlučio rastjerati fašiste i debile sa tribina Bernabeua, tako da više iza onog gola neće biti pripadnika Ultras Sura. Barem kako tvrdi Cope.
Nadam se da je to istina.
Nadam se da je to istina.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/poznato ... ini/119284" onclick="window.open(this.href);return false;
Čuj valdes
Mislim da diego lopez više zaslužuje da se nadje na ovom spisku od njega
Čuj valdes
Mislim da diego lopez više zaslužuje da se nadje na ovom spisku od njega
naprijed rejal
Valdes je ove godine najbolji igrač Barcelone i najbolji golman primere.
Diego Lopez je čovjek zbog kojeg mi imamo -3 u odnosu na separatiste.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- anonymousHD
- Kontakt:
Što radi Diega Lopeza?Kawhi je napisao/la:Valdes je ove godine najbolji igrač Barcelone i najbolji golman primere.
Zahvaljujući Diegu Lopez mi smo na -3. Da njega nije bilo, mi boda u Villarrealu (primer) ne bi izvukli. Čovek brani i moguće i nemoguće.
Pogledaj Clasico.anonymousHD je napisao/la:Što radi Diega Lopeza?Kawhi je napisao/la:Valdes je ove godine najbolji igrač Barcelone i najbolji golman primere.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pogledaj ti igru tima, nula bodova, karine bili, isto **** igrali.
objasni ti ćovjekKawhi je napisao/la:Valdes je ove godine najbolji igrač Barcelone i najbolji golman primere.
naprijed rejal
Šta mi je objasnio?Igra Barcelone također bila 0 bodova,al jbg Valdes brani dok ovaj naš pušta da ga lobuju.
Što se tiče te liste ni Iker ne bi trebao biti tu jer ove godine ne brani nikako(sramota je da nema Curtonje),al nemojte mi prosipat priču da je Diego Lopez neki kvalitet od golmana.
Što se tiče te liste ni Iker ne bi trebao biti tu jer ove godine ne brani nikako(sramota je da nema Curtonje),al nemojte mi prosipat priču da je Diego Lopez neki kvalitet od golmana.
- francobaresi
- Kontakt:
Iker i Buffon su vjerovatno dva ponajbolja golmana u zadnjih 15 pa i 20 godina. Ali jedan od njih ne brani nikako, a drugi nije ni blizu onog nivoa od prije par sezona.
Jednostavno tu su na spisku više zbog imena/prezimena, nego zbog nekih fantastičnih izvedbi na terenu.
Jednostavno tu su na spisku više zbog imena/prezimena, nego zbog nekih fantastičnih izvedbi na terenu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Njih dvojica i Kahn su meni 3 najbolja golmana svih vremena i istina je da se po odbranama iz prošle godine ne zaslužuju naći među 5,al to nije ono o čemu smo pisali.Meni je smiješno da se omaložava Valdes koji strašno brani ove godine i uzdiže smiješni Diego Lopez.On jeste kvalitetan golman,ali ni blizu onih najboljih.Uz Ramosa najslabiji dio Real Madrida ove sezone.francobaresi je napisao/la:Iker i Buffon su vjerovatno dva ponajbolja golmana u zadnjih 15 pa i 20 godina. Ali jedan od njih ne brani nikako, a drugi nije ni blizu onog nivoa od prije par sezona.
Ja iskreno ne znam koje si ti majke ti utakmice gledao ove sezone.
Pa diego nas je čupao u skoro svim utakmicama koje je branio, ne provaljuj se života ti
Pa diego nas je čupao u skoro svim utakmicama koje je branio, ne provaljuj se života ti
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.