Nisu nista rekli u koliko je. Znam samo da je sutra. Ali racunam da ce do 12:00h biti tu.Head je napisao/la:u koliko zna li se?Goalgetter je napisao/la:Sutra ce FIFA objaviti svu proceduru oko zrijeba, medju njima i ove potove.
Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zdrijeb Grupne Faze
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://www.theguardian.com/football/ng- ... nteractive" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze li ko uspjeti da budemo prvaci, ja sam 5 minuta klikao i nece pa nece, ajd da vidimo ima li ko srece?
Moze li ko uspjeti da budemo prvaci, ja sam 5 minuta klikao i nece pa nece, ajd da vidimo ima li ko srece?

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:http://www.theguardian.com/football/ng- ... nteractive

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dva puta finale i nistaTracy3McGrady je napisao/la:http://www.theguardian.com/football/ng- ... nteractive

- Goalgetter
- Kontakt:
Skupina,finale (izgubljeno),ispadanje u sesnaestini finala (3x).
Klikovi nam se pozlatili
Klikovi nam se pozlatili

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Brazil nas izbaci u osmini finala. Hajde ne bi imao nista protiv. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Jel sutra zvanično objavljuju šešire za izvlačenje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jérôme Valcke za L Equipe: " Jos ne znamo da li cemo Francusku direktno ukljuciti u bubanj sa juznoamerikancima i Afrikancima ili cemo napraviti zrijeb devet evropskih seelekcija koje nisu nosioci. To cemo odluciti izmedju 3-5 decembra"
Ja cu ovo prozviljavati na iglama kao baraz
Sretno nam, a kad izvuku grupe, onda cu komentarisati o nasim sansama

Sretno nam, a kad izvuku grupe, onda cu komentarisati o nasim sansama

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Evo i od meneTracy3McGrady je napisao/la:http://www.theguardian.com/football/ng- ... nteractive

- francobaresi
- Kontakt:

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
da, isto to je rekao na dan utakmice Francuska-Ukrajinapisac je napisao/la:Jérôme Valcke za L Equipe: " Jos ne znamo da li cemo Francusku direktno ukljuciti u bubanj sa juznoamerikancima i Afrikancima ili cemo napraviti zrijeb devet evropskih seelekcija koje nisu nosioci. To cemo odluciti izmedju 3-5 decembra"
čovjek je Francuz, j.ebiga, šta drugo da se očkuje od njega nego tako nešto. sigurno su tu velike borbe iza kulisa, nije to slučajno da se čeka do zadnjeg dana da se objave šeširi
Znaci cekati.
http://www.fifa.com/worldcup/final-draw ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fifa.com/worldcup/final-draw ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
varijanta 1pisac je napisao/la:Jérôme Valcke za L Equipe: " Jos ne znamo da li cemo Francusku direktno ukljuciti u bubanj sa juznoamerikancima i Afrikancima ili cemo napraviti zrijeb devet evropskih seelekcija koje nisu nosioci. To cemo odluciti izmedju 3-5 decembra"
-francuska moze iz prvog sesira dobiti samo neevropskog nosioca
-francuska ce sigurno biti u grupi s jednim evropski nenosiocem
varijanta 2
-francuska moze iz prvog sesira moze dobiti i evropskog nosioca
-francuska ne moze biti u grupi s evropskim nenosiocima
za nas je cak i bolja ova druga varijanta jer ne mozemo dobiti francusku iz sesira s JA i AFR, a objektivno bi oni bili najjaca repka u tom sesiru...
amho je napisao/la:varijanta 1pisac je napisao/la:Jérôme Valcke za L Equipe: " Jos ne znamo da li cemo Francusku direktno ukljuciti u bubanj sa juznoamerikancima i Afrikancima ili cemo napraviti zrijeb devet evropskih seelekcija koje nisu nosioci. To cemo odluciti izmedju 3-5 decembra"
-francuska ce sigurno biti u grupi s evropskim nenosiocima
varijanta 2
za nas je cak i bolja ova druga varijanta jer ne mozemo dobiti francusku iz sesira s JA i AFR, a objektivno bi oni bili najjaca repka u tom sesiru...
nije ti ovaj post ništa bolji od prethodnog koji si obrisao

sačekaj do petka i sve će ti se samo kazati
a sta fali i u jednom i u drugom??? a ti ovdje kao ocjenjujes postove!?jestamaji je napisao/la:amho je napisao/la:varijanta 1pisac je napisao/la:Jérôme Valcke za L Equipe: " Jos ne znamo da li cemo Francusku direktno ukljuciti u bubanj sa juznoamerikancima i Afrikancima ili cemo napraviti zrijeb devet evropskih seelekcija koje nisu nosioci. To cemo odluciti izmedju 3-5 decembra"
-francuska ce sigurno biti u grupi s evropskim nenosiocima
varijanta 2
nije ti ovaj post ništa bolji od prethodnog koji si obrisao![]()
sačekaj do petka i sve će ti se samo kazati
ne treba cekati do petka, veceras ce se znat' raspored jakosnih sesira.
pa što si obrisao onda prvi postamho je napisao/la: a sta fali i u jednom i u drugom??? a ti ovdje kao ocjenjujes postove!?
ne treba cekati do petka, veceras ce se znat' raspored jakosnih sesira.

ma nema veze, do petka nećemo svakako znati sa kim smo u grupi, a to je jedino važno. danas ćemo samo saznati jesu li fakat stavili Francuze u posebni šešir ili su opet smilsili nešto "epohalno"

-
- Kontakt:
meni ovo mirise na muljazu.ali svejedno je u principu.jest Boga mi.
taman da budemo u tom "jadnom" sesiru sa Afrikancima opet mozemo izvuci povoljniju grupu.Npr Urugvaj,MI,Kostarika i Grcka.
a da budemo u ovom boljem opet mozemo dobiti Brazil,Francusku i Japan i tu smo zavrsili prije nego sto smo počeli.
taman da budemo u tom "jadnom" sesiru sa Afrikancima opet mozemo izvuci povoljniju grupu.Npr Urugvaj,MI,Kostarika i Grcka.
a da budemo u ovom boljem opet mozemo dobiti Brazil,Francusku i Japan i tu smo zavrsili prije nego sto smo počeli.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.